- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 43
- 163
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.301
sagol canim....dilerim dedigin gibi olur sibelim...sen nasilsin canim dr gittinmi? dilerim en kisa zamanda mutlu haberlerini verirsin bizlere........:1hug:
gecmis olsun fshsos. böyle kafan mesgul olur birseyle, belkide hamis olursun
canim okadar guzel teselli verdinki,cok tesekkur ederim.....haklisin canim hersey allahtan...rabbim hepimizin yardimcisi olsun...:1hug:.eylül canim gecmis olsn, üzme kendini. hersey yoluna girer elbette. sabretmek bir erdem ve bu güzel huy bizde de olsun diye Allah bizi imtihan ediyor iste. aslinda rahat olmak daha kolaylastiriyor herseyi. ne gelirse Allahtan deyip oluruna birakabilsek keske...
umarim en kisa zamanda hamile kalirsin,saglikli yumurtalarinla......:1hug:öyle olur sen kalbini ferah tut...
ben daha gitmedim Dr a adetin 2.günü gel dedi daha adet olmadım..ama agrılarım yogunlaştı bakalım artık..
eylülcüm çok geçmiş olsun
evet dr'dan geldim......maalesef pek ic acici seyler soylemedisenağlama....cok sayida polikistik over kist var dedi.senağlama.bu kistler gebe kalmani zorlastiriyor olabilir dedi...adet olmam icin ilac ve hormon duzenleyici gebe kalmayi saglayan dogum kontrol ilaci verdi...bunlari kullan adet ol birdahaki ay adet olnca tekrar gel hormon testi yapalim dedi......senağlama bakalim artik hersey allahtan..okadar jinekolojiye gitmeme ragmen hepsi rahmin ici cok temiz demisti bu simdi bana niye boyle dedisenağlama...3 ay daha bekliycem adetim duzene girince durualyanin asilama yaptigi yerde allah nasip kismet ederse orda asilama yapmayi dusunuyorum...allah hepimizin yardimcisi olsun...
DURUCUMMM İNŞ HAYIRLI HABERLER ALIRSIN BİTANEM:1hug::Saruboceq: BİŞEY SORMAK İSTİYRDUM SANA NE GİBİ SELER YASADIN YANİ BELİRTİ HİÇ BİSEY YASAMDM DEMİŞSİNDE HANİ BEBEK DÜŞÜNMEDİĞİN İÇİN BENCE MUTLAKA BİŞELER OLMUŞTUR MESELA BEN ADET OLCAGIM GÜN ASIRIII AKINTIM OLUR MUHTEMELEN HERKSTE OLUORDUR SENDE BÖLE BİŞİİ OLUYORSA AYNISINI YASADINMI??YADA SEY DİORLAR COK SIK İDRARA CIKILIORMUŞŞ??DORUMU BU CNM SABAHLARI MİDE BULANTIN OLUORMUYDU ŞİMDİDEN SAOL BİTANEM.HAYRLI HABERLERİNİ BEKLİORUZZZZ:Saruboceq::Saruboceq::1hug::1hug:
herkese günaydın
Durum sen canını sıkma yok diye düşünme var orda annesi senin heyecanından biraz başı döndü ondan yani içini ferah tutu emi pamuk şekerim.
dualarımız hep seninle herşey güzel olacak sen bunu düşün öptüm
eylülüm günaydın tatlıımmmm canını sıkma sakın bak ilaçlarla düzelecekk....bende de kist vardı hemde ameliyat olacaktım sonra gitti kistim biraz streslede ilgisi var o zaman büyüyor sakın kafana takma düşünme çünkü banada doktor derdi düşünme diye ben sana derimki benim gittiğim yere değilde UMUT TÜP BEBEK MERKEZİNE git bende orayı düşünmüştüm çünkü ordaki ekip ALMAN HASTENESİ EKİBİYMİŞ DR. ENVER KURT'A GİT derim bence hemen git yada hafta sonu git birde oraya muayane ol ilk görüşme ücretsiz diye biliyorum rica ediyorum hatta doktorun sana verdiği ilaçlarıda göster eylülüm en azından arayıp bilgi al olurmu
kızlarr günaydınn nasılsınız yeni bir gün hepinizin günü güzel geçsin ..a.s.
dün doktora gittim keseyi gördük fakat kalp atışlarını duyamadık..geç döllenme olmuş o yüzden beklemek zorundayız.. kese normalin çok altında.....doktorun bana söylediği adet tarihinden itibaren şu an %99 kalp atışını duyuyor olmalıydık dedi..ilk kan tahlili sonucum dış gebelik olabilme ihtimalini gösteriyormuş o yüzden ikinci kan tahlilini istemiş şu an dış gebelik görünmüyor ... hafta sonu takrar gel dedi büyüme varmı diye bakacak kesenin içi boşda olabilir dedi siz teyzeleri dualarınızı ediyorsunuz biliyorum şu anda dua etmekten başka çaremiz yok üzgünüm
:1hug:
cok tesekkur ederim durualyam...sendeki kist ilac tedavisiylemi gecti...ama benim dr ultrason cihazinda bakarken cok sayida kist var dedi...bunlar nasil olduki 3 ay once baska dr daydim hersey cok guzel demisti........ahhh stressss ahhhhhhh....evet takmiycam artik kafama olacagi varsa olur ne olmuyorsa ben ne yapayim....sen asilama sonrasi hamile kalinca ben orayi dusundum...ama umut tup bebek merkezi dedigin gibi ise en iyisi oraya gitmek...dr bana asilamaya gerek yok dogal yolla hamile kalirsin bu kistler sadece zorlastirir dedi...ama ben 1 sene bekledim 1 senede daha beklemek psikolojikmen cokertir beni....allah herkesi bir sey siniyor benimki ve benim gibi bir cok arkadasin bebek...kimininde bebegi var ama evinde huzuru yok...allaha sukrediyorum cok sukur evimde cok mutluyum esim cok iyi bir insan tek eksikligimiz bebek...inaniyorum oda bir gun olacak....huzursuz bir eve bebek istemezdim..amcamin kiziyla aramizda 1 ay arayla evlendik hemen hamile kaldi bebegi var ama mutsuz...rabbim onu boyle siniyor benide boyle....oyle olmaktansa boyle olmak tercihim..uzun yazdim kafani sisirdim canim kusura bakma......hemen umut tup bebek merkezini arayip bilgi alayim bakalim ne diyecekler..gerci esim suan icin asilamaya olumsuz bakiyor ama hayirlisi artik....cok tesekkur ederim durualya iyiki varsin...rabbim seni ve bebegini tum kotuluklerden korusun..
dün doktora gittim keseyi gördük fakat kalp atışlarını duyamadık..geç döllenme olmuş o yüzden beklemek zorundayız.. kese normalin çok altında.....doktorun bana söylediği adet tarihinden itibaren şu an %99 kalp atışını duyuyor olmalıydık dedi..ilk kan tahlili sonucum dış gebelik olabilme ihtimalini gösteriyormuş o yüzden ikinci kan tahlilini istemiş şu an dış gebelik görünmüyor ... hafta sonu takrar gel dedi büyüme varmı diye bakacak kesenin içi boşda olabilir dedi siz teyzeleri dualarınızı ediyorsunuz biliyorum şu anda dua etmekten başka çaremiz yok üzgünüm
iyi düşünmeye çalışıyorum ama doktor hiç kimseye haber vermeyin bir şey söylemeyin dedi siz biliyorsunuz ve anneler biliyor kimseye söylemiyorum .....doktor senin bünyeni tanıyorum tanımasaydım kesinlikle dış gebelik derdim dedi ama şu anda öyle birşey gözükmüyor sadece beklemeliyiz kesenin içini görmemiz lazım dedi eğer kalp atmazsa yapacak birşey yok :çok üzgünüm:
sen hic uzme kendini annesi...dis gebelik olsa deger bukadar artmazki....gec dollenme olmustur o yuzden kalp atisi duyulmamistir..dualarim seninle durualyam bosu bosuna kendini uzme dikkat et kendine yeter........:1hug:
bizde seni çok seviniyoruz
ve seni üzgün görmek istemiyoruz....herşey güzel olacak canım benim
KIZLARR GÜNAYDINN
Durucum nolur kendini üzme.. inşallahh bişey yoktur.. ama test sonucunda artış var dış gebelik olsaydı bukadar artış olmazdı.. Doktorunda dediği gibi geç döllenme olmuştur ondan.. İnan okadar çok dua ediyorumki Allahım sen durumun kollarını boş bırakma sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip et diyorum.. Bana ve burdaki bebek isteyen tüm arkadaşlarımada o duyguyu tattır diyorum... İnşallah tekrar kontrole gidince kalp atışını duyarsın.. Allahım seni sevindirsin inşallah.. gülen yüzün solmasın inşallah bu sevincin hüzüne dönüşmesin inşallah... Dualarım seninle canım kırmızılar gitsin bir senin ve bebişin için yasin okuyup Allaha namaz üstünde duamı edecem canım.. nolursun sıkma topicin güzeller güzeli annesi..a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?