Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hem geç döllenme olduğu kesin gebelik testit bile tam çıkmadı bunu düşünn 1 hafta sonra herşey yoluna girecek canımm ŞenizŞeniz

hem geç döllenme olduğu kesin gebelik testit bile tam çıkmadı bunu düşünn 1 hafta sonra herşey yoluna girecek canımm ŞenizŞeniz

arzuuumm canıııııım iyi düşünmeye çabalıyorum iyiki varsınızı hepiniz Şeniz

Herkese günaydınn.Durucum bence dış gebelik felan değil içini rahat tut arkadaşlarında dediği gibi geç döllenmeden de kalp atışını duymamışsındır sen üzülme sorun olmıcak allahın izniyle canım

kızzz arzuu eşinin cezası bittimi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sevdanehrim canım inşallah olumlu sonuç alırız
şimdi daha iyiyim iyiki varsınız kızlarrr Şeniz

canım benimmm panik yapma bence kalp atışlarını duyulmamasının tek sebebi geç döelnmeden başka bişi değil benden sana 6. hissi kuvvetli bir arkadaş tavsiyesikaydirigubbakcemile3 herşey yolunda sen merak etme allaha emanet et allahın izni ile hiçççç bişeycik olmuyacak meleğine

kızzz arzuu eşinin cezası bittimi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: bittii canımmm her akşam dondurma getiriyo bana ona dayanamam biliyoo :mymeka::mymeka::mymeka:

6.hissi kuvvetli nur yüzlü içi temiz arkadaşım inşallah iyi olacak Şeniz

[QUOTE=durualya;7062822]kızlarr günaydınn nasılsınız yeni bir gün hepinizin günü güzel geçsin ..a.s.

dün doktora gittim keseyi gördük fakat kalp atışlarını duyamadık..geç döllenme olmuş o yüzden beklemek zorundayız.. kese normalin çok altında.....doktorun bana söylediği adet tarihinden itibaren şu an %99 kalp atışını duyuyor olmalıydık dedi..ilk kan tahlili sonucum dış gebelik olabilme ihtimalini gösteriyormuş o yüzden ikinci kan tahlilini istemiş şu an dış gebelik görünmüyor ... hafta sonu takrar gel dedi büyüme varmı diye bakacak kesenin içi boşda olabilir dedi siz teyzeleri dualarınızı ediyorsunuz biliyorum şu anda dua etmekten başka çaremiz yok üzgünüm[/QUOTE]

Hiç üzülme canım önce allahın izniyle sonra hepimizin dualarıyla kalp atışlarını duyucaksın.2 ay önce eltimin bebeğinin ultrasonda kalp atışlarını duydum inanılmaz bir duygu allah hepimize yaşatsın işallah

:roflol::roflol::roflol: bittii canımmm her akşam dondurma getiriyo bana ona dayanamam biliyoo :mymeka::mymeka::mymeka:

enişteye bakkk yöntem biliyor dondurmayla kandırdı emiiii:icecream: :dance: :dance: :dance:

durum ya herkes ayni seyi sölüyor. insallah umutlar bosa cikmaz, zaten kedersiz diosa doorudur:)
kalp atislarini da duyarsin, kucaginada alirsin hatta sanki erkek oldu gibi gelio bana, bide gelinin olurrr. abboawwww teee nerelere gittim ben uctum uctummm. daha yasayacak cok güzel günlerin var insallah.

bu arada arnavut güzeli nerde yahu? dün gelmis olmasi gerekmiomuydu onun :uhm:

kizlar sabah sabah babam kiraz yiyorum dedi, siz dondurmadfan bahsediosunuz. oysa burda hava soguk ne dondurma cekio canim nede kiraz hatta nede karpuz((

artik bende dönmek istiyorummyaaaaa

sanirim ekime kadar beklememiz gerekecek burda. ben ne güzel temmuzda geliriz diodum ama ah su esimin askerlik durumu :mymeka:

burdan tüm bekar kizlara sesleniyorum, askerlik yapmamis koca almayinnnnnnn

meyram senin dönüş ekimemi kaldı canım... temmuzda size toplanakcaktık parti vardı hani :roflol: :roflol: :roflol:

esrammm sen nerdensin canim? diger derken benim gibi uzaylimisin yoksaaa :roflol:

Hiç üzülme canım önce allahın izniyle sonra hepimizin dualarıyla kalp atışlarını duyucaksın.2 ay önce eltimin bebeğinin ultrasonda kalp atışlarını duydum inanılmaz bir duygu allah hepimize yaşatsın işallah[/QUOTE]

AMİİNN :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

aaaaa meyrammmm annelerde erkek görmüşler ne yapalım herşeyde bir hayır vardır veren allah alan allah kaderimde ne varsa o olur

hepimizin önünde yaşayacağımız çoooooooooookkk güzel günlerimiz var

arnavutum güzelim yarın ameliyat olacaktı belki hazırlık yapıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…