Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
esrammm sen nerdensin canim? diger derken benim gibi uzaylimisin yoksaaa :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: evet uzaydan:roflol: :roflol: :roflol:
mustafa topaloğlu sen ve bennn :roflol: :roflol: :roflol:

arnavut güzeline yarınki ameliyatı için şimdiden iyi şanslar dileyelim arkadaşlar topiğe baktığında ona da moral olur kendini daha çabuk toparlar allah yardımcısı olsun onu için dua edelim.

canlarım arnavut güzelinin ameliyatı perşembeye ertelenmiş.birazdan kendiside online olur zaten.

bende şimdi işden çıkıyorum .hepinize iyi akşamlar

canım benimmm askerlik yolumu görünüyor size ,ayy kıyamam ben sana benimde eşim biz evlendikten 1 sene sonra askere gitti gerçi kısa dönem yaptı ama günler geçmek bilmemişti benneyaptımki hem siz şimdi çocuk düşünmeyin eşin askerliğini yapsın gelsin öyle başlarsınız çocuk çalışmalarına kaydirigubbakcemile3

[sıze="2"]cok saol cnmmm teskker edrm bakalım bende yarn yada bugun olurum artık dün olamadım bugun olcammm inşş kalp atışlarınıda duyacaksın senn gec döllenme ondan duymadnız cnmm takma biranem[/sıze]

arnavutum cnm nasılsın yarn amelyt olacaksınn birtaneeeemm dualarm senlee.....:1hug::1hug::Saruboceq::Saruboceq:a.s.

slm arnavut güzeli tatilin nasıl geçti işallah ameliyat öncesi tüm olumsuzlukları safranboluda bırakıp gelmişsindir,ameliyatın perşembeye ertelenmiş hayırlısı olsun

arnavutgüzeli dualarımız seninle canım... inşallah hayırlı bir şekilde ameliyatın başarılı geçer ve çabucak iyileşir yanımızda olursun.. :1hug:

:teytey: canlarııııım geldim geldiiiiiim şüküüür kavuşturanaaa:teytey:nasılsınııııız??çok özlediim siziiii.:asigim::1hug:Umarım herşey yolundadııırrr.
ben bugün saat 8 de vardım yolculuk ve tatiliiim harikaydııııııııııı süperdiiii:dance: allah kocamdan razı olsuuun beni gönderip sevaba girdiği içiiinŞeniz..1 yıllık şarzımı depoladım geldiiim vallaaa:)bana çok iyi geldiii:sm_cool: kaydirigubbakcemile2..
Amelyatım malesef gene ertelendii.keşke biran önce olsamda çıksa aradana.s..
Gene sizlerleyiiim:teytey: aklım hep sizdeydii.safranboluda yaşayan ve topiği takip eden çok hoş bir bayanla karşılaştım ..allah onunda yüzünü güldürsüüünn:Saruboceq:çok mutlu oldum keşke herbirinizle fırsatım olsaa da görüşebilseeekkaydirigubbakcemile5

arnavut güzeline yarınki ameliyatı için şimdiden iyi şanslar dileyelim arkadaşlar topiğe baktığında ona da moral olur kendini daha çabuk toparlar allah yardımcısı olsun onu için dua edelim.

canlarım arnavut güzelinin ameliyatı perşembeye ertelenmiş.birazdan kendiside online olur zaten.

bende şimdi işden çıkıyorum .hepinize iyi akşamlar

arnavutum cnm nasılsın yarn amelyt olacaksınn birtaneeeemm dualarm senlee.....:1hug::1hug::Saruboceq::Saruboceq:a.s.

slm arnavut güzeli tatilin nasıl geçti işallah ameliyat öncesi tüm olumsuzlukları safranboluda bırakıp gelmişsindir,ameliyatın perşembeye ertelenmiş hayırlısı olsun

arnavutgüzeli dualarımız seninle canım... inşallah hayırlı bir şekilde ameliyatın başarılı geçer ve çabucak iyileşir yanımızda olursun.. :1hug:

:1hug:canlarııım beniiiiiiiiiiiiiiim çok teşekürederiiiiiim beni merak ettiğiniz için beni düşündüğünüz içiiin..hiç merak etmeyin ama okadar mutluyumki hiç korkmuyoruuum..hem gerçekte moral oldu banaaa o yüzden sabırsızlanıyorum hattaaa..
tatilim güzeldi kızlar anlattığım gibii hatta facebookta kayıtlı olsanızda resimleri görseniiiiz 4 gün durduuuk amaa sürekli resim çekildiik.her anını kaydetmek istediiimmm.tabi aklımın yarısı hem eşimde hem sizdeydii.ama şüküür kavuştuuuuk nihayeeetkaydirigubbakcemile5:1hug::asigim:

arnavut güzeli canım sen neameliyatı olacaksın merak ettim bende yoktum beni hatırladınmı bilmiyorum ama ben

oooo dopink in kraliçesi gelmiş hoşgelmiş sefa getirmiş Şeniz
canım aneliyatın hayırlı olsun geç olsun sonuç güzel olsun canım arkadaşım yerimseniben

valla o resimleri bizde görmek istiyoruz göster hihoyyytgösterhihoyyytgösterhihoyyyt

arnavut güzeli canım sen neameliyatı olacaksın merak ettim bende yoktum beni hatırladınmı bilmiyorum ama ben

canıım hatırlamammıııı:)))hoşgeldiiin.nasılsıın?nasıl gidiyoooo?umarım herşey yolundadııır:1hug:..canım ben HİSTEROSKOPİ olucam allah kısmet ederseee perşembe günüü saat 9'da:bbo:

Canım beniiiiiiiiiim hoş bulduuuuuma.s. çok sağol güzel temenilerin içiiiin sağol allah razı olsuun...sen nasılsın iyimisiiin?
canım resimleri koymak isteriiiiim ama ebatları çok bütyüüük ve kabul etmiyo burasıı..keşkeee diyorumyaa kayıtlı olsaydınıııız.neysee belli olmaz geneee yaparız bişeyleer ..öpüyoruum ikinizideee:1hug:kaydirigubbakcemile5

Kızlar selam
Arnavut güzeli ben bu ay adaçayı yağını uyguladım bide polen bal çörek otu yedim sabahları
Veee sonuç su an hamileyim hemde tek tüple...
Zamanımı geldi, senin adaçayı yağınmı işe yaradı bilmem ama senden Allah razı olsun demek istedim
Çok teşekkür ederim.
Bi kaç güne bi topic açıp ordan duyurucaktım ama dayanamadım
Şeniz Şeniz

canım allah yardımcın olsun inşallah her şey istediğin gibi olsun allah yavru isteyen herkesin muradını verir inşallah...

canım hoşgeldin sefalar getirdin ne güzel seni böyle pozitif görmek ben inanıyorum ve hep dua ediyorum allah hepinize hayırlı YAVRULAR nasip etsin inşallah

:1shok: aaaaa ne güzeel birrrr habeeeeeer :teytey: çok sevindiiiiiim tabiki öncelikleee rabbim vesile olmuştuuuuur:Saruboceq: ona şükürler olsuuun..çok sevindiiiim hayırlı uğurlu olsuuuuuun:sm_cool: allah kucağına sağ sağlim almana nasib etsiiiiin inşallaaaaaah:Saruboceq::dance: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt çok sevindiiim çooook ..
benim gidişim de güzeel olduuu geri dönüşümde MUHTEŞEM OLDUUUUUUUUU:teytey: :CüvCüv:alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…