ne sordun canım sen ben anlıyamadım ??
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ayy roman okur gibi okudumm ne güzelll allah mutluluğunuzu bozmasın canımm evinizii yuvanızıı bebeklerle neşelendirsin inşallahhh Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
canım ben bir şey sormadım sadece cevap veren yokmu dedim bayağı bekledim ama cevap veren olmadı ondan biraz sıkılmıştım
anladım canım bende bi ileri bi geri sayfalara bakıyorumm allah dedim cevap yokmu diyo ne sordu ki acaba bulamadım :roflol: :roflol: :roflol:
fistuklarıııım nasılsınııııız..??bence harika görünüyosunuuz her biriniiiiiz maşallaaaaah hem yeni avatarlar yıkılıyoooo hemdee evlilik çizelgenizdeee süper olmuuuş..
maşallaaah denizz bebişimiz 6. haftalıık haaa maşallaaaaah..üstüne görmüşsün demek adetinii:)
arzum sen naptın bacuuum halaa tık yokmu sendee,belirti felan??
bu ara umutsuz nerdee yaaa çok merak ediyorum ben onu bu aralar o tedavi görüyooo iğneleri vuruluyoo.umarım herşey yolundadıııır..
meyraaam aşk hikayeni okuduum tatlım allah bozmasıııın bir bebişlee taçlandırsııın..
kızlar ben yarım saat önce denize girdim biliyomusunuuuuz:) NİHAYEEEET:))) çok sıcaktıı harikaydııı çıkmak istemediiim..arkadaşlarla gittiiik süperdii.bidee aşkım bana süpriz yaptııı banaa bikini alıcakmııış bu hafta içindeee:)))) bitaneeem yaaaa ,bu gece ödüllendiriiiiim barrrriiiiii ben onuuuu...
CANIM BİZ İYİYİZ ANLADIĞIM KADARIYLA SENDE SÜPERSİNN kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 BENDE TIK YOK CANIMM BUGÜN O KADARDA İŞ YAPTIM TÜLLERİ ASTIM BİRSÜRÜ ÜTÜ YAPTIM BANA MÜSADE EDİYO KIRMIZILAR YARIN DÜĞÜN VAR RAHAT RAHAT OYNIYIM DİYE GELCEKLER SONRAA zemuszemus zemuszemus
bu arada ben umutsuzla dün konuştum bİraz Üzgündü doktor İĞnelerİn dozunu arttırmış yumurtası gelişmemİş galİbaa bugün tekrar gİdecektİ daha haber alamadımm İnŞallah oda İyİ olacakk.
bu arada ben umutsuzla dün konuştum bİraz Üzgündü doktor İĞnelerİn dozunu arttırmış yumurtası gelişmemİş galİbaa bugün tekrar gİdecektİ daha haber alamadımm İnŞallah oda İyİ olacakk.
kız arzum mutfaak öyle demeee inşallah olmazsıın yaaaa..
hem sen neden okadar iş yaptınkii inadınaaa.ah ah bir hamile iseen varyaaaaklava:bebişimee işkence yaptıysaan varyaaa klava:..
dilerim olmazsındaaa bir güzeeel laf işitirsiin bendeeen...
bende haftaya doktora gidiceeem ondan sonraaa hemen yaz temizliğe girişiceem ..alkisalkisalkis
kızlaaar biz cideysuuuk öpüyoruum sizii iyi geceleeeerrr.çok seviyoruuum siziii.inşallaaah arzumun müjdesinii yarın alırıım..
bizimkisi bir ask hikayesi zemuszemus
simdi söyle, ben almanyaya okumak icin geldim bir arkadasla. benim esimde benden 1 ay önce gelmis abisinin yanina. kaynanamda gidiyim ogullarimi göreyim demis cikmis yola. hava alaninda onu diger kaynim yolcu ederken babamla tanis ciktilar isyerinden, iste benim annem kardeslerime gidio demis, babamda bizde kizi okula gönderioz filan. beraber gitsinler arkadas olurlar yardim eder anneme demis kaynim. bizde olur dedik, tabii ben bilmiom kayinvalidem olacakmis megerse. neyse geldik indik ucaktan, beni bir tanis karsilamaya gelmisti. kaynanami da esimle abisi almaya gelmis. esim beni orda görmüs, kim bu diye sormus. oglum o kiz okumaya geldi, sana vermezler demisler ama esim dinlememis, bulcam izini nasil olsa babasini tanio abim demis. sonra biz dil kursuna yazildik arkadasimla. bir hafta falan sonraydi, kurs basladi. bi gittim, esimle ayni siniftayiz ayni kurs. tabi ben onu tanimiyorum. oda hic benle konusmadi, korkmus, demis ya kizarsa bana birden böyle seyler söylenmez. 2 yil devam etmis böyle. nihayet kurs bitip diploma zamani gelince dedi bana numarani versene, lazim olur belki. bende verdim. 2 saat sonra mesaj atti evlenelim, sen hayalimdeki kizsin diye. bende sasirdim. önce olmaz dedim, sonra olur dedim. 1,5 yil ailem izin vermedi. sonra nihayet babami razi ettik evlendik. annem de karsiydi ama simdi oglum oglum diye pesinden ayrilmiolarfisfisfis
herkese mutlu evlilikler dileriz M&M nin büyük aski:) insallah bide bebegimiz olsunda cekirdek aile bari olalim:)
herkes yazsin kizlar, nasil evlendi?merak ettim simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?