Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

allah hiçbirimizin mutluluğunu bozmasın inşallah kızlar yakın zamandada isteyenlerin böyle gezmesini diliyorum:CüvCüv:

canım ben bir şey sormadım sadece cevap veren yokmu dedim bayağı bekledim ama cevap veren olmadı ondan biraz sıkılmıştım

anladım canım bende bi ileri bi geri sayfalara bakıyorumm allah dedim cevap yokmu diyo ne sordu ki acaba bulamadım :roflol: :roflol: :roflol:

anladım canım bende bi ileri bi geri sayfalara bakıyorumm allah dedim cevap yokmu diyo ne sordu ki acaba bulamadım :roflol: :roflol: :roflol:

ay canım valla altta isim görüyorum cevap veren yok ben de sinirlendim klava: ondan öyle yazmışım seni de yordum yani:tomato:

fistuklarıııım nasılsınııııız..??bence harika görünüyosunuuz her biriniiiiiz maşallaaaaah hem yeni avatarlar yıkılıyoooo hemdee evlilik çizelgenizdeee süper olmuuuş..

maşallaaah denizz bebişimiz 6. haftalıık haaa maşallaaaaah..üstüne görmüşsün demek adetinii:)
arzum sen naptın bacuuum halaa tık yokmu sendee,belirti felan??

bu ara umutsuz nerdee yaaa çok merak ediyorum ben onu bu aralar o tedavi görüyooo iğneleri vuruluyoo.umarım herşey yolundadıııır..
meyraaam aşk hikayeni okuduum tatlım allah bozmasıııın bir bebişlee taçlandırsııın..

kızlar ben yarım saat önce denize girdim biliyomusunuuuuz:) NıHAYEEEET:))) çok sıcaktıı harikaydııı çıkmak istemediiim..arkadaşlarla gittiiik süperdii.bidee aşkım bana süpriz yaptııı banaa bikini alıcakmııış bu hafta içindeee:)))) bitaneeem yaaaa ,bu gece ödüllendiriiiiim barrrriiiiii ben onuuuu...

ee diğer kızlar siz nasıl tanıştınız yazmamışsınız merak ettik vallahi değil mi sadecemeyra ay çatlayacağız yahu fisfisfis

CANIM BİZ İYİYİZ ANLADIĞIM KADARIYLA SENDE SÜPERSİNN kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 BENDE TIK YOK CANIMM BUGÜN O KADARDA İŞ YAPTIM TÜLLERİ ASTIM BİRSÜRÜ ÜTÜ YAPTIM BANA MÜSADE EDİYO KIRMIZILAR YARIN DÜĞÜN VAR RAHAT RAHAT OYNIYIM DİYE GELCEKLER SONRAA zemuszemus zemuszemus

bu arada ben umutsuzla dün konuştum bıraz Üzgündü doktor ıĞnelerın dozunu arttırmış yumurtası gelişmemış galıbaa bugün tekrar gıdecektı daha haber alamadımm ınŞallah oda ıyı olacakk.

Son düzenleyen: Moderatör:

kız arzum mutfaak öyle demeee inşallah olmazsıın yaaaa..
hem sen neden okadar iş yaptınkii inadınaaa.ah ah bir hamile iseen varyaaaaklava:bebişimee işkence yaptıysaan varyaaaklava:..
dilerim olmazsındaaa bir güzeeel laf işitirsiin bendeeen...
bende haftaya doktora gidiceeem ondan sonraaa hemen yaz temizliğe girişiceem ..alkisalkisalkis

ay canım inşallahallah emeklerimizi boşa çıkarmasın ve içimizdeki streside alsın çünkü stres çok etkili ben doğrusu strese bağlıyorum doktorum da öyle söylüyor ama ne kadarda sakinim desem demekki stres yapıyorum nasıl kurtulurum bilmiyorum çok farklı bir olay

evet bende son gelişmeyi biliyorum ama bidahaa açmadıı msn siniii.. evet malesef yumurtalığıı gelişmemiştiii :çok üzgünüm:hayrıdır inşallaaah umarım herşey yolundadıııırr..

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
ArnavutGüzeli, birhosseda, derindeniz09, embutez, gmz83, KATRE60, KEDERSıZ+, Niran77, _arzu_+

ya valla her ay bekliyoruz olmazsam şunu bunu yapacağım diye herşeyimiz ona endeksli olmuş ya

kızlaaar biz cideysuuuk öpüyoruum sizii iyi geceleeeerrr.çok seviyoruuum siziii.inşallaaah arzumun müjdesinii yarın alırıım..

valla sizin gerçekten bir aşk hikayesi olmuş dizi yapsan 50 bölüm çıkar galiba :)) bir ömür boyu böyle mutlu mesut yaşayın inşallah bir kzınız bir oğlunuzda oldumu :ecrin_bebek: tam olacak sana daha önce sölemişmiydim bilmiyorurm ama siz ankaraya döndüğünüzde bebişiniz olacak benim içimden bir ses öyle diyo:)

ay bende bi geliyorum bi gidiyorum. kimse yazmamis evlilik hikayesiniiiiiii klava:
yazin yaaaa. hadiiii

arnavutgüzelim yaaa bizi kıskandırmaya ne hakkın var:mymeka: denize girmişsin demek offf kıskandım valla:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…