Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nurcanım şimdi gördüm mesajını ..kusura bakma iş yeri bugun baya kalabalık o yüzden sık giremedim
sibele gönderdiğim mesajı merak edenlere duyurulur okumak isteyen bana sölesin kopyalayıp göndereyim:jeyyar:

canım kötü şeyler aklına getirme inşallah kötü bişey yoktur ne kadarlık evlisin canım ?[/QUOTE]

canım 16 haziranda 3 yılımız dolacak ama biz hemen hemen 1 yıldır felan korunmuyoruz
ben hep normal yolla olsun dedim beklemeyi düşündüm sadece de acı elma yağını kullandım herhanfi bir kür uygulamadım ama 1 yıl doldu doktora gitmekte fayda var bakalım sonuca göre gerekirse kürlere de başlıycam ama neden çocuk olmadı bilmediğim için kür uygulamadım

arkadaşlar polen tozu -afedersinizde- kabızlık yaptımı sizdede?

git bakalım dr ne diyecek inşallah ne sende ne eşinde sorun yoktur canım.. biliyorsunki streste olmaması için çok büyük bir etken

hosbulduk sibel. burasi baya bi senlenmis:)

bende kabizlik yapmadi moonlight, bir yan etkisi yok sanirim ama bünyeye göre hersey degisir biliyoruz ki

arkadaslar kabizlik icin sabah ac karna ilik su diyorlar denediniz mi? ben her sabah iciyorum midem yüzünden ama zaten böyle bir sorunum yok sükür ki. birde elma sirkesi damlatiyor bazilari mesela benim bir arkadasim, her gün 2 bardak icerdi bir bardak suya birkac damla elma sirkesi koyardi. cözmüstü yani

ama ben ılık su içememki:1no2:tam tersine sabah uyanır uyanmaz dolaptan soğuk su çıkarıp içiyorum ...elma sirkesini duymamıştım hiç :sm_confused:denemekte yarar var

ic canim elma sirkesini bagirsaklari aciyor. bende adet agrisi icin ictim ama afedersin kabizligin tersini yapti:)

Nurcanımın dediği gibi malesef kabızlık sorunu bendede var .Artık sabah aç karnına yapacaklarımı çoğaldı şimdide meyramın dediğinide yapim.önce 3-4dal dereotu yiyom
15dk sonra ballı polen+çörekotu+keten tohumu sonrada kapıdan çıkmadan 1-2 kayısı yiyom ...ama en güzeli sebze yemekleri tabi ama benim eşim sebze yemediği için çok sık yapamıyorum.(

birde ekmeksiz yenen corba varya acayip güzel bisiy. osmalida yemek corbayla baslar ve corba mideyi yemege hazirladigi icin kabizligi olusmadan engeller. sebze de saglikli ama corba kabizliga bire bir. bazilari sevmez hic ama ben mutlaka corba yaparim her zaman. zaten sevdigim icin yapmasida yemeside zevkli. 15 dk sürer sanki cok degil. benim dedemin dedesi rahmetli derdiki corba icin evladim bagirsaklariniz ulansin. yani rahatlasin. iste eskiler hep hakli cikiyor heppp

meyra teyzesi sağol öpüyoz seniopuyorumnanaktan

hiç belli olmaz belki erken gelirsin

hosgeldin durucum. nasilsin bakalim fistik hatun:)

canim insallah erken döneriz. bu arada evin esyalarla kiralik oldugu internete verilmis emlakcidan. esyalarimi internette görünce bi tuhaf oldum

şimdi bitaraftanda zayıflamak için ılık su içinde elma sirkesi içiyorum ama yinede kabızlık oluştu.daha önce sirkeli su içtiğimde bağırsaklarım daha rahattı.bende polen tozundan kaynaklandığını düşünüyorum.yanlışmiyım acabaaa

meyracım sağol ya ,bende yapmam pek eşim sadece mercimeği yer.ama bundan sonra
kendim 2güne bi çorba yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…