K
KEDERSİZ
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #4.781
sibele gönderdiğim mesajı merak edenlere duyurulur okumak isteyen bana sölesin kopyalayıp göndereyim:jeyyar:Nurcanım şimdi gördüm mesajını ..kusura bakma iş yeri bugun baya kalabalık o yüzden sık giremedim
ben geldimmmm:)
tünaydin diyim bari, islerimi bitirdim de geldim:)
canım inşallah bi problemin yoktur.Bir an önce Dr gitmek en güzeli .
çünkü hep kafanda soru işaretleri oluyo.
hadi hayırlı haberlerle dön bizlerede
1_5 ay falan kalacam ama ben dopiğe yine gireim annemlerinde var bilgisayarı benden kurtuluş yoklülülülülülü
git bakalım dr ne diyecek inşallah ne sende ne eşinde sorun yoktur canım.. biliyorsunki streste olmaması için çok büyük bir etken
canım 16 haziranda 3 yılımız dolacak ama biz hemen hemen 1 yıldır felan korunmuyoruz
ben hep normal yolla olsun dedim beklemeyi düşündüm sadece de acı elma yağını kullandım herhanfi bir kür uygulamadım ama 1 yıl doldu doktora gitmekte fayda var bakalım sonuca göre gerekirse kürlere de başlıycam ama neden çocuk olmadı bilmediğim için kür uygulamadım
benim zaten senelerdir var o sorun yani bişey diyemiyecem bu konuda sadece kilo yaptığını biliyorum canımmarkadaşlar polen tozu -afedersinizde- kabızlık yaptımı sizdede?
arkadaslar kabizlik icin sabah ac karna ilik su diyorlar denediniz mi? ben her sabah iciyorum midem yüzünden ama zaten böyle bir sorunum yok sükür ki. birde elma sirkesi damlatiyor bazilari mesela benim bir arkadasim, her gün 2 bardak icerdi bir bardak suya birkac damla elma sirkesi koyardi. cözmüstü yani
kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz....
arkadaslar kabizlik icin sabah ac karna ilik su diyorlar denediniz mi? ben her sabah iciyorum midem yüzünden ama zaten böyle bir sorunum yok sükür ki. birde elma sirkesi damlatiyor bazilari mesela benim bir arkadasim, her gün 2 bardak icerdi bir bardak suya birkac damla elma sirkesi koyardi. cözmüstü yani
tatil demeyin kizlar yaaa, ben gidemiyorum ekime kadar burdayim((
yasemin hanimmmm hayirli olsun kalp atislarini duydun sonunda. cok sükürrrrrr. dikkat et kendine tatlim. aman iyi bak hem bebise hem kendine hem kocise:) anne olmak da cok zor yaw:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?