L
latsibel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #4.801
hosgeldin durucum. nasilsin bakalim fistik hatun:)
canim insallah erken döneriz. bu arada evin esyalarla kiralik oldugu internete verilmis emlakcidan. esyalarimi internette görünce bi tuhaf oldum
hosgeldin durucum. nasilsin bakalim fistik hatun:)
canim insallah erken döneriz. bu arada evin esyalarla kiralik oldugu internete verilmis emlakcidan. esyalarimi internette görünce bi tuhaf oldum
şimdi bitaraftanda zayıflamak için ılık su içinde elma sirkesi içiyorum ama yinede kabızlık oluştu.daha önce sirkeli su içtiğimde bağırsaklarım daha rahattı.bende polen tozundan kaynaklandığını düşünüyorum.yanlışmiyım acabaaa
saolun kizlar. moral verdiniz. evime gelirsiniz artik. esime diyorumki, yeni ev yeni esyalar, bebek de yok nasilsa dügünde yapalim diyorum:)
corbaci güzeller sizi:)
saolun kizlar. moral verdiniz. evime gelirsiniz artik. esime diyorumki, yeni ev yeni esyalar, bebek de yok nasilsa dügünde yapalim diyorum:)
corbaci güzeller sizi:)
sibele gönderdiğim mesajı merak edenlere duyurulur okumak isteyen bana sölesin kopyalayıp göndereyim:jeyyar:
ayşecim özel mesajın kapalı gönderemiyorum
kolay gelsin by byhihoyyytben çıkıyorum kızlarrrrrrrrrrrr
işlerim yoğun
hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangamyoncuiremsuopuyorumnanaktan
ben çıkıyorum kızlarrrrrrrrrrrr
işlerim yoğun
hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangamyoncuiremsuopuyorumnanaktan
herkese selammm.... kızlar fıstıklarım sizleri çoookkk özledim... neler kaynatmışsınız öle... selimina yanlış yapmış o onun sorunu kaybeden o olur... arnavutum çok geçmiş olsun... ameliyatın bitmiş sağsağlim artık bebişe yol gözüktü... durum canımm kalp atışını duymuşun çok sevindim... latsibel kedersizim arzum sevdanehri susuz yaz denizsiz ada hepinizi çok özledimm... yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz... Denizsizada canım bebiş geliyoooo... çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıklı olsun inşallah... Darısı benim ve diğer arkadaşların başına...
Yeni gelen arkadaşlar olmuş... Hoşgelmişler sefalar getirmişler...
Sizleri çok özlemişim yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?