Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sana da kolay gelsin aman fazla iş yapma gelinim diye :içelim:
Evet katılıyorum arzum çok şekersiniz maaşallah arnavutun dediği gibi öne bi bebek yakışır oda yakındır inşallahh :1hug:

destine kırmızılar daha gelmedi de lütfenn, kutlama yapalım özledim valla

bizde seni özledik canımmm yalnız bırakıyorsun bizzii kaynanaya selamm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
o resime bebek almam canım orda napıyoz biliyonmuu devenin üstündeyizz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: benim kocama bak ama koymuş beni öne o arkadan bana sarılıyoo sanki o kadın ben erkekk :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sibelim çok güzel bir laf etmiişsinTAKMIYALIM TAK DİYE DOĞURALIM çok hoşuma gitti :))

bana katıldığın için sağol nurcanım......
ozaman hep beraber ne yapıyomuşuzzzz
TAKMIYOMUŞŞŞUZ
TAK DOĞURUYORMUŞUZ

oooff ooooff geldı benım kırmızılar hıÇ gÜnÜnÜ ŞaŞırmıyo maŞallah..demekkı daha hayırlı zamanı deĞıl dıye avutuyom kendımı ama kendımı bı bıraksam akŞama kadar aĞlıcam..sızlerle moral buluyorumm...

ayy çok güldüm takmıyoruz tak diye doğuruyoruzz anam takmamayı beceren varsa ona madalya takıcamm bennn şutarafagitti şutarafagitti şutarafagitti hadi bugün hamile olsun artık çok olduu bekliyoruzz alışmıştık 2 haftada 1 hamiş çıkmasınaa halay çekesim varrr göbiş atasım var benimmm :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance:

eşimde 'iyiki geldi bak tatilde rahat rahat denize gircen 'diye moral vermeye çalışıyo ama deniz
tatil kimin umrunda bi olsunda yıllarca tatile gitmemeye bile razı olurum...

ya canım şimdi ne desekk çok etkili olmayacak ama bak kırmızılar geldiği içinde mutlu olmalısın en azından görünen bir sağlık sorunun yokk allaha şükret nolurr bak bana 2 mayısta son adet tarihim kırmızılar gelsin diye ilaç içiyorumm inan gelmemesi çok daha büyük sorun nolur üzme kendinii allahımm herşeyin en doğru zamanını ayarlamıştır napalım bizim bebeişlerimizde anaları gibi nazlıııı elbette o kırmızıların 9 ay boyunca gelmediğide olacakk hadi toparlan şimdiii olurmu canım Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz :enbuyukkk:

destinacım üzülmemek elde deyil biliyorum ama bence sağlıklı olduğun için şükret

daha zamanı gelmemiş demkki hiç canın sıkma be gülüm hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize biz bekleriz

eşimde 'iyiki geldi bak tatilde rahat rahat denize gircen 'diye moral vermeye çalışıyo ama deniz
tatil kimin umrunda bi olsunda yıllarca tatile gitmemeye bile razı olurum...

eşin haklı canım ohh mis gibi temiz temiz tatile gideceksinn aslında seni hepimiz çok iyi anlıyoruzda işte bakmaa burda herkes aynı dertten muzdarip olduğu için destek olmaktan başka şansımız yokk .. bu arada kaç yıllık evlisiniz ne zamandır korunmuyosunuz ve bildiğiniz bir sorun varmıı :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:

hadi yaa ...canım ne yapalım zamanı değilmiş demek ...bak bugün burda sabah sağlık ocağındaki hemşire ev ev dolaşıyordu sanırım sayım gibi bişeydi bana çocuğun varmı dedi maalesef yok dedim hemşirede bana bazen olmaması olmasından bin kat daha hayırlıdır dedi bundada vardır bir hayır diyip kendimizi avutmaktan başka bir çare yok canım güzel ALLAHIM kulları için herzaman en hayırlısını verir :teselli:

sizinle olmak ne güzel arkadaşlar sağolasınız yaa.neyse tak diye doğuramıyoz ama takmamaya devam.ALLAH A ŞÜKREDECEK ÇOK SEBEBıMıZ VAR.. bebişi yapacak kocişlerimiz var sapasağlam maaaşşşşşşaallahh...

destina kullanıcısından alıntı
oooff ooooff geldİ benİm kırmızılar hİÇ gÜnÜnÜ ŞaŞırmıyo maŞallah..demekkİ daha hayırlı zamanı deĞİl dİye avutuyom kendİmİ ama kendİmİ bİ bıraksam akŞama kadar aĞlıcam..sİzlerle moral buluyorumm...

Geçmiş olsun bitanem.... ne yapalım kırmızısızda olmuyor işte,,, ne kadar güzel makine değil mi insan vücudu... yaradan rabbim herşeyi saati geldiğinde iş başı yapıyorlar....

arzucum,,, adet düzensizliğin için soğan kürü uyguladınmı canım,, uygulamadıysan uygula bitanem herkes çok memnunnnnnn.......:ecrin_bebek: bebekler gelicek

arkadaşlar ben çıkıyorum işimi yapıp arkadaşıma uğruyacam içime bir sıkıntı düştü:gitme:

güünaydın herkese bugün bende tahlil sonuçlarımı doktora göstericem çok heyecanlıyım

hadi ipekcim güzel haberlerle gelirsin inşallah bi senin gelecek güzel haberin için şimdiden halay çekesimgeldi:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

arzucum,,, adet düzensizliğin için soğan kürü uyguladınmı canım,, uygulamadıysan uygula bitanem herkes çok memnunnnnnn.......:ecrin_bebek: bebekler gelicek[/QUOTE]

hayır canım soğan kürü yapmadım ama önümüzdeki ay yapıcam mutlaka çok okudum herkes memnun inşallah banada faydası olur. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

arzucum yaklaşık 2 yıldır korunmuyoz.eşimde ve benim hormonlarda bi sorun yok yumurtlamamda iyiymiş şimdi adet bitiminde rahim filmi çekilecek.ona göre aşılamaya gidecektik ama bu pazar antalyaya gidiyoz artık herşey tatil dönüşüne kaldı.birde tatildi denizdi derken bebişi kafaya takmazsam tatilden 3 kişi dönüveririz inşalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…