E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #5.101
kızlaar nasılsınıııız özledim yaa siziii,ben bugün gene yokuuum kayınvaldemlere misafir var oraya gidiyorum.kocişi görmeye geldim..öpüyoruum size iyi sohbetler gelince okuruuum hepisinii abartmayın ama bak gözlerim yoruluyooo.Arzuuuuuuuu resiim süpeeeerrr senin önünede bir bebek eklensiiiin süper oluur çuf çuuuuf oynarısnııızz inşallaaaah...
kızlaar nasılsınıııız özledim yaa siziii,ben bugün gene yokuuum kayınvaldemlere misafir var oraya gidiyorum.kocişi görmeye geldim..öpüyoruum size iyi sohbetler gelince okuruuum hepisinii abartmayın ama bak gözlerim yoruluyooo.Arzuuuuuuuu resiim süpeeeerrr senin önünede bir bebek eklensiiiin süper oluur çuf çuuuuf oynarısnııızz inşallaaaah...
sibelim çok güzel bir laf etmiişsinTAKMIYALIM TAK DİYE DOĞURALIM çok hoşuma gitti :))
oooff ooooff geldİ benİm kırmızılar hİÇ gÜnÜnÜ ŞaŞırmıyo maŞallah..demekkİ daha hayırlı zamanı deĞİl dİye avutuyom kendİmİ ama kendİmİ bİ bıraksam akŞama kadar aĞlıcam..sİzlerle moral buluyorumm...
eşimde 'iyiki geldi bak tatilde rahat rahat denize gircen 'diye moral vermeye çalışıyo ama deniz
tatil kimin umrunda bi olsunda yıllarca tatile gitmemeye bile razı olurum...
hadi yaa ...canım ne yapalım zamanı değilmiş demek ...bak bugün burda sabah sağlık ocağındaki hemşire ev ev dolaşıyordu sanırım sayım gibi bişeydi bana çocuğun varmı dedi maalesef yok dedim hemşirede bana bazen olmaması olmasından bin kat daha hayırlıdır dedi bundada vardır bir hayır diyip kendimizi avutmaktan başka bir çare yok canım güzel ALLAHIM kulları için herzaman en hayırlısını verir :teselli:oooff ooooff geldİ benİm kırmızılar hİÇ gÜnÜnÜ ŞaŞırmıyo maŞallah..demekkİ daha hayırlı zamanı deĞİl dİye avutuyom kendİmİ ama kendİmİ bİ bıraksam akŞama kadar aĞlıcam..sİzlerle moral buluyorumm...
güünaydın herkese bugün bende tahlil sonuçlarımı doktora göstericem çok heyecanlıyım
arkadaşlar ben çıkıyorum işimi yapıp arkadaşıma uğruyacam içime bir sıkıntı düştü:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?