E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #5.121
arzucum yaklaşık 2 yıldır korunmuyoz.eşimde ve benim hormonlarda bi sorun yok yumurtlamamda iyiymiş şimdi adet bitiminde rahim filmi çekilecek.ona göre aşılamaya gidecektik ama bu pazar antalyaya gidiyoz artık herşey tatil dönüşüne kaldı.birde tatildi denizdi derken bebişi kafaya takmazsam tatilden 3 kişi dönüveririz inşalllah
arzucum yaklaşık 2 yıldır korunmuyoz.eşimde ve benim hormonlarda bi sorun yok yumurtlamamda iyiymiş şimdi adet bitiminde rahim filmi çekilecek.ona göre aşılamaya gidecektik ama bu pazar antalyaya gidiyoz artık herşey tatil dönüşüne kaldı.birde tatildi denizdi derken bebişi kafaya takmazsam tatilden 3 kişi dönüveririz inşalllah
ayy keşke çok önceden katılsaymışım aranıza.2 yıldır en mutlu adet günümü yaşıyorum sayenizde..SÜPERSİNİZ YAA..ALLAH RAZI OLSUN VALLA..
inşallah destinacım.....
benim arkadaşım EŞİYLE DENİZE GİTME PLANI YAPIYORLAR,,, o tarihtede hasta olucak. oda gitmiş doktra adet geciktirici ilaç almış adetine 10 gün kala içeye başlıyor... ooooooooooooooohhhhhhhhhhh mis gibide tatilini yapıyor.. 1,5 ay sonra hamile olduğunu öğreniyor................
artık adet geciktiği için mi hamile kaldı yoksa olacağı mı vardı bilmiyorum.... allah nasip ettimi oluyor inşallah bizlerede nasip edecek güzel rabbim
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. 2 yıllık evliyim hamile kalamadım. şimdide incir kürü deniyorum. ARNAVUTGÜZELİNİN kürüyle hamile kalanlar demişsiniz bu kür ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim.artık hergün ağlıyorum ve eşimide üzüyorum inşallah bir an önce isteğen herkes hamile kalır......mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?