Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim kusura bakmayın yeni üye olduğum için siteyi yeni çözüyorum .birazda canım sıkkın kusura bakmayın

allah sana kızını bağışlasın insan elbette ikinciyi sityorsur ama bir tane var enazından sizin için farklı bir teselli durumu allah size birtane nasip etmiş inşallah ikincisinide verecektir. elbette öncelikle her lafın başında olduğu gibi bundada hayırlısıysa ver rabbim diye dualrımızı ediyoruz . siz kızınız için uğraştınızmı ?????

arzuu85 hoşgeldin canım.önce hiç üzülme çok takma kafana benimde 2 yıldır olmuyo bak bugünde adet oldum yine ama herşeyin hayırlısı.bebişlerimiz gelecekleri zamanı biliyolar canım elbet bir gün bizde anne olacağız inş.bu topic süper sen buraya takıl bak herşey çok daha güzel olacak

teşekkür ederim kusura bakmayın yeni üye olduğum için siteyi yeni çözüyorum .birazda canım sıkkın kusura bakmayın

ne kusuru canım benim olurmu öyle şeyy . madem sen bu topiği buldun bundan sonra moralin çok daha iyi olcak ara ara hepimizin bi depresif durumu oluyor ama burdaki arkadaşlık dostluk o kadar küvvetlikii hemen moral depolama işlemine başlıyorlar sende burda moral bulacaksın dertlerimizi birlikte çözücez .sana bikaç soru sorucam özel olursa cevaplamayabilirsin daha çok olmamış evleneli doktora gittinmi herhangi bir sorununuz varmı ?? yoksa tamamen psikolojikmi ??

vereliniortakvereliniortak
HOŞGELDİN SEN BİZİM 2.ARZUMUZ OLDUN DEMEK..... 1. sayfada arnavut güzelinin kürü yazıyor canım,,,,,,,,,,,,

inşallah sende bizde hamile kalırız.. listeye sen kendinide ekle adetin geleceği tarihe ve sıraya görevereliniortakvereliniortakvereliniortak

beraberce hamiş kalacağızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Hamile Kalmak ısteyenlere Yeni Bir Kür! Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar ben 2 yıllık evliyim ve son 1 yıldır korunmuyoruz..klomenden tutun gonafen,serephone herşey kullandım..sonra rahim filmi çektirdim temzi çıktı tüplerim açık..olmadı sonra aşılama oldum oda olmadıı neden sizcee piskolojik tamameen kafaya fazla takmamdan..neyse ben saddete gelim GEÇEN KUAFÖRDE Bı BAYANIN 7 YIL ÇOCUĞU OLMAMIŞ VE ONA HAMıLE KALAN Bı BAYAN ;1 ÇAY K.POLEN TOZU VE 1ÇAY K.BAL AÇKARNINA HER SABAH YEMıŞ VE YARISINA GELMEDEN HAMıLE KALMIŞ TABı BU KÜRDEN 3 KıŞı SIRAYLA HAMıLE KALMIŞ ONDAN SONRA..BEN BUNU DUYAR DUYMAZ HEMEN AKTARCIYA GıTTıM VE ALDIM FıYATTIDA ÇOK UYGUN AYRICA BEN BUNA DıĞERLERıNDEN DAHA ÇOK ıNANDIM(isterseniz polen tozunuda internetten araştırın nekadar yararlı bi besin olduğunu göreceksiniz) ..ben bunu 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı dayanamadım sizinle paylaşmak istedim belki sizin metabolizmanız buna daha hızlı tepki veriri diye hiç belli olmaz ayrıcaa kızlar ayağınızı sıcak tutmaya çalışın ..AYRICA babaanemgilin 2 çocuktan sonra bidaha çocuğu olmuyomuş taki ELMA YAĞINI (aynı zamanda ada yağı diye bilinen)bir pamuğa sürüp bide sıvıyağına batırıp kiloduna koyup öyle 2-3 sefer yaptıkatn sonra aşırı derece akıntısı olmuş meğerse tüplerdeki ve rahimdeki iltihapı akıtmış üşütmeyi almış ve ondan sonra tekrar hamile kalmış..ben onuda yaptım adet sancımı yoketi zaten oda karnını çok ısıtıyo ...KIZLAR UMARIM BU YAZDIKLARIM SıZE FAYDASI DOKUNUR HAYIRLISI OLUR HEPıMıZ ıÇıN..

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
aysefilizkol, arzuu85, destina, dilara77, everest, latsibel+, sevdanehri, _arzu_+

Hoşgeldin aramıza canım ilk önce bi silkelen kendine gel bakalım herşeyin başı moral unutma moralini yoksek tutucaksın lmaz: hepimiz yıllardır bebiş için çabalıyoruz ve burada birbirimize destek oluyoruz moral veriyoruz :teselli: Kür hakkında nacizane bilgimi söyliyeyim sana polen tozu ve bal 1 çağ kaşığı her sabah yiyeceksin buna çörek otu ve tarçın da katabilirsin ben de öle yaptım.Ne rahatsızlığın var canım kendinden biraz bahsedermisin vereliniortak

destinacım, bende izmirdeyim,, hangi üniversitede öğretim görevlisin????????????

ne kusur canım hoşgeldin aramıza burda huzur bulacaksın burası seni sıkıntını alacak buraya ne için geldiğini bile unutacaksın kaydirigubbakcemile2:teytey:

benim ilk hamileliğim istedikten 4 ay sonra oldu onu tutamadım düşürdüm ikinciside 8 ay sonra oldu o zaman bu kadar kafaya takmadımm çünkü bu konuda bizlerin elinden bişey gelmiyor ben ikinci çocuk için tüm tedavileri oldum kızım çok istiyor diye :1no2: aşılamaya gelince yeter artık istemiyorum daha dedim iki senedir bitkisel tedavi takılıyorum kızım çok bunaltıyordu beni şimdi o da unuttu artık kısmet

aysefilizim öğretmen yazacakken öğretim görevlisi olmuş.Matematik öğretmeniyim.hatay poligondayım.sen nerdesin.bu arada mesleği nerden değiştirebilirim
.

:Saruboceq:
iyi günler canım,, allah kızına uzun ömürler versinnnnn,, benimde dayım 1 tanede kaldı,,, onlar istedi ikinci çoçuk ama olmadı,,,,, allahım herşeyin hayırlısı nasip etsinnnnnnnn.. hiç üzülme ikinci si olmuyor diye,,, şimdi yengem çalışmaya başladı unuttu bebeği falan oğlu da 12 yaşında böylede çok mutlular....allah herşeyin hayırlısını versin..........:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aysefilizim öğretmen yazacakken öğretim görevlisi olmuş.Matematik öğretmeniyim.hatay poligondayım.sen nerdesin.bu arada mesleği nerden değiştirebilirim
.

anladım canım, sağ üstte ismin yazılı kayu harflerle onun üzerini tıkladığın zaman profiline giriyorsun, orada hakkımda yı da tıkladın mı değiştirirsin..........

Ben aaaaaaahhhhhhhhhhhhh aaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh.
mendereste oturuyorum, bornova da çalışıyorum muhasebeciyim.... Kardeşim öğretmen oda pınarbaşında.............

umutla beklenilen günlerimiz
1.sırada............................... Arnavut Güzeli ..................12 haziran
2.sırada............................... Sevda Nehri .......................20 Haziran
3.sırada................................Gulayyusuf .........................20 Haziran
4.sırada............................... Aysefilizkol .......................22 Haziran
5.Sırada............................... Esramm82 .......................23 Haziran
6.Sırada............................... Umutsuz ..........................24 Haziran
7. Sırada.............................. Susuzyaz......................... 27 Haziran
8.Sırada................................ Latsibel ............................28 Haziran
9.Sırada................................. Kedersiz .........................28 Haziran
10.Sırada............................... Meyra............................. 1 Temmuz

isimleri yazılı olmayan arkadaşlar lütfen ekleyin o günkü heyacı hep birlikte yaşayalım demi ...................geldin bebişler ama...........:emir
_bebek:

umutla beklenilen günlerimiz
1.sırada............................... Arnavut Güzeli ..................12 haziran
2.sırada............................... Sevda Nehri .......................20 Haziran
3.sırada................................Gulayyusuf .........................20 Haziran
4.sırada............................... Aysefilizkol .......................22 Haziran
5.Sırada............................... Esramm82 .......................23 Haziran
6.Sırada............................... Umutsuz ..........................24 Haziran
7. Sırada.............................. Susuzyaz......................... 27 Haziran
8.Sırada................................ Latsibel ............................28 Haziran
9.Sırada................................. Kedersiz .........................28 Haziran
10.Sırada............................... Meyra............................. 1 Temmuz

isimleri yazılı olmayan arkadaşlar lütfen ekleyin o günkü heyecanı hep birlikte yaşayalım demi ...................geldin bebişler ama...........:emir_bebek

ayşefiliz hangi dr.a gittin yada gidiyorsun.ben tatil dönüşü tekrar gidicemde karar veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…