D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #5.341
Rabbimin vesile ettiği KÜR ile hamile kalanlar
1-BSKK.....................:CüvCüv:
2-Ebrum....................:CüvCüv:
3-Roka.......................:CüvCüv:
4-arzu38....................:CüvCüv:
5-Zeynomh................:CüvCüv:
6-asu1984.................:CüvCüv:
7-destna....................:CüvCüv:
8-sevdiceğim..............:CüvCüv:
9-Cemre822...............:CüvCüv:
10-nehir67..................:CüvCüv:
11-papatyaaa..............:CüvCüv:
12-nefican...................:CüvCüv:
13-durualya..................:CüvCüv:
14-Sudennnaz..............:CüvCüv:
15-Denizsizada...........:CüvCüv:
zemuszemus
Günaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnn:teytey:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
cumanız mübarek olsun yüce rabbim bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarınız kabul etsinnn AMİİNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın millet idrar testi vermeye gidecem ama gelmiyo idrarım kaç oldu su içtiğim yaa.napcam ben şimdi.
allah iyiliğini versinn kız ondan kolay ne varrr oturduğun gibi gelirr sen heyecan yapmışsındırrr su içerek şişirme kendiniii :1hug: :1hug: :1hug:
:sinifsinif: kızlaaaar moralim çok bozuk biliyomusunuuuuz:umursamaz:..az önce eşimle yemek yerken bir telefon geldii..
en gıcık olduğum insan,küs olduğum zamanında kendi kocasıyla arasını yapmak için uğraştığıım,kendi eşimle onlar yüzünden ayrılma derecesine kadar geldiğim insan (pardon insan olmayan varlık)HAMİLEEEEEE:gitme:
DÜŞÜNEBİLİYOMUSUNUUUUZ :umursamaz:ALLAH BENİM İNADIMA YAPARCASINA ETRAFIMDAKİ HERKEZİ HAMİLE BIRAKIP DOĞURTURDUUU..BEN BİR SUÇ MU İŞLEDİİM ,NAPTIM?????????????HERKEZ GURURLA ÖNÜMDE HAVA ATAR GİBİİ GEZİYO KOCA KARINLARIYLAA SEN DAHA ÇOK BEKLERSİN DERMİŞCESİNEEsenağlama senağlama senağlama
EŞİME HİÇ ÇAKTIRMAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA ŞUAN ÇOK KÖTÜYÜÜM :umursamaz::gitme:..BİNDİM MOTORUMA GEZDİM GEZDİM GEZDİİİİİİM GELMEK İSTEMEDİM HİÇ BİRİ BENİ KAÇIRIP KESMESİNİ BEKLERMİŞCESİNEEE..
KURU AĞCA CAN VEREN RABBİM BENİM BİR AĞAÇ KADARDAMII DEĞERİM YOK..BEN HİÇ Mİ ANNE OLAMIYCAM BEN HİÇMİ HAVA ATARAK GEZMİYCEEEM KARNIMDA BEBEK OLUŞMUYCAKMIII???????EŞİME NEZAMAN MÜJDEMİ VERİP GURURLANIP MUTLU OLUCAAAM senağlama senağlama NEZAMAAN ALLAHIIM NEZAAAMMAAANmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben NEFRET EDİYORUM KENDİMDEEENmafoldumbenmafoldumben 3 YIL OLDUU 3..BENİMDE HAKIM YOKMUUmafoldumben mafoldumben NEYSEE SİZİ ÜZMEK İSTEMEZDİİM AMAA HASTA OLUCAM DİYE İÇİM ALLAK BULLAAAKmafoldumben.:a015:
günaydınn durucummm 7.sıradan destna yı çıkartmamışsınız kız gördükçe heyecan yapçakk inşallah hamile olunca büyük harflerle yazarız onu sositososito sositososito
günaydın millet idrar testi vermeye gidecem ama gelmiyo idrarım kaç oldu su içtiğim yaa.napcam ben şimdi.
canıımm destna rumuzlu arkadaşımız ile destina rumuzlu arkadaşımızın isimleri benziyoo aralarında sadece İ harfi var yanlış değil yani
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr
arzucum, durucummmmm günaydınnnnnnnnn
nurcanım nerde kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr
arzucum, durucummmmm günaydınnnnnnnnn
günaydın kıslaaarr çok hasta oldum ben yav yaz ortasında üşüttüm,akşam dayandım adaçayına ama dökülüyom yine deeee...hayırlı cumalar herkeslereeezemuszemus
Şeniz Şeniz Şeniz öylemiii ama destina kendisi yazmıştı beni yazmışsınız diye belkii ben yanlış anladım canımmm PARDONNN lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
nurcanım nerde kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
canım bende vermiştim aç karnına dediğin gibi gelmiyo ama azcık bekle gelir
üstelik bende iki tane idi birincisi idrarın başlangıcı diğeri ortasından sonuna kadar :roflol:
meyraaamda yoookkkkk :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?