Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Rabbimin vesile ettiği KÜR ile hamile kalanlar

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh................:CüvCüv:

6-asu1984.................:CüvCüv:

7-destna....................:CüvCüv:

8-sevdiceğim..............:CüvCüv:

9-Cemre822...............:CüvCüv:

10-nehir67..................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya..................:CüvCüv:

14-Sudennnaz..............:CüvCüv:

15-Denizsizada...........:CüvCüv:

zemuszemus

Günaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnn:teytey:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
cumanız mübarek olsun yüce rabbim bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarınız kabul etsinnn AMİİNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın millet idrar testi vermeye gidecem ama gelmiyo idrarım kaç oldu su içtiğim yaa.napcam ben şimdi.

günaydınn durucummm 7.sıradan destna yı çıkartmamışsınız kız gördükçe heyecan yapçakk inşallah hamile olunca büyük harflerle yazarız onu sositososito sositososito

günaydın millet idrar testi vermeye gidecem ama gelmiyo idrarım kaç oldu su içtiğim yaa.napcam ben şimdi.

allah iyiliğini versinn kız ondan kolay ne varrr oturduğun gibi gelirr sen heyecan yapmışsındırrr su içerek şişirme kendiniii :1hug: :1hug: :1hug:

kedersizden haberi olna yokmuu çok merak ettimmm o böyle habersizce gitmezz :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:

allah iyiliğini versinn kız ondan kolay ne varrr oturduğun gibi gelirr sen heyecan yapmışsındırrr su içerek şişirme kendiniii :1hug: :1hug: :1hug:

kız kaç oldu oturdugum gelmiyo.dediğin gibi heycan yaptım ondan oldu heralde saat 10:00 bitçek bide tahlil almalar.önceki zaman olsa wc den cıkmıyom şaril şaril şimdide gelmiyeceği tuttu.sabır yarabbim.

günaydınnn kızlar...arzum, ayşem, durum,denizsizada erkencisiniz... denizsizada canım stresten olmasın..

arnavut güzelim günaydınnnnnnnnn,,,, gün doğmadan neler doğar bitanem... o kişiyide çıkar aklından oldumu, allah verir dener, alır dener... Bütün güç Allah tadır. Canım etrafındakiler 10 tanede çoçuk doğurursa doğursun... aldırma .. Herşeyin hayırlısı isteyelimmmmm... ..

Gülümmmmmmmmmm tatlımmmmmmmmmmmmm sen bitanesin.... seninde kucağın dolacak annesi........... öpüyorum seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tatlımmmmmmmmmmmm

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr
arzucum, durucummmmm günaydınnnnnnnnn

günaydınn durucummm 7.sıradan destna yı çıkartmamışsınız kız gördükçe heyecan yapçakk inşallah hamile olunca büyük harflerle yazarız onu sositososito sositososito

canıımm destna rumuzlu arkadaşımız ile destina rumuzlu arkadaşımızın isimleri benziyoo aralarında sadece İ harfi var yanlış değil yani

günaydın kıslaaarr çok hasta oldum ben yav yaz ortasında üşüttüm,akşam dayandım adaçayına ama dökülüyom yine deeee...hayırlı cumalar herkeslereeezemuszemus

canım bende vermiştim aç karnına dediğin gibi gelmiyo ama azcık bekle gelir
üstelik bende iki tane idi birincisi idrarın başlangıcı diğeri ortasından sonuna kadar :roflol:

canıımm destna rumuzlu arkadaşımız ile destina rumuzlu arkadaşımızın isimleri benziyoo aralarında sadece İ harfi var yanlış değil yani

Şeniz Şeniz Şeniz öylemiii ama destina kendisi yazmıştı beni yazmışsınız diye belkii ben yanlış anladım canımmm PARDONNN lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr
arzucum, durucummmmm günaydınnnnnnnnn

günaydın ayşemmmŞeniz

günaydın kıslaaarr çok hasta oldum ben yav yaz ortasında üşüttüm,akşam dayandım adaçayına ama dökülüyom yine deeee...hayırlı cumalar herkeslereeezemuszemus

canıııımmmm çook geçmiş olsun a.s.a.s.a.s.

gelirsem yanına elma niyetine o nanaklarını ısırırım senin

nurcanım nerde kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

yaaa evet yok kaç gündür kedersizim nurcanım nerdesin yawwwwww elma dersem çıık armut dersem çıkmaaaa ELMAAAAAAAAAAAAAAA

canım bende vermiştim aç karnına dediğin gibi gelmiyo ama azcık bekle gelir
üstelik bende iki tane idi birincisi idrarın başlangıcı diğeri ortasından sonuna kadar :roflol:

ayy bende öle verdim geldim şimdi.ilkini sal 2. yi bardağa yap 3 çüyü sal.evde yapım da dedim orda gelmez belki gittiğime yazık olmasın dediydim evde azcık bişe geldi.aman ordada maşallahı var.ayy allahtan bişe cıkmadı.

meyraaamda yoookkkkk :uhm:

yaa meyranın olmamasına alışığım onların kermesi bu haftaya ertelenmişti belki onunla ilgileniyordur ama kedersiz sabahtan mutlaka uğrar gün içinde burda olurduu inşallah hasta falan değildir ya evde misafiride olsa bi ara girer mutlaka haber veriridii memleketine gitse annemlerde bilgisayar vardı benden kurtuluş yok size diyoduu valla merak ettim telefonu falan yokmu kimsedee :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…