Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim aklıma geldi arnavutu okuyunca,mutlaka hepimiz özenmek-kıskançlık-kızgınlık arası duygular yaşıyoruz böyle haberler aldıkça veya gördükçe

benim aklıma geldi arnavutu okuyunca,mutlaka hepimiz özenmek-kıskançlık-kızgınlık arası duygular yaşıyoruz böyle haberler aldıkça veya gördükçe

evet canım ama her şeyin hayırlısı isyan etmemek lazım aslında kıskanmayacağızda çünkü kimsenin ne olacağı belli değil bakarsın allah yürü ya kulum der her şey bir anda düzelir ne oldum değil ne olacağım demeli

sen de hemen hazırmışsın sahtekarlığa..aboooovvv kimlerin arasında kaldım beeenkafamçokkarıştı

:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: hemen fikret diye bir nick alıp gelipp 16. sıraya koyun sonraa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tc kimlik no haa... isterseniz birde anne kızlık soyadı alalım lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

kızlar çok sıcak ya evden çıkamıyorum sıcaktan istanbul dışındakiler havalar nasıl oralarda

kedersizle görüştüm, sizlere çok selam söyledi, biraz morali bozukmuş giremiyormuş topiğe, kusura bakmasınlar diyor, kendini iyi hissettiğinde girecekmiş.......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…