E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #5.361
günaydın kıslaaarr çok hasta oldum ben yav yaz ortasında üşüttüm,akşam dayandım adaçayına ama dökülüyom yine deeee...hayırlı cumalar herkeslereeezemuszemus
yaa meyranın olmamasına alışığım onların kermesi bu haftaya ertelenmişti belki onunla ilgileniyordur ama kedersiz sabahtan mutlaka uğrar gün içinde burda olurduu inşallah hasta falan değildir ya evde misafiride olsa bi ara girer mutlaka haber veriridii memleketine gitse annemlerde bilgisayar vardı benden kurtuluş yok size diyoduu valla merak ettim telefonu falan yokmu kimsedee :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:
Dilaracım geçmiş olsun canım... Ya evet kedersiz yok bende merak ediyorumm..Arzucum fotoğrafta çok tatlı çıkmışsın canımm...
sağol canım ben değiştirip değiştirip duruyorumm can sıkıntısı kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
:sinifsinif: kızlaaaar moralim çok bozuk biliyomusunuuuuz:umursamaz:..az önce eşimle yemek yerken bir telefon geldii..
en gıcık olduğum insan,küs olduğum zamanında kendi kocasıyla arasını yapmak için uğraştığıım,kendi eşimle onlar yüzünden ayrılma derecesine kadar geldiğim insan (pardon insan olmayan varlık)HAMİLEEEEEE:gitme:
DÜŞÜNEBİLİYOMUSUNUUUUZ :umursamaz:ALLAH BENİM İNADIMA YAPARCASINA ETRAFIMDAKİ HERKEZİ HAMİLE BIRAKIP DOĞURTURDUUU..BEN BİR SUÇ MU İŞLEDİİM ,NAPTIM?????????????HERKEZ GURURLA ÖNÜMDE HAVA ATAR GİBİİ GEZİYO KOCA KARINLARIYLAA SEN DAHA ÇOK BEKLERSİN DERMİŞCESİNEEsenağlama senağlama senağlama
EŞİME HİÇ ÇAKTIRMAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA ŞUAN ÇOK KÖTÜYÜÜM :umursamaz::gitme:..BİNDİM MOTORUMA GEZDİM GEZDİM GEZDİİİİİİM GELMEK İSTEMEDİM HİÇ BİRİ BENİ KAÇIRIP KESMESİNİ BEKLERMİŞCESİNEEE..
KURU AĞCA CAN VEREN RABBİM BENİM BİR AĞAÇ KADARDAMII DEĞERİM YOK..BEN HİÇ Mİ ANNE OLAMIYCAM BEN HİÇMİ HAVA ATARAK GEZMİYCEEEM KARNIMDA BEBEK OLUŞMUYCAKMIII???????EŞİME NEZAMAN MÜJDEMİ VERİP GURURLANIP MUTLU OLUCAAAM senağlama senağlama NEZAMAAN ALLAHIIM NEZAAAMMAAANmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben NEFRET EDİYORUM KENDİMDEEENmafoldumbenmafoldumben 3 YIL OLDUU 3..BENİMDE HAKIM YOKMUUmafoldumben mafoldumben NEYSEE SİZİ ÜZMEK İSTEMEZDİİM AMAA HASTA OLUCAM DİYE İÇİM ALLAK BULLAAAKmafoldumben.:a015:
Saolun bideneleriiimmm dadlularıııımm geçmiş olsun dilekleriniz için..
arnavutçum sendeki olay hepimizde var,geçen gün yaprak dökümünü izliyorduk,fikret hamileyim deyince benim bütün tüylerim havaya kalktıkaydirigubbakcemile3
aynen öyle canım ya.. fikret hamileyim diyince bende öyle oldum..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
arnavutçum sendeki olay hepimizde var,geçen gün yaprak dökümünü izliyorduk,fikret hamileyim deyince benim bütün tüylerim havaya kalktıkaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım aynen bana da öyle oldu herkese aynı etki yapmış fikret.
fikretide eklesekmi acaba listeye hava atarız birazzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?