Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kedersizle görüştüm, sizlere çok selam söyledi, biraz morali bozukmuş giremiyormuş topiğe, kusura bakmasınlar diyor, kendini iyi hissettiğinde girecekmiş.......................

canım haber verdiğin için teşekkürler... kedersiz tez zamanda kendini toparlarsın ve yine seni burda görürüz..

kızlar bugün arnavut güzelinin günü.inşallah kırmızıları gelmezde meleği gelir bizde sevinçten kudururuzkaydirigubbakcemile

Canım benim öenmli olan eşinle oaln mutluluğun öle değilmi allah bu mutluluğumuzu daim etsin :Saruboceq: onun gözlerine bakarak sevdiğini söylemek bile paha biçilemez bence :1hug: inşallah ilerde istediğin gibi kutlarsın canım :içelim:

evet canım huzur oda bizde bulunur ......sevdim ya ben bu cümleyi kafiyelide oldu..
işallah canım zaten o zaman susuz luğumda kalmıycak bebeğimin olmamasını susuz bir yaza benzettiğim için bu nicki almıştım benneyaptımki

işallah canım allah herkesin yuvasını huzurla doldursun dediğim gibi halimden şikayetci değilim sadece düşüncelerimi yansıttım işallah en güzel yıldönümleri seninle olsun:hooray:

hoşbulduk destina benim adetlerim düzensiz ilaçla oluyordum birkaç sefer soğan suyu içtim kendiliğinden geldi adetim şimdide 2 aydır adet olmadım bugün polen aldım bakalım

kızlar bugün arnavut güzelinin günü.inşallah kırmızıları gelmezde meleği gelir bizde sevinçten kudururuzkaydirigubbakcemile

canım arnavutum bu ay perhizle geçirdi onun için gelecek ay umutlanıcaz inşallahhh :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

hoşbulduk destina benim adetlerim düzensiz ilaçla oluyordum birkaç sefer soğan suyu içtim kendiliğinden geldi adetim şimdide 2 aydır adet olmadım bugün polen aldım bakalım

SENDE BENDENSİNNN NOLCAKK BİZİM BU HALİMİZ YAAA :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

canım arnavutum bu ay perhizle geçirdi onun için gelecek ay umutlanıcaz inşallahhh :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

işallah ya allah şu kızın yüzünü güldürsün ya artık dün yazdıklarına da canım sıkıldı Yüce rabbim duy sesimizi Arnavutumuzu sevindir güldür yüzünü bebişi gelsin artık:Saruboceq:

arkadaşlar ben biraz ara vercem cam silmem lazım sonra görüşürüz
aslında camları eşim siliyordu ama bu aralar yoğun çalışıyor yoruluyor kıyamıyacağım ona
evim yüksek ya ondan bana sildirmiyor duysa kıyameti koparır
neyse dışarı çıkmadan içten silcem zaten

şu evlilik takviminden yapmaya çalışıyorum bakalım olacakmııı

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

merhaba kızlar bende yeni üyeyüim ya benim bi sorum olacak ama yardımcı olurmusunz:teselli:

aminnnn işallah gelir tez zamanda canım tüm dualarım bebek isteyen kadınlar için

acrinsu hoşgeldin sor tabi burda herkes birbirine yardımcı oluyor

arzu hep kendi fotonu koy canım yaa senin pozitif enerjin fotondan bile yansıyor...

kızlar çok sıcak ya evden çıkamıyorum sıcaktan istanbul dışındakiler havalar nasıl oralarda
burda daha kötü enerjim bile kalmadı sıcaktan
arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum
hoş geldin aramıza vereliniortak
kedersizle görüştüm, sizlere çok selam söyledi, biraz morali bozukmuş giremiyormuş topiğe, kusura bakmasınlar diyor, kendini iyi hissettiğinde girecekmiş.......................
kötü bişey değildir inş. çabuk döner aramıza:gitme:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:AMİİİİİİNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
merhaba kızlar bende yeni üyeyüim ya benim bi sorum olacak ama yardımcı olurmusunz:teselli:

sende hoşgeldin vereliniortak

arzu hep kendi fotonu koy canım yaa senin pozitif enerjin fotondan bile yansıyor...

tamam canımm bak hep pozitif pozitif sırıtan fotolarımı koyuyom beenn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kocacımaa bakarken gözlerim bile gülüyo beee :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…