E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #5.421
kedersizle görüştüm, sizlere çok selam söyledi, biraz morali bozukmuş giremiyormuş topiğe, kusura bakmasınlar diyor, kendini iyi hissettiğinde girecekmiş.......................
evet canım 4 gün kaldı tabi çok güzel düşüncelerim ve planlarım var ama maddi imkansızlıklardan dolayı hehalde bu senede evde birbirimizi öperek Şeniz kutlarız ben şuan çalışmıyorum işsizim (krizden dolayı işten çıktım ama şuan iş aramıyorum bebek yapcaz diye biraz evde oturuyum dedim oda olmuyor) sadece eşim çalışıyor kira ödüyoruz faturalar vs. vs.vs. böyle özel günlerde plan yapıcak para kalmıyor açıkcası ama yinede çok mutlu bir evliliğim var allah bozmasın:Saruboceq:her sene işallah bir sonraki sene diyoruz ve bekliyoruz işallah senin evlilik yıldönümün güzel geçer canım eğer imkanın varsa güzel manzaralı bir yerde yemek yiyebilirsiniz başbaşa
ay bir soru sordun hayat hikayemi anlattım kusura bakma canım kafanı şişirdimklava:
SUSUZ YAZ EŞLERİMİZLE ARAMIZDAKİ HUZUR HİÇBİRŞEYE DEĞİŞİLMİYO.MADDİ PROBLEMLER ELBET GELİP GEÇİYOR..BİRDE RABBİM KUCAĞINI DOLDURACAK İNŞALLAH OOOOOHHHHH DEĞMEYİN SUSUZ YAZIN KEYFİNEopuyorumnanaktan
Canım benim öenmli olan eşinle oaln mutluluğun öle değilmi allah bu mutluluğumuzu daim etsin :Saruboceq: onun gözlerine bakarak sevdiğini söylemek bile paha biçilemez bence :1hug: inşallah ilerde istediğin gibi kutlarsın canım :içelim:
kızlar bugün arnavut güzelinin günü.inşallah kırmızıları gelmezde meleği gelir bizde sevinçten kudururuzkaydirigubbakcemile
hoşbulduk destina benim adetlerim düzensiz ilaçla oluyordum birkaç sefer soğan suyu içtim kendiliğinden geldi adetim şimdide 2 aydır adet olmadım bugün polen aldım bakalım
canım arnavutum bu ay perhizle geçirdi onun için gelecek ay umutlanıcaz inşallahhh :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
işallah ya allah şu kızın yüzünü güldürsün ya artık dün yazdıklarına da canım sıkıldı Yüce rabbim duy sesimizi Arnavutumuzu sevindir güldür yüzünü bebişi gelsin artık:Saruboceq:
merhaba kızlar bende yeni üyeyüim ya benim bi sorum olacak ama yardımcı olurmusunz:teselli:
burda daha kötü enerjim bile kalmadı sıcaktankızlar çok sıcak ya evden çıkamıyorum sıcaktan istanbul dışındakiler havalar nasıl oralarda
hoş geldin aramıza vereliniortakarkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum
kötü bişey değildir inş. çabuk döner aramıza:gitme:[/COLOR][/SIZE][/FONT]kedersizle görüştüm, sizlere çok selam söyledi, biraz morali bozukmuş giremiyormuş topiğe, kusura bakmasınlar diyor, kendini iyi hissettiğinde girecekmiş.......................
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:AMİİİİİİNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:işallah ya allah şu kızın yüzünü güldürsün ya artık dün yazdıklarına da canım sıkıldı Yüce rabbim duy sesimizi Arnavutumuzu sevindir güldür yüzünü bebişi gelsin artık:Saruboceq:
merhaba kızlar bende yeni üyeyüim ya benim bi sorum olacak ama yardımcı olurmusunz:teselli:
arzu hep kendi fotonu koy canım yaa senin pozitif enerjin fotondan bile yansıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?