Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
QUOTE=aysefilizkol;7419607]kedersizle görüştüm, sizlere çok selam söyledi, biraz morali bozukmuş giremiyormuş topiğe, kusura bakmasınlar diyor, kendini iyi hissettiğinde girecekmiş.......................[/QUOTE]

neden moralsiz acaba işallah toparlar kendini en kısa sürede aramıza döner.topiğimize nazar değdi ya bu aralar moraller sıfır kedersiz,arnavut güzeli noluyo ya bize

susuz yaz,ayşefilizkol+,bernaumut,destina,nazanım
5 kullanıcı ve 0 misafir

susuz yaz,ayşefilizkol+,bernaumut,destina,nazanım
5 kullanıcı ve 0 misafir

susuzyaz evlilik yıldönümüne çok az kalmışşş :sm_cool: benimde gelecek ay o gün çok farklı olmasını istiyomm ama ne yapcam bilmiyom senin varmı bi düşüncen bi planım varmı :uhm:

kedersizle görüştüm, sizlere çok selam söyledi, biraz morali bozukmuş giremiyormuş topiğe, kusura bakmasınlar diyor, kendini iyi hissettiğinde girecekmiş.......................

teşekkür ederiz canım umarım biran önce sorun herneyse halledip gelir

kedersizle görüştüm, sizlere çok selam söyledi, biraz morali bozukmuş giremiyormuş topiğe, kusura bakmasınlar diyor, kendini iyi hissettiğinde girecekmiş.......................

canım bilgi verdiğin için sağol inşallah kısa zamanda toparlanır..a.s.

arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum

hoşgeldin canım topiğimizea.s.

teşekkür ederim arkadaşlar hoşbulduk dün geceden beri burda yazılanları okudum ve hemen üye olmaya ve bal+polene başlamaya karar verdim

susuzyaz evlilik yıldönümüne çok az kalmışşş :sm_cool: benimde gelecek ay o gün çok farklı olmasını istiyomm ama ne yapcam bilmiyom senin varmı bi düşüncen bi planım varmı :uhm:

evet canım 4 gün kaldı tabi çok güzel düşüncelerim ve planlarım var ama maddi imkansızlıklardan dolayı hehalde bu senede evde birbirimizi öperek Şeniz kutlarız ben şuan çalışmıyorum işsizim (krizden dolayı işten çıktım ama şuan iş aramıyorum bebek yapcaz diye biraz evde oturuyum dedim oda olmuyor) sadece eşim çalışıyor kira ödüyoruz faturalar vs. vs.vs. böyle özel günlerde plan yapıcak para kalmıyor açıkcası ama yinede çok mutlu bir evliliğim var allah bozmasın:Saruboceq:her sene işallah bir sonraki sene diyoruz ve bekliyoruz işallah senin evlilik yıldönümün güzel geçer canım eğer imkanın varsa güzel manzaralı bir yerde yemek yiyebilirsiniz başbaşa
ay bir soru sordun hayat hikayemi anlattım kusura bakma canım kafanı şişirdimklava:

evet bende sizdenim canım geçen yıl temmuz ayında evlendim ve henüz bir bebeğimiz olmadı 31 yaşındayım o yüzden bir an önce anne olmak istiyorum

ne dışarda yenilen yemek ne gidilen eğlencenin bir önemi yok canım sevgi dolu gözler seni seviyorum demenin tadını hangisi verebilirkii . sabrın sonu selamettirr biz ilk evlendiğimiz yıl hiçbirşey yapamamıştık ama belkide ömrümün sonuna kadar tekrar öyle bir yıldönümü geçiremiycem küçük küçük süprizler yapın birbirinizee o günü değişik hatıralarla hatırlayınn inşallah gelecek yıllardaa istediğin gibi planlıyarak kutlarsınn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bernaumut hoşgeldin canım.Dr.a gittinmi senin sorun neymiş..bu topic sanada uğur getirecek inşallah bak bir sürü hamiş arkadaşımız oldu darısı bizlerin başına

canım önemli olan evdeki huzurunuz.. birbirinizi halen ilkgün gibi sevgiyle öpmeniz.. dışardaki yemeğin veya başka bir şeyin hiç önemi yok.. Allah evinizdeki huzuru bozmasın.. a.s.

evet canım katılıyorum bizde ilk 2 sene balayına bile çıkamadık hem izin tarihleri uymamıştı hemde maddi imkanlar ama geçen sene çok şükür süper bir tatil yaptık
ben her zaman şükrediyorum iyi ki eşim le evlenmişim diye paramız yok ama bizden mutlusu da yok işallah herşey gönlümüzce olur,güzel bir sofra hazırlarım aşkıma yeriz içeriz otururuz artık :içelim:cokacimcoook

evet bende sizdenim canım geçen yıl temmuz ayında evlendim ve henüz bir bebeğimiz olmadı 31 yaşındayım o yüzden bir an önce anne olmak istiyorum

bernacım aramıza hoşgeldin. a.s.inşallah yakın zamanda hamiş kalırsın topic senin uğurun olur..

SUSUZ YAZ EŞLERıMıZLE ARAMIZDAKı HUZUR HıÇBıRŞEYE DEĞıŞıLMıYO.MADDı PROBLEMLER ELBET GELıP GEÇıYOR..BıRDE RABBıM KUCAĞINI DOLDURACAK ıNŞALLAH OOOOOHHHHH DEĞMEYıN SUSUZ YAZIN KEYFıNEopuyorumnanaktan

canım önemli olan evdeki huzurunuz.. birbirinizi halen ilkgün gibi sevgiyle öpmeniz.. dışardaki yemeğin veya başka bir şeyin hiç önemi yok.. Allah evinizdeki huzuru bozmasın.. a.s.

bence de öyle canım en önemlisi huzur oda bizde bulunur ....kafiyeli oldu valla
ayşe sormuş bende biraz yazdım işte en önemli şey sağlık hepsi olur hepsi olur allahın izniyle:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…