E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #5.401
arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum
susuz yaz,ayşefilizkol+,bernaumut,destina,nazanım
5 kullanıcı ve 0 misafir
kedersizle görüştüm, sizlere çok selam söyledi, biraz morali bozukmuş giremiyormuş topiğe, kusura bakmasınlar diyor, kendini iyi hissettiğinde girecekmiş.......................
kedersizle görüştüm, sizlere çok selam söyledi, biraz morali bozukmuş giremiyormuş topiğe, kusura bakmasınlar diyor, kendini iyi hissettiğinde girecekmiş.......................
susuzyaz evlilik yıldönümüne çok az kalmışşş :sm_cool: benimde gelecek ay o gün çok farklı olmasını istiyomm ama ne yapcam bilmiyom senin varmı bi düşüncen bi planım varmı :uhm:
evet canım 4 gün kaldı tabi çok güzel düşüncelerim ve planlarım var ama maddi imkansızlıklardan dolayı hehalde bu senede evde birbirimizi öperek Şeniz kutlarız ben şuan çalışmıyorum işsizim (krizden dolayı işten çıktım ama şuan iş aramıyorum bebek yapcaz diye biraz evde oturuyum dedim oda olmuyor) sadece eşim çalışıyor kira ödüyoruz faturalar vs. vs.vs. böyle özel günlerde plan yapıcak para kalmıyor açıkcası ama yinede çok mutlu bir evliliğim var allah bozmasın:Saruboceq:her sene işallah bir sonraki sene diyoruz ve bekliyoruz işallah senin evlilik yıldönümün güzel geçer canım eğer imkanın varsa güzel manzaralı bir yerde yemek yiyebilirsiniz başbaşa
ay bir soru sordun hayat hikayemi anlattım kusura bakma canım kafanı şişirdimklava:
evet canım 4 gün kaldı tabi çok güzel düşüncelerim ve planlarım var ama maddi imkansızlıklardan dolayı hehalde bu senede evde birbirimizi öperek Şeniz kutlarız ben şuan çalışmıyorum işsizim (krizden dolayı işten çıktım ama şuan iş aramıyorum bebek yapcaz diye biraz evde oturuyum dedim oda olmuyor) sadece eşim çalışıyor kira ödüyoruz faturalar vs. vs.vs. böyle özel günlerde plan yapıcak para kalmıyor açıkcası ama yinede çok mutlu bir evliliğim var allah bozmasın:Saruboceq:her sene işallah bir sonraki sene diyoruz ve bekliyoruz işallah senin evlilik yıldönümün güzel geçer canım eğer imkanın varsa güzel manzaralı bir yerde yemek yiyebilirsiniz başbaşa
ay bir soru sordun hayat hikayemi anlattım kusura bakma canım kafanı şişirdimklava:
ne dışarda yenilen yemek ne gidilen eğlencenin bir önemi yok canım sevgi dolu gözler seni seviyorum demenin tadını hangisi verebilirkii . sabrın sonu selamettirr biz ilk evlendiğimiz yıl hiçbirşey yapamamıştık ama belkide ömrümün sonuna kadar tekrar öyle bir yıldönümü geçiremiycem küçük küçük süprizler yapın birbirinizee o günü değişik hatıralarla hatırlayınn inşallah gelecek yıllardaa istediğin gibi planlıyarak kutlarsınn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
evet bende sizdenim canım geçen yıl temmuz ayında evlendim ve henüz bir bebeğimiz olmadı 31 yaşındayım o yüzden bir an önce anne olmak istiyorum
canım önemli olan evdeki huzurunuz.. birbirinizi halen ilkgün gibi sevgiyle öpmeniz.. dışardaki yemeğin veya başka bir şeyin hiç önemi yok.. Allah evinizdeki huzuru bozmasın.. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?