Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar ben aranız yeni geldim,bende çoçuk istiyorum ama olmuyor burdan çok şey öğrendim denedim 6 ay oldu hala olmuyor eşimde şehir dışına gidip geliyor aksi gibi hep yumurtlama dönemlerimde olmuyor of off napcam bilmiyorum canım bu aralar cok sıkkın eşim yine yokk

arzuuuumm ben 5'te işten çıkıyom haaaaa sonra nerdesiniz demeeee naniknanik

dememm canımm :))) bak bende gidemedimm akşama eşimle birlikte gidrmişizzzzz uyuzzz işten bile yetişiyoo banaa altttarafııı iki sokak aşağı gidiceemmm yapışık benimkiii :umursamaz: :umursamaz:

hoşgeldin canım sıkma canını sennn a.s. bak burda negatiflik yok herkes pozitif bakma sen bu şımarık kıslara işte arada hormonları depreşiyoooooo:roflol:

gıcıkkkkk:dilcikar::dilcikar: hahaah napıosun kızlar yaaaa düşünmiim dime yaa olmuşmudur olmamışmıdır saatlerdir döllenmeyi okuorum yaaa allahım inş emeklerimiz bosa cıkmazfisfisfis:Saruboceq:

sen beni kalpten götürcenn az kaldııııı yaa biraz rahat olmaya çalışşsanaa sürekli ama sürekli aklındaaa canımı yedinnn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

dememm canımm :))) bak bende gidemedimm akşama eşimle birlikte gidrmişizzzzz uyuzzz işten bile yetişiyoo banaa altttarafııı iki sokak aşağı gidiceemmm yapışık benimkiii :umursamaz: :umursamaz:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:anacım bu erkekler hep böle zatenn benimkide aynı merak etmeee:roflol::roflol:

hoşgeldin canım sıkma canını sennn a.s. bak burda negatiflik yok herkes pozitif bakma sen bu şımarık kıslara işte arada hormonları depreşiyoooooo:roflol:

Sağol gülüm benim sayende briaz güldüm cok sagolun evet burda cok güzel insanlar var cok olumlu ock poiztif insallah bende onlardan biri olurum iyiki varsınızvereliniortakvereliniortak

sen beni kalpten götürcenn az kaldııııı yaa biraz rahat olmaya çalışşsanaa sürekli ama sürekli aklındaaa canımı yedinnn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:siz çok yaşayın emii:roflol::roflol::roflol::roflol:

sormuorummm işte:dilcikar::dilcikar: yaaa sey dicektimm yaaaa aman yaaa döllenme oluyorsa ilişki etklermi dicektim döllenmeyi engellermii yyaa öle dicektim yaa

sormuorummm işte:dilcikar::dilcikar: yaaa sey dicektimm yaaaa aman yaaa döllenme oluyorsa ilişki etklermi dicektim döllenmeyi engellermii yyaa öle dicektim yaa

seni meraklı seniiiii walla arkadaşım benim doktor keseyi görünce birlikte olun devam edin demişti düşük olur diye aklına gelmesin demişti ama biz korkmuştuk demekki etkilemez

bir kısmını sildim canım birazdan da diğerlerini ben taksit taksit yaparım iş keyfime göre yanisositososito

abbaauuuuwwww susuzyazım bak demedi deme sakın yarın hava yağmurluymuuuuşşşşş ben hava durumunun yalancısıyım

durucum nasılsın hiç sormuyon ama başka yerde görünce fırçalıyon kaydirigubbakcemile3

8 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir
durualya, destina, dilara77+, doydo, esramm82+, iipekkk, susuz yaz, umutsuzz

bide ben kopyalayım dedimmmm naniknaniklaelaelaelaelaelülülülülülü

ben engellemiyor diye biliyorum canım... yanlız hergün yapılınca spermler ölüyormuş gün aşırı yapılması lazımmış.. bir yerden okumuştum..

abbaauuuuwwww susuzyazım bak demedi deme sakın yarın hava yağmurluymuuuuşşşşş ben hava durumunun yalancısıyım

zaten ne zaman cam silsem arkasından yağmur döker ne şans ya denemişimdir yaz kış farketmez illa yağmur yağar temiz camıma

durucum nasılsın hiç sormuyon ama başka yerde görünce fırçalıyon kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:abuuuu okudunmu kıssssssss:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bugünlerde çok görüyom seni oralardaaaalmaz:kaydirigubbakcemile3

seni meraklı seniiiii walla arkadaşım benim doktor keseyi görünce birlikte olun devam edin demişti düşük olur diye aklına gelmesin demişti ama biz korkmuştuk demekki etkilemez

vallamııı aaa süper ya saol birtanem yaa şimdi benim çarşamba günü çatladıda..biz ogüün 2defa yaptık dün ara verdk bugun denedk bide..korktum hani döllenme oluorsa bozar diesaol canım yaaa ayy allahımm inş bebegm tutnmştur bana sımsıkı:Saruboceq:kızlar okadar seyleri bi kenara attıık tedavime odaklandk ki inanın ödenmesi gerken faturalarımızı bile kapatmadk iğnelerverdk hep allahım görüorm rabbim görüor...kurban oldugum rabbiimm emeklerimizi boşa cıkartmasın..cok korkuyorm kızlar durummm saoll kusumm benmmm bebiş nasıl masallahhh yaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

HOŞGELDİİİİNN canım herşeyin hayırlısı canını sıkma burda hep birlikte bilgi paylaşımıyla elimizden geleni yapıcaz gerisi Allaha kalmış hayırlısını isticez..seninde göbişine meleğin konar inşallah.Dr a gittinmi sorun varmıymış

:roflol::roflol:abuuuu okudunmu kıssssssss:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bugünlerde çok görüyom seni oralardaaaalmaz:kaydirigubbakcemile3

hani bir söz varya seni yakalaynın ne işi var orda...:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…