arzuuuumm ben 5'te işten çıkıyom haaaaa sonra nerdesiniz demeeee naniknanik
AYYYYYYYY CNMM İNŞ. YAAAA İNŞ. ALLLAHHH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞ YAA OLUCAKMI BUAY ARTIK OKADAR İĞNELERDE VURULDUM KIZLAR BİŞE SORCAMA AMA CADIARZU
Arkadaşlar ben aranız yeni geldim,bende çoçuk istiyorum ama olmuyor burdan çok şey öğrendim denedim 6 ay oldu hala olmuyor eşimde şehir dışına gidip geliyor aksi gibi hep yumurtlama dönemlerimde olmuyor of off napcam bilmiyorum canım bu aralar cok sıkkın eşim yine yokk
gıcıkkkkk:dilcikar::dilcikar: hahaah napıosun kızlar yaaaa düşünmiim dime yaa olmuşmudur olmamışmıdır saatlerdir döllenmeyi okuorum yaaa allahım inş emeklerimiz bosa cıkmazfisfisfis:Saruboceq:
dememm canımm :))) bak bende gidemedimm akşama eşimle birlikte gidrmişizzzzz uyuzzz işten bile yetişiyoo banaa altttarafııı iki sokak aşağı gidiceemmm yapışık benimkiii :umursamaz: :umursamaz:
hoşgeldin canım sıkma canını sennn a.s. bak burda negatiflik yok herkes pozitif bakma sen bu şımarık kıslara işte arada hormonları depreşiyoooooo:roflol:
sen beni kalpten götürcenn az kaldııııı yaa biraz rahat olmaya çalışşsanaa sürekli ama sürekli aklındaaa canımı yedinnn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
susuz yaz senin camlar kaldı kız gidemedinnaniknanik
sormuorummm işte:dilcikar::dilcikar: yaaa sey dicektimm yaaaa aman yaaa döllenme oluyorsa ilişki etklermi dicektim döllenmeyi engellermii yyaa öle dicektim yaa
bir kısmını sildim canım birazdan da diğerlerini ben taksit taksit yaparım iş keyfime göre yanisositososito
sormuorummm işte:dilcikar::dilcikar: yaaa sey dicektimm yaaaa aman yaaa döllenme oluyorsa ilişki etklermi dicektim döllenmeyi engellermii yyaa öle dicektim yaa
abbaauuuuwwww susuzyazım bak demedi deme sakın yarın hava yağmurluymuuuuşşşşş ben hava durumunun yalancısıyım
durucum nasılsın hiç sormuyon ama başka yerde görünce fırçalıyon kaydirigubbakcemile3
seni meraklı seniiiii walla arkadaşım benim doktor keseyi görünce birlikte olun devam edin demişti düşük olur diye aklına gelmesin demişti ama biz korkmuştuk demekki etkilemez
Arkadaşlar ben aranız yeni geldim,bende çoçuk istiyorum ama olmuyor burdan çok şey öğrendim denedim 6 ay oldu hala olmuyor eşimde şehir dışına gidip geliyor aksi gibi hep yumurtlama dönemlerimde olmuyor of off napcam bilmiyorum canım bu aralar cok sıkkın eşim yine yokk
:roflol::roflol:abuuuu okudunmu kıssssssss:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bugünlerde çok görüyom seni oralardaaaalmaz:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?