D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #5.441
arkadaşlar ben biraz ara vercem cam silmem lazım sonra görüşürüz
aslında camları eşim siliyordu ama bu aralar yoğun çalışıyor yoruluyor kıyamıyacağım ona
evim yüksek ya ondan bana sildirmiyor duysa kıyameti koparır
neyse dışarı çıkmadan içten silcem zaten
merhaba kızlar bende yeni üyeyüim ya benim bi sorum olacak ama yardımcı olurmusunz:teselli:
tamam canımm bak hep pozitif pozitif sırıtan fotolarımı koyuyom beenn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kocacımaa bakarken gözlerim bile gülüyo beee :)))))
ARZUUU:):)sırnaşık şey
klava: klava: klava: klava: klava: klava: benimm neden hala 24 puanımm varrrrr siz beni sevmiyonuzzzzz bende sizi sevmiyomm bananeeee gidiyom ben buralardaaannn başka topiğe gidip puan toplıycamm kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso ne işe yarıyo bilmiyom ama yinede toplıyımm senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
ben sana şimdi verdim puan :dance:
lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: duruuu arnavutgüzelii latsibell meyraa siz topiği neden bu kadarrr boşş bırakıyorsunuzzzzz :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: bende küsücem gelmiycem bidahaaaaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
:umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: istemiyomm vermeyinnnn :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: benim canım sıkılıyo yaaa çıkıp biraz hava alıyımm bennn :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:
lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: duruuu arnavutgüzelii latsibell meyraa siz topiği neden bu kadarrr boşş bırakıyorsunuzzzzz :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: bende küsücem gelmiycem bidahaaaaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
klava: klava: klava: klava: klava: klava: benimm neden hala 24 puanımm varrrrr siz beni sevmiyonuzzzzz bende sizi sevmiyomm bananeeee gidiyom ben buralardaaannn başka topiğe gidip puan toplıycamm kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso ne işe yarıyo bilmiyom ama yinede toplıyımm senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
evet ya topiğin olmazsa olmazları nerde ya arzucum sen bizi yanlız bırakma lütfen onlar geziyo galiba yada süpriz yapcaklar a bir bakcaz hepsi hamiş kalmışş:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
kız ben sana puan vermiştim herkese veriyomda üstüste verilmiyokiii basıyom basıyom almıyoooo naniknanik
niiiii varrrrr beee uyuzzzzzzzzzzzz lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
gıcıkkkkk:dilcikar::dilcikar: hahaah napıosun kızlar yaaaa düşünmiim dime yaa olmuşmudur olmamışmıdır saatlerdir döllenmeyi okuorum yaaa allahım inş emeklerimiz bosa cıkmazfisfisfis:Saruboceq:
:ecrin_bebek::Saruboceq::CüvCüv: allah emeklerini böyle yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?