Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben engellemiyor diye biliyorum canım... yanlız hergün yapılınca spermler ölüyormuş gün aşırı yapılması lazımmış.. bir yerden okumuştum..

inanırmısın sabah okadar stresliydimki ilişki oluor uzadıda baya..tamam dedim çarşamba catlamştııı bukadr uzunda sürdü döllenmeyi etkledi kocişş nappsın cocugum mahvoldu kaçgündür:):)-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı hahahahahahahahaha hahahahaha :tomato::tomato:

yok sen merak etme gülüm zaten yumurtlama gününde kaç gün üstüste yapıyoz olsun diye hangi gün tutarsa takma kafana canım allah hayırlısını versin
bebiş ellerinizden öper teyzeleri bir dahaki hafta kontrol var

inşallaaahhh bu ay olmuştur.. tutunmuştur sana bebişin... stres yapma canım tutunanda stresten gitmesin..

hani bir söz varya seni yakalaynın ne işi var orda...:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

eh o zaman ben bir listeyi bulayımda kopyalayım bariii

ayyy ayyyy cnm benimmmm yaa durumm allah kucagınada almayı nasip etsin cnm benim ya maşşallaah kızlarrr duanıza cok cok ihtycm varrr durum sen hamişsin dualrınız kabul olurr HAMİŞŞLERİMİZZZZ SESİMİİ DUYUNNNN:):)kızlar okadar tedirginimki ama düşünmicemm varya okadar seylerle kafam karıştıkii bitane hamile arkdsm vardı gecenelrde napıosun dedi hiçç temzlk dedim aaa yumrtlama günlerin belki dölleniodr temzlk yapma ngelleme dedi allam ya-tatlicadiarzu- kafam karıştı nasıııoffff ne alaka dime kızlar eskiden kadınlarımız neler yaparmışşşş olucak ya BENCE BEBEGİM GELDİ HI??NEDERSİNİZ OFFFF GELMEDİ YADA

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

böyle gülersin işte canısı... bebişkoda iyimiş çok şükür.. yorma kendini fazla senin çıkış saatinde yaklaşıyo 2 günde yoksun kendine çok iyi bak.. iyi hafta sonları sana annelerin güzeliiŞeniz

Rabbimin vesile ettiği KÜR ile hamile kalanlar

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh................:CüvCüv:

6-asu1984.................:CüvCüv:

7-destna....................:CüvCüv:

8-sevdiceğim..............:CüvCüv:

9-Cemre822...............:CüvCüv:

10-nehir67..................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya..................:CüvCüv:

14-Sudennnaz..............:CüvCüv:

15-Denizsizada...........:CüvCüv:

zemuszemus

inşallaaahhh bu ay olmuştur.. tutunmuştur sana bebişin... stres yapma canım tutunanda stresten gitmesin..

inşş cnmmm ya bi oluo var gibi bi oluooo sanki olması imkansız gibi gelio inş cnm ya allahım emeklerimizi boş cıkartmasın of off canlarımm hepmiz inş bu mbarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine gönlümüzdekini tadarız yasarız allahım cok büyüksün...sana yalvarıoruz bu güzel kardeşlerimizi hepimizi inş o güzel günlere kavustur rabbim öptümm kızlarrr saolun

amiinn canım amiiinnn hepimizinkini dularımdasınız canlarıımmmm

hafta sonu bazen giremiyorum ama fırsat bulabilirsem girerim a.s

kızlaaaar selaaaam:kedi: dünkü yazımdan dolayı beni affedin inanın hiç kendime değildiim ,resmen şok yaşadım onun üstüne 3 hamile haberi daha alıncaaa,pes dedim içimdeen,inadıma yapılırmışçasınaaa..:sinifsinif:.sizi üzmek istemezdim aslaa bunu bilin ,ama hormonlarım yazdırdı bana o yazıyıı:umursamaz: zaten dün kahverengi gibi başladı bugün tam olarak hasta oldum ,hemde kahverengi parçalar geliyo içimdeen.tarçın çok işe yarıyoo onu inşallah yapıyosunuzduurr..
bu ay zaten ümidim yoktu siırf size destek olmak için adet tarihimi yazdım:gitme:..yarında doktorda muayenem var bakalım nolucak bu ay benim için şanslı bir ay olucakmıııı:umursamaz: gerçii sırf cümleyi tamamlamak için yazıyorum yoksa inanın benim hiiiiç umudum kalmadı artıkmafoldumben allah beni unuttuuu..sağlıklı kadınen beni sağlıksız pozisyona düşürüyoo ..başkaa bana ne tür amelyatlar yapılıcak aceba çok merak ediyoruuuuum:1no2:..
neysee tatlı dillilerim bana yazmış olduğunuz o güzel yazılarınız,dilekleriniiiiz beni çok mutlu etti sağoluun .onları okurkeen öylee içim kıpır kıpır oluyoki aceba olucakmı diye düşünüyorum busefer..:gitme: evet isyan etememek gerek ama iştee elimde değil adaletsizlik yapılıyoo:umursamaz:

yeni aramıza katılan arkadaşlaaaar..Hoşgeldiniiiiz topiğee umarım sizede faydası dokunuur,isimleriniziii listede görürüüüüüz..:)
rabbim tüm isteyeenlere hayırlı,sağlıklı evlatlar versiiiin.

canııımmmm doktor muayanen iyi geçcek pes etmek yok sakın şu an hormon hışmına uğradığın için böylesin benim tanıdığım arnavutum böyle değil pozitif enerjisi olan biri sıcacık kalbi olan biri herkese umut olan biri üstelik bir sürü yeğeni olan biri hadi bakim toparlan sen anneliğe hazırla kendini az kaldı acık sabır a.s.

Merhaba Arkadaslar yeniyim aranızda .. Allah Tüm isteyenLere bebiş versin inşallah.. bende bir düşük atlattım senağlama aradan 2 ay gecti yeniden denemeye basladık simdi insallah olur umutluyum ben bakalım adetime 1 hafta var umut bitmiyor iste ..

bende hemen hemen her ay hamilelik ve doğum haberi alıyorum canım seni en iyi anlıyanlardan biri benim pes diyorum bu haberleri duydukca pes diyorum 2 gün ağlama krizi sonra yine birşey olmamış gibi devam ediyorum hayatıma inan ağlamak çok işe yarıyor bütün sinirimi boşaltıyorum oh rahatlıyorum ama allah çok büyük yaradanım bize acı artık nolur nolur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bu sefer çıktııımmmmmmm naniknanik

canııııım duruuuuum canııım..sağol arkadaşım beniiiiim ekisk olmaa.
evet ben bile utandım dün yadığımdan ama o an kimse yoktu yanımda kaç kişiyi aradım biran önce uzaklaşıp içimi dökmek istedim ama nitekim kimseler yoktu ve son çarem sizinle paylaşmam dııı.üzgünüüm hemde çok..
inşallaah sizin dediğiniz olurr inşallah ne diyiiiiim..benim beklediğim artık bişey yok:1no2:

evet hep öyle olucaam,hiç birinizi üzücek şey söylemiyceeem artıık sana söööz.vereliniortak inşallah bir gün sevindiririm siziii ne diyiiiim..beni boşverin ama artık vallaa başkalarına odaklanalım..hayırlısı ilee onların halaylarını çekelim tez vakitteee ,bir sürü yeğenim olsuun birsürüüüü:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…