E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #5.501
canımm ya bu kadar stres yapma seni anlıyorum hem maddi yönden imkanları zorlayınca hemen tutsun istiyosun ama başka şeyler düşün kendini meşkul edecek şeyler bul ama iş yapma yorma kendini yasakkelimeayyy ayyyy cnm benimmmm yaa durumm allah kucagınada almayı nasip etsin cnm benim ya maşşallaahkızlarrr duanıza cok cok ihtycm varrr durum sen hamişsin dualrınız kabul olurr HAMİŞŞLERİMİZZZZ SESİMİİ DUYUNNNN:):)kızlar okadar tedirginimki ama düşünmicemm varya okadar seylerle kafam karıştıkii bitane hamile arkdsm vardı gecenelrde napıosun dedi hiçç temzlk dedim aaa yumrtlama günlerin belki dölleniodr temzlk yapma ngelleme dedi allam ya-tatlicadiarzu- kafam karıştı nasııı offff ne alaka dime kızlar eskiden kadınlarımız neler yaparmışşşş olucak ya BENCE BEBEGİM GELDİ HI??NEDERSİNİZ OFFFF GELMEDİ YADA
Merhaba Arkadaslar yeniyim aranızda .. Allah Tüm isteyenLere bebiş versin inşallah.. bende bir düşük atlattım senağlama aradan 2 ay gecti yeniden denemeye basladık simdi insallah olur umutluyum benbakalım adetime 1 hafta var umut bitmiyor iste ..
kızlaaaar selaaaam:kedi: dünkü yazımdan dolayı beni affedin inanın hiç kendime değildiim ,resmen şok yaşadım onun üstüne 3 hamile haberi daha alıncaaa,pes dedim içimdeen,inadıma yapılırmışçasınaaa..:sinifsinif:.sizi üzmek istemezdim aslaa bunu bilin ,ama hormonlarım yazdırdı bana o yazıyıı:umursamaz: zaten dün kahverengi gibi başladı bugün tam olarak hasta oldum ,hemde kahverengi parçalar geliyo içimdeen.tarçın çok işe yarıyoo onu inşallah yapıyosunuzduurr..
bu ay zaten ümidim yoktu siırf size destek olmak için adet tarihimi yazdım:gitme:..yarında doktorda muayenem var bakalım nolucak bu ay benim için şanslı bir ay olucakmıııı:umursamaz: gerçii sırf cümleyi tamamlamak için yazıyorum yoksa inanın benim hiiiiç umudum kalmadı artıkmafoldumben allah beni unuttuuu..sağlıklı kadınen beni sağlıksız pozisyona düşürüyoo ..başkaa bana ne tür amelyatlar yapılıcak aceba çok merak ediyoruuuuum:1no2:..
neysee tatlı dillilerim bana yazmış olduğunuz o güzel yazılarınız,dilekleriniiiiz beni çok mutlu etti sağoluun .onları okurkeen öylee içim kıpır kıpır oluyoki aceba olucakmı diye düşünüyorum busefer..:gitme: evet isyan etememek gerek ama iştee elimde değil adaletsizlik yapılıyoo:umursamaz:
canımm ya bu kadar stres yapma seni anlıyorum hem maddi yönden imkanları zorlayınca hemen tutsun istiyosun ama başka şeyler düşün kendini meşkul edecek şeyler bul ama iş yapma yorma kendini yasakkelime
canım benm haklısın ya fazla yormdm bi süprdm toz aldm eee bide evn günlk halibulşk çamşr elime ayagıma dolaşr:)mecbur yaniii aman yaaa onları kim yapmıorki evli oluptaa yanii kaçgün yapmıcan döllenme tamaamlanmasını bekelrsek..:):):)kızlar ya inş gelir bebeğim.....DURUM SAOL CNM BİZİMDE SENLEE BİTANEM
Arkadaşlar sohbetinize katılamıyorum çünkü bütün yazılarınızı baştan okuyorum maşşalah ne yazışmışsınız bi bitirsem size yetişsem aranızdayım benide unutmayın kısacası
denizsizada nasılsın mercimeğim napıyor acaba?
bende senin gibi 1. Sayfadan itibaren okumuştum öylesi daha iyi oluyorr herkesi tanıyorsun aynı zamanda ben şimdiki halinin yarısı kadarını 2 günde okumuştum sana kolay gelsin hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:sinifsinif: kızlaaaar moralim çok bozuk biliyomusunuuuuz:umursamaz:..az önce eşimle yemek yerken bir telefon geldii..
en gıcık olduğum insan,küs olduğum zamanında kendi kocasıyla arasını yapmak için uğraştığıım,kendi eşimle onlar yüzünden ayrılma derecesine kadar geldiğim insan (pardon insan olmayan varlık)HAMİLEEEEEE:gitme:
DÜŞÜNEBİLİYOMUSUNUUUUZ :umursamaz:ALLAH BENİM İNADIMA YAPARCASINA ETRAFIMDAKİ HERKEZİ HAMİLE BIRAKIP DOĞURTURDUUU..BEN BİR SUÇ MU İŞLEDİİM ,NAPTIM?????????????HERKEZ GURURLA ÖNÜMDE HAVA ATAR GİBİİ GEZİYO KOCA KARINLARIYLAA SEN DAHA ÇOK BEKLERSİN DERMİŞCESİNEEsenağlama senağlama senağlama
EŞİME HİÇ ÇAKTIRMAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA ŞUAN ÇOK KÖTÜYÜÜM :umursamaz::gitme:..BİNDİM MOTORUMA GEZDİM GEZDİM GEZDİİİİİİM GELMEK İSTEMEDİM HİÇ BİRİ BENİ KAÇIRIP KESMESİNİ BEKLERMİŞCESİNEEE..
KURU AĞCA CAN VEREN RABBİM BENİM BİR AĞAÇ KADARDAMII DEĞERİM YOK..BEN HİÇ Mİ ANNE OLAMIYCAM BEN HİÇMİ HAVA ATARAK GEZMİYCEEEM KARNIMDA BEBEK OLUŞMUYCAKMIII???????EŞİME NEZAMAN MÜJDEMİ VERİP GURURLANIP MUTLU OLUCAAAM senağlama senağlama NEZAMAAN ALLAHIIM NEZAAAMMAAANmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben NEFRET EDİYORUM KENDİMDEEENmafoldumbenmafoldumben 3 YIL OLDUU 3..BENİMDE HAKIM YOKMUUmafoldumben mafoldumben NEYSEE SİZİ ÜZMEK İSTEMEZDİİM AMAA HASTA OLUCAM DİYE İÇİM ALLAK BULLAAAKmafoldumben.:a015:
hastanede birtane kadınla karşılaştım kadın 13 senelik evli belkide fazla heralde kadının çocuğu olmuyor kendi isteğiyle kadın kuma arıyor dedim sen delimisin ee napayım kocam özeniyor kaynanam laf sokuyor diyor habide sorun erkekteymiş kaçtane kadın bulmuş evlendirmek için kocasınıda çok seviyor kocasıda onu seviyormuş neyapıp yapıp evereceğim diyor taşıyıcı anne bulmuş yoldaki kadınlardan eşi istememiş
yani anlatmak istediğim daha neinsanlar var halimize şükredelim allah birgün anne yapacak bizleri
iyiyiz canım nolsun işte gezmeden geldik.ama etrafımdaki insanlar o kadar iyilermişki hepsi cok ilgileniyorlar.burda kimsem yok die.canın ne istiyosa söle biz alalım yapalım diyorlar hiç ummuyordum öle.allah onlardanda sizlerden de razı olsun allah herkezin gönlüne göre versin.aksine benim canım hiç bişe istemiyo.soğan suyu içtim ya hani ondan mı bilmiyom canım soğan yemek istiyo.bende bi garibim işte.
sen napıyosun bakalım.cam silmişsin sanırım.güle güle kirlensin camların artık.
kızlar hiissedyrm hamilemz varrrdelikafadulden
kızlar selamm... şimdi size bişey diyecem... bugün birisi kocakarılardan anneme demişki karasakızmı ne belki duyanınız vardır.. kızının belki beli gevşemiştir... beline biraz masaj yapıp karasakız bağlayalım 2 aya kalmaz hamile kalır demiş.. gerçi ben bu tarz şeylere pek inanmam ama kadın yemin billah etmiş bugüne kadar yüzlerce kişiye yaptım hepsi hamile kaldı demiş.. birde kadını özel tutup götürüyorlarmış... bende gidip gitmemek konusunda kararsız kaldım ama rabbimden umut kesilmez ya bir yanım git diyor... yarın saat 11 de gelsin demiş bir kontrol edeyim belki gerekte kalmaz felan demiş..
şimdi ben heyacan yaptımm.. acaba gitsemmi..delikafadulden delikafadulden delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?