sende bebek varda onu hissediyon bence :cüvcüv:
ay ne güzel allah iyi insarnlarla karşılaştırsın hepimizi.soğan derken ıyy canın isteye isteye soğanmı istedi allah iyiliğini versin mercimek ya ondan soğanla iyi gider sırnaşık şey
he canım camları sildim sağol ama allahın emri ne zaman silsem arkasından yağmur döker senağlama
allahım sen bilirsin yarabbi hamdolsun sana bizi de sevindir yüce rabbim:Saruboceq:
aminnnnnnnnnnnnnn biriii varrrr armzda hamişşş amaa kim
ayyyy 50 sayyfa yazmissiniz, oku oku canim cikti. gelelim fircalara:
arzucum hani albümün? baktim yok daha.
evet kizlar tahmin ettiginz gibi kermes hazirliklari, hafta sonuda kermesin basinda olucam, görevliyim:))))
p.tesi de zürihe gidiyorum bir orasi kalmisti görmedigim orayi da görcem. dönmeden heryerini gezim dedim avrupanin.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 nasıl hissediyon kuşumm biri kulağınamı söylüyo napıyooo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 cadalosss seniii medyum oldu başımızaa hissediyormuşş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yapamadım canım yaaa resimlerin boyutları fazla geldi galiba yüklemedi bikaçkere denedim beceremedimkiii :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
ayyyy 50 sayyfa yazmissiniz, oku oku canim cikti. gelelim fircalara:
arzucum hani albümün? baktim yok daha.
evet kizlar tahmin ettiginz gibi kermes hazirliklari, hafta sonuda kermesin basinda olucam, görevliyim:))))
p.tesi de zürihe gidiyorum bir orasi kalmisti görmedigim orayi da görcem. dönmeden heryerini gezim dedim avrupanin.
arnavutum bu ay bende pek umutlu değilim yanlız değilsin zaten geç regl oldum ne zaman yumurtlama günüm bilmiyom daha doktora da gitmedik çok sık birlikte de olmadık hamilelik için uygun pozisyon yapmadık ve hiç bebeği aklımıza getirmedik saldım çayıra mevlam bayıra allah ne verdiyse ama zaten tutmuyor artık bebek düşünerek birşey yapmıyoz önümüzdeki ayda tatildeyiz eşim 1 hafta kalcak döncek sonra ayrı kalcaz ne zaman tutcak bu bebek sonbahara kaldı artıkkkkmafoldumbenkafamçokkarıştıÇok üzgünüm çoook
biz ne için varızz zamanla hepimiz yapmıyormuyuz aynı şeyii herzaman güler yüzlü her zaman neşeli olmak mümkün değil burası sanal olsada gerçek hayatı yaşıyoruz elbette üzüleceksin duygularını bizimle paylaşacaksın hep laylaylom yapınca ne kıymeti varkii biz seni seviyoruzz anlık duyguların için kimseden özür dilemene gerek yok canımm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
arnavutumm cok ii anlıorum seni bitanem üzülme askım bnm herşey düzelcek seni çok sevioruz allahım yüzünü güldürsün bitanem:teselli:
ay canım ya neden öyle diyorsun hatırlarsan sen bana moral vermiştin olacak bizim de meleklerimiz diye bak senin 3 yıl olmuş benim 6ay sonra 6yılama girecek ben neyapayım ha söyle allahtan umut kesilmez bizde yazacağız buraya hamileyiz diye bende senin gibi etrafımdaki insanlar hamile 1yaşlarında bebekleri var yanımda yaza birdaha yapacağız diyorlar bunlar birde akraba
şimsi sende yazından pişman olmusun ama allahın gücüne gider böyle yapmayalım sana birşey anlatacağım yazım uzun olmasın tekrar yazacğım
kızlar selamm... şimdi size bişey diyecem... bugün birisi kocakarılardan anneme demişki karasakızmı ne belki duyanınız vardır.. kızının belki beli gevşemiştir... beline biraz masaj yapıp karasakız bağlayalım 2 aya kalmaz hamile kalır demiş.. gerçi ben bu tarz şeylere pek inanmam ama kadın yemin billah etmiş bugüne kadar yüzlerce kişiye yaptım hepsi hamile kaldı demiş.. birde kadını özel tutup götürüyorlarmış... bende gidip gitmemek konusunda kararsız kaldım ama rabbimden umut kesilmez ya bir yanım git diyor... yarın saat 11 de gelsin demiş bir kontrol edeyim belki gerekte kalmaz felan demiş..
canıım valla böyle şeyleree bende inanmazdııım amaa bir bakmışım meğer yapmadığım şey kalmamış aslındaa.olsun ne kaybedersiin yaptır sendee.sonuçta bir masaj..duru arkadaşımızındaa çok yakını hacıdan zemzem suyu getirtmiştii ve iç çamaşırlarını batırıp giymiştiii..ve işte mucize gerçekleştiiii .O YÜZDEN SEN YETERKİ BİRŞEYİ İNANARAK YAP GERİSİNİ ALLAHA BIRAAK..
:Saruboceqakıl veren bak diyeceksin ama bende sana şunu diycemkiii diğer arkadaşlarda öğrnsin diyeee..ben hiçbir zaman bebişi kendim için değil sadece elalemin ağızı kapansında doğurayım dedim.)allahta banaa ceva verdii sen kendin için istediğin vakit vericem diyeee..bende artık istemeye başladıım:Saruboceq: hayırlısı artıık..
bizim yerimize de gez avrupa fatihi sonra bi daha gezmen zor olur türkiye ye döncen hamiş kalcan :CüvCüv:özgürken gez bol bol :dance:
arnavutum canim atlatmissin cok sükür o kötü düsünceleri. insan bu kizlarin icinde negatif kalamioki a.s
ben son 4yılda 4kez aşılama 2kez tüpbebek tedavisinden sonuç alamadım ama şimdi hamileyim normal yolla inanamıyorum sonunda iki cizgiyi gördüm ve hemen hastaneye gittim kan testi yaptırdım sonuç 57000 çıktı yani 7 haftalık hamileymişim ben son tüp bebek tedavisinden sonra bir yaşlı kadın böğürtlen köklerini (7,8 adet) 1kökü 1tencerede kaynat her gün 2 bardak iç bitince tekrar1kök kaynat bitene kadar demişti bunu mart ayı boyunca yaptım ve dün hamile olduğumu öğrendim hemen doktoruma gittik eşimle boyu 13 mm miş bebişimin kalp atışlarını bile duyduk hala inanamıyorum sonuç alamayanlar lütfen bunu denesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?