Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
latsibellll nerelerdesinn kuzum sennn kocişini uyuttun okumayamı geldinnn zemuszemus zemuszemus zemuszemus

minyon olmakda zügürt tesellisi iste. istedigin kadar yaslanma, sonunda ölcez yani.
benim bir arkadasim vardi oda 1,70 di ve bana sürekli biblo muamelesi yapiodu, yanyana yürüyemzdik cok komik oluoduk. noktayla virgül misali:)

arzucum sana bir türkün kac kati konusuna cevap yazmistim ama görmeden kactin.

sibelll simdi okuyordur muhabbetleri. sonra gelir ancak. kimsede yok bu aksam. saat de gec oldu. bende birazdan gidecem. yarin dinc olmam lazim. insallah güzel gecer kermesimiz, dua edin:)

hemen gittim ve cavpladım canımm .. şimdi ben çıkıyorum yarın kahvaltıya misafirlerim varr yataktan kalkmadan gelmesinler uyur kalırım vallaa burda olan olmayan bütün kızlaraa iyi geceler iyi hafta sonları dilerimmm bol bol eğlenin dinleninn mutlu olalımki mutlu çocuklarımız olsunn öpüyorum sizii Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

arzum ya misafirim vardı bu aralar pek giremedim ama pazartesiden itibaren full time burdayım

meyracımm inşallah iyi geçer kermesinizz sende çok ayakta durup yorulma olurmuu iyi geceler canımmm

saolun kizlar, sibelcim sen geldin biz gidiyoruz. öptüm canim senide.

herkese iyi geceler iyi hafta sonlari. hatta hepinize atesli geceler diliyorum:)))) zemuszemus

saolun kizlar, sibelcim sen geldin biz gidiyoruz. öptüm canim senide.

herkese iyi geceler iyi hafta sonlari. hatta hepinize atesli geceler diliyorum:)))) zemuszemus

sanada canım iyi geceler ne ateşi sorma yorgunluktan eşim hemen uyudu zaten bu ay işler kesat çalışma pek yapamadık

allah kabul etsin:Saruboceq:
fala inanma falsızda kalma ölü diri getirir der eskiler bakalım olcak mı?:sm_confused:

günaydın canlar fıstıklar ballar... arzucum demeden geçemiyecem fıstık gibisin maşallah... gerçi burda çirkin yok herkes birbirinden güzel... kedersizim nolur kendini çabuk toparla gel.. arnavutgüzeli inşallah senin hormonların düzelmiştirde kendini bomba gibi hissedersin... meyram canım dilerim kermesin süper sorunsuz geçer.. susuz yaz canımmssıınn çok teşekkür ederim benim için internetten araştırma yapmışsın.. çok sağol birtanem.. ben eşimin işinden dolayı biraz geziciyiz.. ama şuan erzurumdayım.. dediğim kadında erzurumda.. bugün bakalım ne diyecek sizlerle herşeyi paylaşırım artık..nagihancım dediğin doğrudur beli sıklaştırıyorlarmış.. bazı kişilerin belinde gevşeme olduğu için hamile kalamıyorlarmış.. sende çok sağol bitanem..

aramıza yeni katılan arkadaşlarıma hoşgelmişler...

günaydın canım arkadaşlarım

arzum meyram yazılarınızı okudum akşam ama yazmaya başlamadan kociş geldi bensiz yatamıyormuş.Artık ona yatakda eşlik ettim.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Arzuma diyorum hatun süpper hele türk sarışın arzu daha bi güzel..

oh meyracım gez gez bizim yerimizede gez.Memlekete dönmeden her yeri keşfet yoksa sonra memlekete gelince bebiş olcak ya hiç bi yere gidemezsin ona göre.

Nurcanım nerelerdesin ya özledim valla seni merak ediyorum dön artık aramıza
senin üzüntün bizim üzüntümüz gel beraber paylaşalım ki azalsın.yapma bak böle bizi bırakıp gitme böle lütfennnnnnnnnn

Arnavutgüzelim bugun Dr gidicek inşallah güzel haberlerle döner bizlere
Lütfen allahım ne olursun benden önce Sunama bi bebiş hatta iki tane bebiş ver .tez zamanda inşallah amin:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yazılanları anca okuyabildim..GÜNAYDIIINN..kedersiz nasılsın seni merak ettik

HEPİNİZE GÜNAYDINLAR ARKADAŞLAR a.s.

BU GÜNLERDE NEDEN GİRMEDİĞİMİ YAZACAM SİZE AMA ÖNCELİKLE HEPİNİZİ MERAKTA BIRAKTIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: ....BEN VE EŞİM GEÇEN GECE ÇOK BÜYÜK BİR KAVGA ETTİK SEBEP NE Mİ??SUDAN SEBEPLER :gitme:
AMA SUDAN SEBEPLER BÜYDÜKÇE BÜYÜDÜ İKİMİZDE SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİK BİRBİRİMİZE HAKKARETLER ETTİK O BANA BEN ONAlmaz: lmaz: lmaz: BEN EŞİME BU BÖYLE OLMAZ DEDİM BİR EVLİLİK BÖYLE DEĞİLDİR BİZİMKİ RESMEN İŞKENCE BEN BÖYLE BİR EVLİLİK İSTEMİYORUM AYRILALIM DEDİM O DA TAMAM NASIL OLSA MEMLKETE GİDİYORSUN BİR DAHA GERİ DÖNMEZSİN OLUR BİTER BENDE ARTIK SENİ İSTEMİYORUM DEDİmafoldumben mafoldumbenmafoldumben mafoldumben mafoldumben
EVET ARKADAŞLAR BU YÜZDEN GİRMEK İSTEMİYORDUM TOPİĞE BENİM SORUNLARIMLA DOPİĞİN TADINI TUZUNU KAÇIRMAK İSTEMEDİM

kedersizim sen nerdeyse 6 yıllık evlisin bu bi anlık bi kavgamıydı öncesidemi var.şimdi nasılsın dualarım seninle...

SONUCA GELİNCE BARIŞTIK BABASININ SAYESİNDE BEN BABASINI ÇAĞIRDIM OLANI BİTENİ SÖEDİM İKİMİZEDE ÇOK KIZDI İKİNİZDE ÇOCUKLUK YAPMIŞSINIZ DEDİlmaz: lmaz: ORTA YOLU BULDU VE BİR DAHA BÖYLE ŞEYLER DUYMUYAYIMM SİZDEN DEDİ lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
BABASI GİTTİKTEN SONRA EŞİMLE OTURUP SAATLERCE KONUŞTUK O BANA BENİM YANLIŞLARIMI BENDE ONA YANLIŞLARINI SÖLEDİMlmaz: İKİMİZDE BİRBİRİMİZDEN ÖZÜR DİLEDİK :gitme: :gitme:ASLINDA İKİMİZDE BİRBİRİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ NEDEN BÖYLE OLUYOR ANLAMIYORUM
ALLAHIM KİMSENİN EVİNE HUZURSUZLUK TATSIZLIK KOYMASIN HANİ DERLER YAA HERŞEYDEN ÖNCE SAĞLIK VE HUZUR GERÇEKTEN ÖYLE HUZUR OLMADIKTAN SONRA HİÇ BİŞEYİN TADI TUZU YOK :gitme: :gitme:
ALLAHIM HERKESE SAĞLIK HUZUR MUTLULUK VERSİN YANINDADA MİNİ MİNACIK BİRDE BEBİŞ

kedersizim sen nerdeyse 6 yıllık evlisin bu bi anlık bi kavgamıydı öncesidemi var.şimdi nasılsın dualarım seninle...
ÇOK SEVİYORURUZ BİRBİRİMİZİ AMA BAZEN BÖYLE TATSIZLIKLAR OLUYOR İŞTE :bbo:

nazar değiyo nazar..bizde çok tartışırız ama sonunda barışınca daha güzel oluyozemuszemus

nurcanım ya ne desem inan bilmiyorum ama hangimizin evliliğinde olmuyoki bu tür tartışmalar.işte o tartışma anında mümkün mertebe çok ağır laflar etmemek lazım.
Seni çok merak ettim dedim bu kızın başına kesin bi haller geldi yoksa iki eli kanda olsa yazardı dedim..
barıştığınıza çok sevindim..Konuşmak çok önemli fazla biriktirmeden konuşmak.yoksa birikince dışa vurumu agır oluyo.Biribirinizi sevmeniz ve bunun değerini bi kez daha anlamanız çok güzel

Bebek istiyoruz ya bence önce sağlık ve huzur dilemeliyiz yoksa herşey boş ..Mutsuz bir ortama bebek
getirmek en kötüsü bence..

inşallah allah yuvalarımızda huzuru eksik etmez

nurcanım canım gerçekten üzüldüm ama inanki her evlilikte vardır böyle sorunlar.. bizde biraz farklı şimdi çocuk olsa az çok çocukla ilgileniyorsun ama çocuk olmayınca insnlar birbirleriyle uğraşıyorlar..çok şükürki düzeltmişsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…