Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben çıkıyorum bütün gün burdaydım birazdan eşim gelicek hep pc.nin başındayım bugün bir değişiklik olsun herkese iyi hafta sonları

arnavutum iyiyim canim, kedersiz biraz canimi SIKTI. ne oldu acaba merak ettim. morali neden bozulduki?

ayyy ancak sali gini tekrar topige girebilirim, sizi cok özledim simdiden yaaaa.

sana iyi gezmeler canım salıya görüşürüz işallah opuyorumnanaktan

evet tatlım çok haklısııın,ama napim tutamadım kendimii bi seferliğine beni affediin gerçekten istemeyerek sarfettim o sözlerii..
eşimde yanımda olunca ona belli etmek istemedim o yüzden direk sizee patladııım:umursamaz: sadece siz anlardınız beniii:gitme:

yok aşkım bizce birşey yok sadece sen üzülüyorsun diye üzülme tabiki bizler burda niçin varız birbirimize teselli destek vermek için göreceksin sende hamile kalacaksın buna inan allah verecektir bize

naagihan meryem suresini okuyorum her gün. iki defa adet oldum, annem okudu yerime. p.tesi günü sonuncuyu okuycaz. Allah kabul etsin insallah

naagihan meryem suresini okuyorum her gün. iki defa adet oldum, annem okudu yerime. p.tesi günü sonuncuyu okuycaz. Allah kabul etsin insallah

canım bende okudum bitirdim annem okudu hastalanınca bitiminde 3gün orucumuda tuttum allah kabül etsin senin kinide kabul etsin canım

birde ben kahve falını çok severim baktırmayı 3ay önce felan fincanımda acayip birşey vardı eşimde telefona çekti bende kendi telefonuma çektim herneyse ben memlekete gittim 3gün oldu geleli kaynatam aniden öldü orda akrabamız var fala bakan bende aklıma geldi gösterdim bana dediki orda ölüm var ve arkasından müjdeli haber var dedi 2 ay sonra hamile kalacaksın dedi ölüme bağlı dedi resmen fincanda bebek resmi var hayırlısı

ben fala inanmam canim. ama sevindim, dua yerine gecer insallah. bebegine kavusursun.
bu arada basin sagolsun. kayinvaliden de tek kalmis. zor oluyor öyle. benimde kaynanam tek ama yaninda iki gelin var. onlara oluyor olan. herseyin hayirlisi... Allah gönlüne göre versin

meyracım tamamdırrr yaptım albümüü :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

yok canım yanın da evlenecek kaynım var yanın da kızıda aynı yerde oturuyor gerçi gelmiyor yanına ama kardeşleri var ama kocasının ölümünde herkesi kırdı 7sinden sonra kimse gitmiyor yanına

arzuuuu baktim canim, sari sac ne güzel yakismis. valla bayildim. fistik gibi hatunsun vesselam:)

arzuuuu baktim canim, sari sac ne güzel yakismis. valla bayildim. fistik gibi hatunsun vesselam:)

canımsınnn o senin güzel gözlerinin bakışı Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz yıllardır sarıydım şimdi kendi renginde ama özledim bendee heran dönebilirmm ama hep ya hamile kalırsammm düşüncesiyle duruyorumm :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

meyraaaaa ayyy ölüyomm gülmektenn sen nerdesin diye bakıyım dedikk bu eşim beni dövüyodu diye başlık açan kızın yazısını ve ona yazılanları okudumm allahımm sen esirgeeee ayy ne şanslı kocalarımız varrrrr acıdım adamaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayyy evet ne insanlar var dimi. dertleri filan

canimmm sen beni mi takip edion kaydirigubbakcemile

ay arzu yaaa ilahi bende sana gülüom simdi:)

canim sende ne kadar güzel yakismissin esinle. boyu boyuna huyu huyuna. uzun insanlara özeniyorum valla. benim boyum 1,55. soranlara 1,5 metre diyorum:)

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
SadeceMeyra, latsibel, sibel1982, _arzu_+

sibeller basti burayi:)

ay arzu yaaa ilahi bende sana gülüom simdi:)

canim sende ne kadar güzel yakismissin esinle. boyu boyuna huyu huyuna. uzun insanlara özeniyorum valla. benim boyum 1,55. soranlara 1,5 metre diyorum:)

ya canım herşeyin fazlası zarar vallaa benim eşim kazulet gibi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 herifte 1.92 boy var ben 1.69 ama düşünsene yanında topuksuz olunca elimdende tutunca çocuğu gibi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
önemli olan kalpler akıllar uyuşsun ama benim lafım hazır eşime diyorum kii devedede boy var ama eşek önden gidiyorr ( eşekte ben oluyom ama olsun ) :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
senin boyunda ne var gayet normal bencee hiç yaşlanmıycan ne güzel minyonsunn

estagfirullah canim yaa :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…