- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 43
- 163
- Konu Sahibi EU2
-
- #5.541
arnavutum iyiyim canim, kedersiz biraz canimi SIKTI. ne oldu acaba merak ettim. morali neden bozulduki?
ayyy ancak sali gini tekrar topige girebilirim, sizi cok özledim simdiden yaaaa.
kızlar selamm... şimdi size bişey diyecem... bugün birisi kocakarılardan anneme demişki karasakızmı ne belki duyanınız vardır.. kızının belki beli gevşemiştir... beline biraz masaj yapıp karasakız bağlayalım 2 aya kalmaz hamile kalır demiş.. gerçi ben bu tarz şeylere pek inanmam ama kadın yemin billah etmiş bugüne kadar yüzlerce kişiye yaptım hepsi hamile kaldı demiş.. birde kadını özel tutup götürüyorlarmış... bende gidip gitmemek konusunda kararsız kaldım ama rabbimden umut kesilmez ya bir yanım git diyor... yarın saat 11 de gelsin demiş bir kontrol edeyim belki gerekte kalmaz felan demiş..
canım bende yaptırdım bel sıktırmayı avrupa yakasından kadın getirdik kadın türkçe bilmiyor kürt yanlış anlamayın birde kendi köyümüzde var kadın 2kerede ona yaptıttırdım beli açık olduğu zaman çocuk olmuyor teyzemin kızı öyle hamile kaldı ama bende birşey yok sadece kadın ö teki arkadaşlara bakarak senin ki güzel çalışıyor dedi birde para veriyorsun
naagihan meryem suresini okuyorum her gün. iki defa adet oldum, annem okudu yerime. p.tesi günü sonuncuyu okuycaz. Allah kabul etsin insallah
cok ilgincccccccc
ben fala inanmam canim. ama sevindim, dua yerine gecer insallah. bebegine kavusursun.
bu arada basin sagolsun. kayinvaliden de tek kalmis. zor oluyor öyle. benimde kaynanam tek ama yaninda iki gelin var. onlara oluyor olan. herseyin hayirlisi... Allah gönlüne göre versin
arzuuuu baktim canim, sari sac ne güzel yakismis. valla bayildim. fistik gibi hatunsun vesselam:)
ay arzu yaaa ilahi bende sana gülüom simdi:)
canim sende ne kadar güzel yakismissin esinle. boyu boyuna huyu huyuna. uzun insanlara özeniyorum valla. benim boyum 1,55. soranlara 1,5 metre diyorum:)
ya canım herşeyin fazlası zarar vallaa benim eşim kazulet gibi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 herifte 1.92 boy var ben 1.69 ama düşünsene yanında topuksuz olunca elimdende tutunca çocuğu gibi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
önemli olan kalpler akıllar uyuşsun ama benim lafım hazır eşime diyorum kii devedede boy var ama eşek önden gidiyorr ( eşekte ben oluyom ama olsun ) :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: senin boyunda ne var gayet normal bencee hiç yaşlanmıycan ne güzel minyonsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?