canım senin günün geçtimi?
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
sibelim hosgeldin
Tık tık tık selambuyrunnnnnnnnn
hyr cnm geçmedi ama hamile değilim bugun yada yarın günüm yani catlama iğnemi 8inde vuruldm 10ununda doktra giittm catlmaş dedi
hayırlısı olsun canım kendini üzme....daha gelmeden sende pasta böreğe yapmaya başla
onların canı istemiyo ve gelmiyolar:))))
lütfen bu kadar umutsuz oma biz umutlarımızı yüksek tutmak zorundayız üzme canım kendini bu kadar allah birgün bizede nasip edecek inşallah
hoşbulduk canım naber...
dönüş tarihi belli oldumu.
:gitme::gitme::gitme: COK KÖTÜYÜMMMMMMMMMMMMMMMMMM
BEBEĞİM OLMAYACAK OLMAYCAK HİÇ İ DİİLİM ALLAH OLACAKTI BEBEĞİM UMUTLUYDUM BEN YOKUR DİORDUM AMA İÇİM KIPIR KIPIRDI..BUUN KUZENMLE KONUŞTUK HAMİLE İSTEMEDİĞİ AHLDE OLMUŞ....SEVİNDİM AMA COK SEVNDİM AMA ANLARSINIZ YA İŞTE...KIZLAR İÇİM YANIOR SUAN BOĞAZIMA KADAR ATEŞ FIŞKIRIOR...TESTİ OKADARDA ÜMİTLİ YAPTIMKİ BİLEMEZSİNİZ..NEGATİF GÖRMEYE ALIŞTIM ARTIK EŞİMDE DÜN ADET OLMICAN SEN HAMİLESN DEDİ..ÇOK KÖTYM KIZLAR..BEBEĞM GELECEKTİ BENİ BIRAKTI GİTTİ...BİZİ HÇMİ SEVMİORSUN ANNEM DEDİM BUGUN ONA AGLADIM DÜN SABAH EZANI OKUNURKEN AGLADIM ALLAHIMM NOLURR DEDİM..KISMETİMİZ DEĞİL.KIZLAR YAZIORUM AMA BOĞAZIM DÜĞÜMDDÜĞÜM AKINTIM ARTTI ADET OLDUM OLACAM ANLIORUM KNDİMİ YARIN MUTLAKA OLURUM BUGUN İÇTİĞİM SİGARANIN HADDİİ HESABI YOK ..İÇİMİMN YANGININI HİÇBİŞE BASTIRMIOR YAVRUMDAN BASKA..ONU HİÇMİ TADAMICAM SAHP OLAMICAM BEN BABAYA EL SALLA DEMİCEMMİ...KARNIMI SEVMİCEKMİ EŞİM ONUN TEKMELRİYLE UYANAMICAMMI İÇİM YANIOR..ANNE OLAMADIMmafoldumben mafoldumben :gitme: :gitme:
[sıze="2"]nefes bile alamıorum gücüm yok...benim her adet öncesi gelen akıntım bu canım beyaz...adet olcam biliorummm iğnemi 8inde vuruldm catlama iğemi 10ununda doktora gittim çatlmş dedi adet yarın olurum değilmi...cok kötym cnm olsa cıkardı[/sıze]kızz daha gelmemiş bile neden böle yapıyosun sen bak bende catlatma iğnesi olmuştum.öle akıntılarım vardı turuncu gibi lekelerim vardı geldi gelcek diyodum ama gelmedi.bebişim geldi cıkmadık candan ümit kesilmez kırmızılar gelmeden böle deme.bak benim halen akıntılarım var adet zmanımı beklerkende vardı kesin diodum geliyo kırmızılar.üzme tatlı canını hem testi erken yapmışındır belki ondan cıkmamiştir.ben 6 haftalıkken öğrendim.belki önce yapsaydım bende ümitsiz olacaktım.burdaki arkadaşlar sürekli yap dedi öle yaptım.inşlh sende testi erken yapmişindir da ondan cıkammiştir.üzme canını tmm mı tatlım seni cok ii anlıyorum.
kıyamam ben sana lütfen böyle yapma :1hug:
selam canim , nasilsin?
slm duru nasılsın
sağol bilgencim iyiyim bir kaç kez ulaşmaya çalıştım sana ama kısmet olmadı sen nasılsın fıstıkım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?