E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #6.941
canııımm ileri yaş hamileliğinde çocuğun ense kalınlığından kromozom yapısına kadar herşeyine bakılıyor. anne karnından yani göbekten iğne ile bebeğin bulunduğu sıvıdan biraz sıvı alıyorlar onu inceliyorlar böylelikle çocuğun sakat doğma ihtimalinin olup olmadığı anlaşılıyor özellikle down sendromlu çocuk dünyaya getirmemek için
geldiiiim
sinirim tepemdeee
beni ne pozisyona düşürdüler yaaa..
konuda kitlendiyaaaa..
bundan sonraa TÖVBEEEE ÖLÜYORUM DİYCEKLER KİMSEYEEE.ASLAAAA
NASILSA ADIM KÖTÜYE ÇIKTII..NAİB KESEN KİŞİ OLDUMYAA..
sıkma canını bende sinir köpü olmuştum yavaş yavaş geçiyo boşver herkes kendini biliyo rabbim herkesin gönlüne göre versin diyelim boşver canım
OH VALLA MAĞZA KURSUUN CANIIIIM..salaktım ya beeen..onları satacağına ozaman oda başka birine ihtiyacı olana göndersiiiinkötükedihüso
aman yaaa hırsımı alamadım yaaa .o birindeeen yeni anne olandaaaan..kötükedihüso
üf boşver yine depreştiii
yok arena olduk,yok james bond olduk,yok deniz feneriii..yok anacım başa çıkamazsın ki sen bunların hepisi laf ebesi ben yetişemem bilee..
bundan sonra başka konulara yorum yapmam beni aşaar NEDE OLSA ANNE DEĞİLİM VİJDANSIZIIM YAAAsositososito
canım biz seni biliyoruz ya bak bir sözünle araştırdık hemen yardımlaşmaya çalıştık ama kötüler olmalı ki kötükedihüsoiyilerin değeri ortaya çıksın sen kafanı böyle şeylerle meşgul etme ne analar var kaç çocuk doğuruyor ama vicdanları yok vicdan çocuk doğurmaklamı kazanılıyor onu allah kalplerine vericek çok şükür bizede vicdan vermiş
canım o arkadaşın açtığı topiği baştan sona kadar okudum tam anlayamadım nasıl ortaya çıkardınız olayı neyse ama üstünüze fazla gitmişler boşver üzülmeyin allah kalbinizi biliyor
ii diilim diiliiiim test yaptmm negatif
http://www.kadinlarkulubu.com/ikinc...1leriniz-kendiniz-i231in-351ey-topikte-2.html
bak nekadar fakiiiir..
Ama maşallaaaah bebek telsizi,mama sandaliyesi,direksiyon oyuncak ne ararsan var.(yarı fiyatına diyo bidee,kimbilir kendi kaç paraya aldı..)!!!!!!!!
Buda kapak olsun..mademki ben kötüyüüm
ii diilim diiliiiim test yaptmm negatif
Tık tık tık selambuyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?