Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
huhuuu kızlar ben geldim nasılsınızopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bugün arnavut güzelimizin aşılaması varmış allahım emeklerini boşa çıkarmasın

umutsuzum senin sonuç ne oldu test yaptımmı inşşallah bize güzel haberler verirsin

arkadaşlar ben çok sık giremeyebilirim yeğenlerim oyun oynamaktan bana sıra gelmiyor kaydirigubbakcemile3 hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım özlettin kendini yaa evet asılama var bugun inşşş tutar allahımm bende daha sonuc alamadm cnm baklm bugun oluruminş olmam cnm dualrını eksk etme olurmuuu seni seviorm arnavutun cok cok lmı varrdı sanaa

ooo agir misafirimiz var kizlar, hosgeldin canimmmmm özledik seni yahuuuu. sensiz kimsecikler yok gibi. arzu bi kere iyiyim diye msj atmis, senden ses cikmadi hic. kaydirigubbakcemile
a.s.

hoşgeldin kedersizim maşallahh iyisinnn :lepi:

yaa arnavutum öğleden sonra ise normal işlemler yapılacak sonra yarım saat yatacak sonra yol uzun 1,5 saat normaldir yani

umutsum inan her zaman dua ediyorum ayrıca bugün daha çok ettim bugün 3 ayların başlangıcı allahım bütün hepimizin bu günün hayrına dualarımızı kabul etsin hepimizin kucuğına birer tombişy bebişler versin

meyram valla hep aklımdasınız ama inan bu yeğenlerim pc .başından kalkmıyor fırsat buldukça girmeye çalışacam şimdilik çıkıyorum byyy

kuzummm benimm allah razı olsun birtanem evet cnm yarnda kandil..inşşş kedersizim inş senide versin rabbiim kucagınaa bebişlerrrr inş hepimizin inş kucakalrı dolsun :Saruboceq: içine dogan nee kızzzz

kızlar arnavutumm telefondaaaaaaaa selamı avr dahaa asılamaa olammamş bi saat sora dualarınızı esirgeynn kızlarrrrr ihtycı ar hep berbr edlm haydii

kızlar arnavutum hastanede beklemede inşşş hayrlı haberlerle gelir inş olur allahım inşş..inşş cnm benim allahım yüzünü güldürsün inşşş 1saat sora girecekler asılamaya...dualarınıza ihtiyacı var:Saruboceq::Saruboceq: allahım inş inş inş:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: o bunuu hakedior allahım yüzünü güldür inş bu mübrek günde duaalrımzı kabul eylee:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

HERKES GıTMıŞ BıR BEN VARIM TOPıKTE

aRNAVUTUM ÜÇ AYLARIN YÜZÜ SUYU HÜRMETıNE aLLAHIM SANA SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLARINDAN NASıP ETSıN... AMıN...

KIZLAR SıZLERı KONUŞMAYI ÖZLEDıM DESEM YALAN OLMAZ KDV GÜNÜ ÇOK ıŞıM VARDI SON BıR HAFADIR KAH GıRDıM OKUMAYA ÇALIŞTIMMM...

ARZUMU ÖZLEDıMMM OOOOH NE GÜZEL TATıLıN KEYFıNı ÇIKARSINNNNNNNNN.

KEDERSıZıM NURCANIM CANIM HERKESE SELAM ANNENE KARDEŞLERıNE YEĞENLERıNE KUZENLERıNE.... KENDıNE ÇOK ıYı BAKKKKKKK TAMAM MI YAPACAKLARINI DA YAPMAYI ıHMAL ETME OLDUMU BıTANEM...

UMUTSUZ VAKAM SEN NASILSIN ıNŞALLAH UMUTSUZLUĞUN UMUDA DÖNECEK ıNŞALLAH CANIMMMM HAYIRLI EVLATLAR VERSıN YÜCE RABBIM HEPıMıZE......

AYYY BU AYYYYYYYYYY HAMıLE HABERı DUYMAK ıSTıYORUM GÜZEL ARKADAŞLARIMMMMMMMM

SEVDANEHRıMı UNUTMADIM TABı,, SıBEL, DURUCUM HEPıNıZı ÇOK SEVıYORUM KONUŞAMADIĞIM KUSURA BAKMAYIN

YARIN DıNLENME GÜNÜMÜZ BOL BOL KONUŞURUZ ÖPÜLDÜNÜZ

zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kuzummmm inşşş yaaa umuda döner cnm benim bakalım bekliorummmmm hepimize inşşş arnavutum için cok öenmli gün inş tutar allahımm inşş kızlar dualarım hepinizle..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kuzummmm inşşş yaaa umuda döner cnm benim bakalım bekliorummmmm hepimize inşşş arnavutum için cok öenmli gün inş tutar allahımm inşş kızlar dualarım hepinizle..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

umutsuzum hem yoksun hem nasıl cevap yazıyorsun vallahi bilgisayar profu olmuşsunuz öpüldünüz

kusum bugun işte gelir yani günüm işte 8inde vuruldm catlama iğnemi ben hesap apamdmki kafam karıstı ya cnmm neblm

hmm anladım inşlh gelmezde ii olur.öncedende geciktiği oluyomuydu peki.ben 5 mayısta vurulmuştum iğneyi.haziran 5 indede test yapmiştim pozitif cıkmişti.o zman 6 haftalık olmuşmuş.bence sen erken yapmişin testi ondan cıkmamiştir diyelim artık.biraz daha bekle bakalım bu ayın sonuna kadar ondan sonra tekrar idrar testi yap inşlh o zman pozitif cıkar.varmı baska belirtiler falan peki.

anldm cnmm benim iğneyi vurulalı 17.gün bugun bakalm ayın 10ununda doktra gitmştim catlamş demşti bana...baklm cnm inş ya inş..belrtm yok cnm gögslerm şiş ama sızı yok öle...akıntm var cok sanki adet olcam ok yogun bide dü kalçam agrıordu birazda altı abcagmdada agrı vardı baklm cnm ben hep 29da br olurum..sennde böle akıntn varmydı cnm ya sanki olcam nezmn böle yognlaşsa oluorum ben korkuorm cnm yaakıntm yogun işte..senn ne belrtn vardı kasıklarıma 3 4gün önce batma oluordu ara ara akntımda 3gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…