Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olmaski ya Nurcanım gelmiş ben göremedim tam ben iş ile ev arasında yer değiştirirken:))))))))))))

Arzummmm sen nerelerdesin ya özledim valla sizi

tatilin tadını çıkarın

vede terr basıor...scaktan ama asırı nemliyim yaa anlmdmkii atesim var gibi mi içimmi yanıorr ne bu anlm dm

Ayşem bizde seni özledik işlerini bitirde gel bakalım.
yarın bol bol sohbet ederiz öpüyorum seni

selam arkadaşlar bugun doktora gittim ve
doktoru pek beğendim uzun uzun dinledi beni vede anlattı .kilo vermeme çok sevindi şansımız daha yüksek dedi. neyse normal muayenesini yaptı rahimde yumurtalıklarda hiç bir sorun yok dedi herşey gayet iyi dedi hatta piko belirtisi bile göremyiorum dedi. reglimin 3. günü hormon testleri yapılacak. ve reglim mbitincede 2 gün içinde ( ıŞTE EN KÖTÜ HABAER ) SEZERYAN OLDUĞUM ıÇıN RAHıM FıLıM ıSTEDı. AMA DOKTORA ÖYLE BıR BAKMIŞIMKı KORKMA DEDı 5 DK OLAY DEDı BAKALIM .
neyse hormon sonuçlarım ve eşimin sperm tahlilleride iyi çıkar gebe kalmaman için hiç bir neden yok dedi.daha önce klomene yumurtalarım oluşmansının çok ii olduğunu söyledi. yani doktor kısacası beni çok umutlandırdı ve rahatlattı arkadaşlar. şimdi önümde rahim filimi kaldı korktuğum

kızlar aşılamamı yaptırdınız
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Arnavut güzelimiz yaptırdı bugun aşılamyı
allahın izniyle tutacak bebişi
onun için dua ediyoruz:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

allah herkese istediği gibi evlatlar nasip eder inşallah bizleri daha fazla bekletmeden sağlıkla bebişlerimize kavuşturur inşallah

oooo çok sevindim hiç bi problem olmamasına..hamile kalamıyormusun sende
hikayen nedir.?
Rahim filmine gelince ben çektirmedim ama çektiren arkadaşlar çok basit bi olay diyolar

canım rahim filminden çok korkma ben de çektirdim sadece rahmi açmak için taktığı alet acı veriyor sıvıyı vermesi çok ağrıtmıyor çünkü sıvıyı verdikten hemen sonra karnını bastırıp film çekiyorlar o da acıyı alıyor hiç korkma sadece 5 6 dakika

Arkadaşlar şuanda okadar çok gülüyorumki anlatamam hemen sizlerlede paylaşmak istedim
bir arkadaşım vardı ve iltihap sorunu vardı burda elma yağıı okuduktan sonra ona dedim neyse bugun aldık deneyecekti. az önce aradı beni ve aynen şunu söyledi "nan orama acı biber dökmüş gibi yanıyorum ben normal mi diye "kaydirigubbakcemile3 ben ona yakabileceğini söylememiştim de:kedi:

Arnavut güzeli güzel haberliniz sabırsızlıkla bekliyoruz canım yaa

allah herkese istediği gibi evlatlar nasip eder inşallah bizleri daha fazla bekletmeden sağlıkla bebişlerimize kavuşturur inşallah

Amin canım
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bu aylarda bol bol dua edelim mübarek aylara girdik.
allahın iznyle gelicek bebişlerimiz:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

ay yazık olmuş kıza ya

inşallah canım amin :Saruboceq: :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

elmayagı yakmıyo ama mentolli oldugu için bi garip oluyorsun...

benim göğüslerim sızlıyodu şişmişti aynı adet olcakmişşim gibiydi.kasıklarımda benimde ağri vardı.hep adet olcakmişim gibiydi.bendee o yüzden test bile yapmak istemiyodum.akıntımda vardı halen oldugu gibi yoğun bir şekilde.hatta turuncu gibi lekeler bile vardı tmm geliyo diodum.hem senin günün 29 undaymiş daha var bence.bekle biraz daha bakalım beklemem dersende kan tahlili yaptır.

oooo çok sevindim hiç bi problem olmamasına..hamile kalamıyormusun sende
hikayen nedir.?
Rahim filmine gelince ben çektirmedim ama çektiren arkadaşlar çok basit bi olay diyolar
canım benim hemen kısaca anlatayım ben ilk regl olduğumdan beri pikolyum adet düzenliğim var hatta ilaç kullanmadan zor olurum . neyse 13 yıllık evliyim ve birtane 12 yaşında aslanım var 19 yaşında dourmuştum ve 3 aylık bir ilaç kullanarak gebe kalmıştım o çok kolay olmuştu ancak 2 bebeğe çok ara verdim ve 2 yıldır istiyorum bebeğim olmuyor bir arada çok kilo almış 84 çıkmıştım klomen çatlama iğnesi falan oldum ilaçla yumurtalık oluşuyor ancak sanırım kilodan dolayı diye düşünüyorum gebe kalamamıştım 1 senede 20 kilo verdim şunada 64 kiloyum tedaviye tekrar bugun başladım işte bu arada hipotroidden ameliyat oldum sanırım buda etkiliyor. allaha şükür görünürde ciddi bir aksilik yok kiloyuda hallettim . bundan sonrası artık sizlerin benim dualarım ve allahın takdiri işte.
hep diyorum allahım çok şükür bir tane evladım var ben bunu yaşadım . rabbim önce hiç olmayanlara nasip etsin . hatta bazen buraya yazarken bile çekiniyorum bir çocukla tekrar çocuk istiyorum diye hiç olmayanları üzermiyim kırarmıyım diye ama insan yinede bir bebek daha istiyor

çok saol canım inan yazdıklarınız rahatlatıyor hele bazı arkadaşlardan rahim filimi ilgili okadar olumsuz yorumlar okudumki çok tırstım. bende acıya dayanıklıyımdır. öyle herşeye vızırdamam umarım buda rahat gçer

canım biraz daha bekle belirtiler genelde oluyor ama tutmayabiliyor zaten adet olmayana kadar kesin deme ancak günün geçerse kesindir bunun bir belirtisi yok ki ben 2 aşılama yaptırdım her yerimde ağrıdı ama tutmadı

umutsuzz nickinin inadına hep umudun olsun canım umarım güzel sonuç olursunda bizlerde kk teyzeleri oluruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…