HERKES GİTMİŞ BİR BEN VARIM TOPİKTE
aRNAVUTUM ÜÇ AYLARIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE aLLAHIM SANA SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLARINDAN NASİP ETSİN... AMİN...
KIZLAR SİZLERİ KONUŞMAYI ÖZLEDİM DESEM YALAN OLMAZ KDV GÜNÜ ÇOK İŞİM VARDI SON BİR HAFADIR KAH GİRDİM OKUMAYA ÇALIŞTIMMM...
ARZUMU ÖZLEDİMMM OOOOH NE GÜZEL TATİLİN KEYFİNİ ÇIKARSINNNNNNNNN.
KEDERSİZİM NURCANIM CANIM HERKESE SELAM ANNENE KARDEŞLERİNE YEĞENLERİNE KUZENLERİNE.... KENDİNE ÇOK İYİ BAKKKKKKK TAMAM MI YAPACAKLARINI DA YAPMAYI İHMAL ETME OLDUMU BİTANEM...
UMUTSUZ VAKAM SEN NASILSIN İNŞALLAH UMUTSUZLUĞUN UMUDA DÖNECEK İNŞALLAH CANIMMMM HAYIRLI EVLATLAR VERSİN YÜCE RABBIM HEPİMİZE......
AYYY BU AYYYYYYYYYY HAMİLE HABERİ DUYMAK İSTİYORUM GÜZEL ARKADAŞLARIMMMMMMMM
SEVDANEHRİMİ UNUTMADIM TABİ,, SİBEL, DURUCUM HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM KONUŞAMADIĞIM KUSURA BAKMAYIN
YARIN DİNLENME GÜNÜMÜZ BOL BOL KONUŞURUZ ÖPÜLDÜNÜZ
zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:kızlar aşılamamı yaptırdınız
selam arkadaşlar bugun doktora gittim ve
doktoru pek beğendim uzun uzun dinledi beni vede anlattı .kilo vermeme çok sevindi şansımız daha yüksek dedi. neyse normal muayenesini yaptı rahimde yumurtalıklarda hiç bir sorun yok dedi herşey gayet iyi dedi hatta piko belirtisi bile göremyiorum dedi. reglimin 3. günü hormon testleri yapılacak. ve reglim mbitincede 2 gün içinde ( İŞTE EN KÖTÜ HABAER ) SEZERYAN OLDUĞUM İÇİN RAHİM FİLİM İSTEDİ. AMA DOKTORA ÖYLE BİR BAKMIŞIMKİ KORKMA DEDİ 5 DK OLAY DEDİ BAKALIM .
neyse hormon sonuçlarım ve eşimin sperm tahlilleride iyi çıkar gebe kalmaman için hiç bir neden yok dedi.daha önce klomene yumurtalarım oluşmansının çok ii olduğunu söyledi. yani doktor kısacası beni çok umutlandırdı ve rahatlattı arkadaşlar. şimdi önümde rahim filimi kaldı korktuğum
selam arkadaşlar bugun doktora gittim ve
doktoru pek beğendim uzun uzun dinledi beni vede anlattı .kilo vermeme çok sevindi şansımız daha yüksek dedi. neyse normal muayenesini yaptı rahimde yumurtalıklarda hiç bir sorun yok dedi herşey gayet iyi dedi hatta piko belirtisi bile göremyiorum dedi. reglimin 3. günü hormon testleri yapılacak. ve reglim mbitincede 2 gün içinde ( İŞTE EN KÖTÜ HABAER ) SEZERYAN OLDUĞUM İÇİN RAHİM FİLİM İSTEDİ. AMA DOKTORA ÖYLE BİR BAKMIŞIMKİ KORKMA DEDİ 5 DK OLAY DEDİ BAKALIM .
neyse hormon sonuçlarım ve eşimin sperm tahlilleride iyi çıkar gebe kalmaman için hiç bir neden yok dedi.daha önce klomene yumurtalarım oluşmansının çok ii olduğunu söyledi. yani doktor kısacası beni çok umutlandırdı ve rahatlattı arkadaşlar. şimdi önümde rahim filimi kaldı korktuğum
allah herkese istediği gibi evlatlar nasip eder inşallah bizleri daha fazla bekletmeden sağlıkla bebişlerimize kavuşturur inşallah
Arkadaşlar şuanda okadar çok gülüyorumki anlatamam hemen sizlerlede paylaşmak istedim
bir arkadaşım vardı ve iltihap sorunu vardı burda elma yağıı okuduktan sonra ona dedim neyse bugun aldık deneyecekti. az önce aradı beni ve aynen şunu söyledi "nan orama acı biber dökmüş gibi yanıyorum ben normal mi diye "kaydirigubbakcemile3 ben ona yakabileceğini söylememiştim de:kedi:
Arnavut güzeli güzel haberliniz sabırsızlıkla bekliyoruz canım yaa
Amin canım
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bu aylarda bol bol dua edelim mübarek aylara girdik.
allahın iznyle gelicek bebişlerimiz:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:
Arkadaşlar şuanda okadar çok gülüyorumki anlatamam hemen sizlerlede paylaşmak istedim
bir arkadaşım vardı ve iltihap sorunu vardı burda elma yağıı okuduktan sonra ona dedim neyse bugun aldık deneyecekti. az önce aradı beni ve aynen şunu söyledi "nan orama acı biber dökmüş gibi yanıyorum ben normal mi diye "kaydirigubbakcemile3 ben ona yakabileceğini söylememiştim de:kedi:
Arnavut güzeli güzel haberliniz sabırsızlıkla bekliyoruz canım yaa
anldm cnmm benim iğneyi vurulalı 17.gün bugun bakalm ayın 10ununda doktra gitmştim catlamş demşti bana...baklm cnm inş ya inş..belrtm yok cnm gögslerm şiş ama sızı yok öle...akıntm var cok sanki adet olcam ok yogun bide dü kalçam agrıordu birazda altı abcagmdada agrı vardı baklm cnm ben hep 29da br olurum..sennde böle akıntn varmydı cnm ya sanki olcam nezmn böle yognlaşsa oluorum ben korkuorm cnm yaakıntm yogun işte..senn ne belrtn vardı kasıklarıma 3 4gün önce batma oluordu ara ara akntımda 3gün var
canım benim hemen kısaca anlatayım ben ilk regl olduğumdan beri pikolyum adet düzenliğim var hatta ilaç kullanmadan zor olurum . neyse 13 yıllık evliyim ve birtane 12 yaşında aslanım var 19 yaşında dourmuştum ve 3 aylık bir ilaç kullanarak gebe kalmıştım o çok kolay olmuştu ancak 2 bebeğe çok ara verdim ve 2 yıldır istiyorum bebeğim olmuyor bir arada çok kilo almış 84 çıkmıştım klomen çatlama iğnesi falan oldum ilaçla yumurtalık oluşuyor ancak sanırım kilodan dolayı diye düşünüyorum gebe kalamamıştım 1 senede 20 kilo verdim şunada 64 kiloyum tedaviye tekrar bugun başladım işte bu arada hipotroidden ameliyat oldum sanırım buda etkiliyor. allaha şükür görünürde ciddi bir aksilik yok kiloyuda hallettim . bundan sonrası artık sizlerin benim dualarım ve allahın takdiri işte.oooo çok sevindim hiç bi problem olmamasına..hamile kalamıyormusun sende
hikayen nedir.?
Rahim filmine gelince ben çektirmedim ama çektiren arkadaşlar çok basit bi olay diyolar
canım rahim filminden çok korkma ben de çektirdim sadece rahmi açmak için taktığı alet acı veriyor sıvıyı vermesi çok ağrıtmıyor çünkü sıvıyı verdikten hemen sonra karnını bastırıp film çekiyorlar o da acıyı alıyor hiç korkma sadece 5 6 dakika
benim göğüslerim sızlıyodu şişmişti aynı adet olcakmişşim gibiydi.kasıklarımda benimde ağri vardı.hep adet olcakmişim gibiydi.bendee o yüzden test bile yapmak istemiyodum.akıntımda vardı halen oldugu gibi yoğun bir şekilde.hatta turuncu gibi lekeler bile vardı tmm geliyo diodum.hem senin günün 29 undaymiş daha var bence.bekle biraz daha bakalım beklemem dersende kan tahlili yaptır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?