inş birtanem inşşş.....inşş sende güzel ahberler alırsın hepmz alırız kzlarrrumutsuzz nickinin inadına hep umudun olsun canım umarım güzel sonuç olursunda bizlerde kk teyzeleri oluruz:)
benim göğüslerim sızlıyodu şişmişti aynı adet olcakmişşim gibiydi.kasıklarımda benimde ağri vardı.hep adet olcakmişim gibiydi.bendee o yüzden test bile yapmak istemiyodum.akıntımda vardı halen oldugu gibi yoğun bir şekilde.hatta turuncu gibi lekeler bile vardı tmm geliyo diodum.hem senin günün 29 undaymiş daha var bence.bekle biraz daha bakalım beklemem dersende kan tahlili yaptır.
canım benim hemen kısaca anlatayım ben ilk regl olduğumdan beri pikolyum adet düzenliğim var hatta ilaç kullanmadan zor olurum . neyse 13 yıllık evliyim ve birtane 12 yaşında aslanım var 19 yaşında dourmuştum ve 3 aylık bir ilaç kullanarak gebe kalmıştım o çok kolay olmuştu ancak 2 bebeğe çok ara verdim ve 2 yıldır istiyorum bebeğim olmuyor bir arada çok kilo almış 84 çıkmıştım klomen çatlama iğnesi falan oldum ilaçla yumurtalık oluşuyor ancak sanırım kilodan dolayı diye düşünüyorum gebe kalamamıştım 1 senede 20 kilo verdim şunada 64 kiloyum tedaviye tekrar bugun başladım işte bu arada hipotroidden ameliyat oldum sanırım buda etkiliyor. allaha şükür görünürde ciddi bir aksilik yok kiloyuda hallettim . bundan sonrası artık sizlerin benim dualarım ve allahın takdiri işte.
hep diyorum allahım çok şükür bir tane evladım var ben bunu yaşadım . rabbim önce hiç olmayanlara nasip etsin . hatta bazen buraya yazarken bile çekiniyorum bir çocukla tekrar çocuk istiyorum diye hiç olmayanları üzermiyim kırarmıyım diye ama insan yinede bir bebek daha istiyor
çok sevindim ne güzel 1 tanede olsa var.tabi oda kardeş ister
inşallah canım inşallah allahım kalbine göre veriri.
inş birtanem inşşş.....inşş sende güzel ahberler alırsın hepmz alırız kzlarrr
benim şişler ama öle sızı yok cnm günüm 29u değilll askım bugn günüm cnm benim leke yok acyip akıntı var altıma peçte koyuyrm iki daka sora nası akıor..cok akıor su gibi böle..cnm sennde bölemydi ya geldii gibi oluo bi bakıorum akntıymş ben 27snde oldm ya 27snden bugune 29gün var yani bugn günüm doktrdA ZATEN CATLDKTAN SORA 15SAY DEDİ ODA BUGUNE DENK GELİOR ABKLM SANKİ OLCAM BEN ÖLE SIK ÇİŞE GİTMİORM SENİN ÖLEMİYDİ CNM
umutsuzum ben senden çok umutluyum ya
bugunlerde topikde bi sessizlik oluşdu bombayı sen patlatcan allahın izniyle burda yine halaylar çekcez
merhaba sperm hareketlendırıcı bır kurunuz varmı acaba bıldıgınız
umudunun tükenmesi daha hayırlı olur belki böylece stres yapmaz hamile kalıverirsin keşke hepimiz aklımızdan silebilsek benim mesela hiç bir sorun yok ama hamile kalamıyorum belkide stresten :1shok:
arnavutum güzelim sana bol şanslar diliyorum :ecrin_bebek:
Evet bugun Arnavutumun önemli bi günü ..
inşallah herşey yolunda gider sıpacık öle bi yaşırki bırakmaz inşallah annesini
:Saruboceq:
ben çıkıyorum arkadaşlar yarın misafirim gelecek bugün çok işim var arada uğrarım yine sizede banada kolay gelsin arnavutumada bir bebek versin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
arnavutuma bol şanslar o bir hamiş kalsın :Saruboceq:sıra nasılsa bizede gelcek kızlar ben çıkıyorum bugünde işim var dışardayım artık akşam gelince okurum yazdıklarınızı hepinizi öpüyorum allaha emanet olun.
arnavutgüzeli için inşallah hayırlı olur sevinçli haberini alırız
Herkese selam arkadaşlarrr bugün dıaşrdaydım yeni geldimm çok fena sıcak yaaa kurudumm resmennn
Arnavutumm umarım herşey yolunda gider ilerleyen zamanda güzel haberlerini alırız inşallahhhh
arnavutum inşşşş hayrlısı olsn ahkında cnm benimm seni beklioruzz aklımızda dualarımızdasın allahm neolurr inşş arnavutumuzun kalbne göre ver rabbim...inşş:Saruboceq:[/SIZE]
kızlar arnavutum hastanede beklemede inşşş hayrlı haberlerle gelir inş olur allahım inşş..inşş cnm benim allahım yüzünü güldürsün inşşş 1saat sora girecekler asılamaya...dualarınıza ihtiyacı var:Saruboceq::Saruboceq: allahım inş inş inş:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: o bunuu hakedior allahım yüzünü güldür inş bu mübrek günde duaalrımzı kabul eylee:
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Arnavut güzelimiz yaptırdı bugun aşılamyı
allahın izniyle tutacak bebişi
onun için dua ediyoruz:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
uboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
allah herkese istediği gibi evlatlar nasip eder inşallah bizleri daha fazla bekletmeden sağlıkla bebişlerimize kavuşturur inşallah
kızlarrr konustumm arnavutlaaaaa asılama bitmişş cok ii geçmişşşş süper herşey maşşallah hadi nş olur birazdan girecek nete yolda suan babaannesine gidiorr hepinizi öpüorr
kızlaaar CANLARIIIIM SAĞOLUUUN ALLAH RAZI OLSUUUN HEPİNİZDEEEN..BENİ ÇOK DUYGULANDIRDINIIIIZmafoldumben .HEPİNİZİN DUASINI HİSETTİİM.İYİ DİLEKLERİNİZ< İÇİN SAĞOLUN TEKRARDAAN.İNANIN NE DİYECEĞİMİ BİLMİYORUUM DİLERİM RABBİM BU ÜÇ AYLARIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BENİM VE TOPİĞİMDE BULUNAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMIN CAN DOSTLARIMIN DUALARI KABUL OLUUR BİZEE BİRER BEBİŞ GÖNDERİR HAYIRLISI İLEE..
inş canım amin birtanemm inşş hepimiz cok mutlu oluruz inş birtanm seni sevioruz arnavut güzeliiii:1hug:
selam arkadaşlar bugun doktora gittim ve
doktoru pek beğendim uzun uzun dinledi beni vede anlattı .kilo vermeme çok sevindi şansımız daha yüksek dedi. neyse normal muayenesini yaptı rahimde yumurtalıklarda hiç bir sorun yok dedi herşey gayet iyi dedi hatta piko belirtisi bile göremyiorum dedi. reglimin 3. günü hormon testleri yapılacak. ve reglim mbitincede 2 gün içinde ( İŞTE EN KÖTÜ HABAER ) SEZERYAN OLDUĞUM İÇİN RAHİM FİLİM İSTEDİ. AMA DOKTORA ÖYLE BİR BAKMIŞIMKİ KORKMA DEDİ 5 DK OLAY DEDİ BAKALIM .
neyse hormon sonuçlarım ve eşimin sperm tahlilleride iyi çıkar gebe kalmaman için hiç bir neden yok dedi.daha önce klomene yumurtalarım oluşmansının çok ii olduğunu söyledi. yani doktor kısacası beni çok umutlandırdı ve rahatlattı arkadaşlar. şimdi önümde rahim filimi kaldı korktuğum
gunaydin cnm. ben leli. yeniyim burda.:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?