Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
umutsuzz nickinin inadına hep umudun olsun canım umarım güzel sonuç olursunda bizlerde kk teyzeleri oluruz:)
inş birtanem inşşş.....inşş sende güzel ahberler alırsın hepmz alırız kzlarrr

benim şişler ama öle sızı yok cnm günüm 29u değilll askım bugn günüm cnm benim leke yok acyip akıntı var altıma peçte koyuyrm iki daka sora nası akıor..cok akıor su gibi böle..cnm sennde bölemydi ya geldii gibi oluo bi bakıorum akntıymş ben 27snde oldm ya 27snden bugune 29gün var yani bugn günüm doktrdA ZATEN CATLDKTAN SORA 15SAY DEDİ ODA BUGUNE DENK GELİOR ABKLM SANKİ OLCAM BEN ÖLE SIK ÇİŞE GİTMİORM SENİN ÖLEMİYDİ CNM

Gögslerme elledigmde agrıo haif sıktıgımda yani ağrıo denizsizadam olcam galba ya bu akıntının arkası kırmızlardır ya...uçları hafif sızlıo sıktıgımda okadr

umutsuzum ben senden çok umutluyum ya
bugunlerde topikde bi sessizlik oluşdu bombayı sen patlatcan allahın izniyle burda yine halaylar çekcez

umutsuzum ben senden çok umutluyum ya
bugunlerde topikde bi sessizlik oluşdu bombayı sen patlatcan allahın izniyle burda yine halaylar çekcez

CNMMMM İNŞŞ KIZZZZ İÇİNEMİ DOGUOR ASKIMM İNŞŞŞ CNM YAAA AYY UMUTLANDM BAK HAA:):) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan KIZ DARISI BASINA KIZ

YOK BE KZILAR BİŞİİ YOKTUR BU AKINTININ ARKASI KIRMIZILAR BENCE....DENİZİM SENDEMİ BÖLE HIHHH OLDUM İŞTE DİIORDUNN YAA...SİBELİM İÇİNEMİ DOGUOR KIZ SÖLE BAK:asigim:

merhaba sperm hareketlendırıcı bır kurunuz varmı acaba bıldıgınız

merhaba sperm hareketlendırıcı bır kurunuz varmı acaba bıldıgınız

keçiboynuzu kürü canım cok faydasını ördüm 6 7adet keçiboynuzunu kır kaynamış bir cezve suyun içine at 3dakka kaynat 20dakka dinlendir 7gün boyunca sabah akşam ac karnına içsin sora 3ay boyunca sadece akşamları içsin eşin..

umutsuzum benim akıntı vardı ama senin ki gibi değil sadece yoğun kıvamı vardı.böle krem gibi.göğüslerimede el değmiyodu.birde sağ böbrek tarafım acıyodu.belimde agiyodu.an ynı adet zamanı olan şeyler.bende sen gibi hiç ümitli değildim.çünkü önceden kistim vardı gerci hamile kalmadan gitmişti ama.öncedende gittiğinde yerine gelmişti o yüzden geri geldi diodum.

umudunun tükenmesi daha hayırlı olur belki böylece stres yapmaz hamile kalıverirsin keşke hepimiz aklımızdan silebilsek benim mesela hiç bir sorun yok ama hamile kalamıyorum belkide stresten :1shok:

bende aynıyım sorunum yok ama olmuyor ilk bebeğimi düşürdüm ve kürtaj oldum yani canlı canlı agrı kesıcı falan vurmadılar o kadar agrı cektımkı herşeyi hissettim içimi nasıl kazıdıklarını ardından bana hemşire dediki daha dogrusu kızdı çok fazla hareket etme eger rahim duvarına zarar verirsek birdaha çocuk olmaz edi bu laf beni şu an çok korkutuyor:çok üzgünüm:

kızlarrr konustumm arnavutlaaaaa asılama bitmişş cok ii geçmişşşş süper herşey maşşallah hadi nş olur birazdan girecek nete yolda suan babaannesine gidiorr hepinizi öpüorr

arnavutum güzelim sana bol şanslar diliyorum :ecrin_bebek:

Evet bugun Arnavutumun önemli bi günü ..
inşallah herşey yolunda gider sıpacık öle bi yaşırki bırakmaz inşallah annesini
:Saruboceq:

ben çıkıyorum arkadaşlar yarın misafirim gelecek bugün çok işim var arada uğrarım yine sizede banada kolay gelsin arnavutumada bir bebek versin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

arnavutgüzeli için inşallah hayırlı olur sevinçli haberini alırız

Herkese selam arkadaşlarrr bugün dıaşrdaydım yeni geldimm çok fena sıcak yaaa kurudumm resmennn

Arnavutumm umarım herşey yolunda gider ilerleyen zamanda güzel haberlerini alırız inşallahhhh

arnavutum inşşşş hayrlısı olsn ahkında cnm benimm seni beklioruzz aklımızda dualarımızdasın allahm neolurr inşş arnavutumuzun kalbne göre ver rabbim...inşş:Saruboceq:[/SIZE]

allah herkese istediği gibi evlatlar nasip eder inşallah bizleri daha fazla bekletmeden sağlıkla bebişlerimize kavuşturur inşallah

kızlarrr konustumm arnavutlaaaaa asılama bitmişş cok ii geçmişşşş süper herşey maşşallah hadi nş olur birazdan girecek nete yolda suan babaannesine gidiorr hepinizi öpüorr

kızlaaar CANLARIIIIM SAĞOLUUUN ALLAH RAZI OLSUUUN HEPİNİZDEEEN..BENİ ÇOK DUYGULANDIRDINIIIIZmafoldumben .HEPİNİZİN DUASINI HİSETTİİM.İYİ DİLEKLERİNİZ< İÇİN SAĞOLUN TEKRARDAAN.İNANIN NE DİYECEĞİMİ BİLMİYORUUM DİLERİM RABBİM BU ÜÇ AYLARIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BENİM VE TOPİĞİMDE BULUNAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMIN CAN DOSTLARIMIN DUALARI KABUL OLUUR BİZEE BİRER BEBİŞ GÖNDERİR HAYIRLISI İLEE..

inş canım amin birtanemm inşş hepimiz cok mutlu oluruz inş birtanm seni sevioruz arnavut güzeliiii:1hug:

BENİ YANLIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN SAĞOLUUN..
ben ne diyeceğimi bilemiyoruum çok duygulandııım.herbirinize teker teker sağolun öpüyorum,kucaklıyorum sizii..
inşallah rabbim size bunlara gerek duymadan tez vakitte ,en kısa en kısa zamandaaa meleklerinizii karnınıza konduruuurr..
bana ettiğinizin bütün dualarınızı rabbim sizede iki katını versin..
bende hep önce size sonra kendime dua ediyorum,gerçekteen..ben kendimi unutmuştum artık ,hep size yoğunlaştım.bu aşılamayı da hiç düşünmeden doktorum önerince bişey diyemedim.belkidee bir vesile olucak banaa..
AŞILAMAM ÇOK İYİ GEÇTİ.EŞİMİN SPERMLERİ ÇOK ÇOK İYİ DOKTORUM ONA CANAVAR DEDİ RESMEEENkaydirigubbakcemile3 ŞOK OLDU SONUCU GÖRÜNCEE.O KENDİNE ÇOK İYİ BAKTI ,BANADA İNŞ.ALLAH MÜKAFATIMIZI VERİCEK BU EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI VERİCEEEK..
böyle işte kızlaaar bol bol dua ettim hem kendime hem sizee.iki tane hamile vardı 1 haftalık onlarda sanki içlerine doğmuş gibi bana hep İKİZ DİLEDİLEEER:1hug:
ve ısrarla bana keçi bonuzunun çekilmiş halini içip demlememi istedi ,oda öyle hamile kalmış ve sabahları zeytinin çekirdeğini yutuyomuş her sabah üç tanesinii..dedim benim kızlara paylaşayım hemen:1hug:..
bana deniz yasak 10 gün,ağır kaldırmak ta..bakalım 14 gün sonra herşey belli olucak.ama ben saymak istemiyoruum mümkünse aklıma getirmiycem.akrabalarımda gelicek memleketten bol bol gezerim onlarlaa arabamlaayerimseniben.
böyle iştee kızkardeşlerim beniiiim sağolun tekrardaaaan..dualarım sizinlee.dilerim sizinde dualarınız kabul olur :Saruboceq: :Saruboceq:

CANIIIM BENİİİM NİYE ÜZÜLÜYOSUNKİİİİ..ne mutlu sana hiç bir sorun çıkmamıış ,bütün değerlerindee iyi çıkıcaak bak görürsüüün.hem bence rahim filmi için hiç korkma tam tersi sevin.bence çok güzel bir tehşiiiiz.inan ben yaptırmasaymışım daha çok bekliycekmişiiim..allahın izniylee hiç bişey çıkmıycak sadece küçük bir tanı olucak,ve doktorun dediği gibi 5 dk sadecee,inan ondan sonra hemen hamile kalırsııın.valla bak benim içime öyle doğduuu:dance:.
benim topiğimin uğuruu sanada dokunucaak.benim topiğimin meleklerinin duaları sağolsuuun..:1hug:..burda çok güzel nur yüzlü,temiz kalplii kızkardeşlerim var,onların duaları sayesindee herşey çok güzel olucak,çok güzel sonuçlar alıcaksıın.gerçek söylüyorum bu enerjiye güveen..
herşeyi atlatırsıın,yeterki kafana takma bizee takııııııl

kedersiziiim canıım hoşgeldiiiiin.
nasıl geçiyo tatlım tatiliin. eminim çok mutlusunduuur.tadını çıkar gülüüüm sen hakkediyosuun.döndüğünde dee bize teyze yaap pre-seedlar bekliyo seniiiiiiii...
seni çok özlediiik özel üyemiiiiiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…