Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
aysefilizkol, ArnavutGüzeli+, destina+, emeru, handan1976, iipekkk, latsibel+

inşallaah susuzuuuum AYİİİİİİİİİİopuyorumnanaktan İNŞALLAH KIIIIZ.ne güzel oluuurr.ama sayma hayıır bırak bende unutucam tarihiii.yerimseniben
olsuuun inşallah seninledee kutlama yaparııız.belli olmaz beklerimde beeen herkez burdaykeen.arzu yoook,kedersiiz yoook.onlarsıızda halay çekilmezkiiiizemuszemus..
sağool çok .ok .oooook teşekürederiiiim.duanı eksik etmeee..kocaman öpüyoruum allah sevindirsiin hepimizii bu üç aylardaaa..

ARNAVUT GÜZELİM canım hayırlı olur inşallah senin bebişin şimdi tutunuyo sana dualarım seninle...

:1hug: canıııım AMİİİİİİN TATLIM BENİİM AMİİİİİİİİİN:Saruboceq:..
AYİİ NE GÜZEEEL TUTUNSUN ARTIK ANNESİNEE SÖYLE ONA TEYZESİİİİİİİİkaydirigubbakcemile5 Şeniz
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :Saruboceq:

Rabbiiiim bu mübarek günün hatrı için,yüzü suyu hürmeti için..dua eden ellerimiz,dillerimizin hatrı için rabbiim geri çevirme..:Saruboceq:
ne muradımız varsa ver kurban olduğum..
öncelikle bana eşime ve burdaki bütün arkadaşlarıma ,sağlık mutluluk,huzur,hayırlı sağlıklı evlatlar nasib eylee. evimizin nurunu bereketini eksiltmee..
bizi kem gözlerden,üfürükçülerden,nazardan KAZADAN BELADAN KORU..

kandilimiiiz mübarek olsuuun canlaaaar.dualarımız kabul olsun ,günahlarımız af olsuuun.koruyucu melekler bizi korusuun KUCAKLARIMIIZ DOLSUUUUUN..amiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::1hug:

selamlar hepinizin regaip kandili mübarek olsun .
Hz musa Allah ile konuşurmuş malum Hz Musa 'nın bir ismi de kelamullah Allah 'ın kelamı Hz Musa zamanında yaşayan bir çift Hz Musa'ya gitmişler demişler ki
Sen Allah 'la konuşuyorsun O'na sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı ?
O'da tabi demiş .
Bir süre sonra gelip sormuşlar Allahü teala ne dedi diye
Hz Musa' da sizin çocuğunuzun hiç olmayacağını söyledi demiş .
Aradan bir zaman geçmiş Hz Musa o çifti görmüş Bakmış çocukları olmuş . Allahü tealaya sormuş
Sen Onların çocukları olmayacak dedin şimdiyse çocukları olmuş bunu hikmeti nedir ? Allahu teala demiş ki sen onlara hiç bir zaman çocuklarının olmayacağını söyledin ama onlar benden umutlarını kesmediler isyana düşmediler ve yine benden çocuk istediler . Bende benden ümidini kesmeyen kuluma elbette istediğini veririm.
Bizlerde bu gece inşallah dualarda buluşalım :Saruboceq:

topiğimiin gülleri içiiiiiiiin.
sizi çok çok seviyoruuum.iyiki varsınıııız.
arkadaşlığımız bir ömür sürmesi dileğileee.
iyi ve kötü günde birbirimizi hiç unutmamak dileğileee.. iyiki varsınııız iyiki tanıdım siziii..rabbime şükürler olsun bebeğim daha gelmeden güzel arkadaşlık kurmama vesile olduğu içiiiin onada öpücükleeer...:asigim:

Herşey gönlünüzce OLSUUUUUUUUUN İNŞALLAAAAH..:1hug:

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

mafoldumben aaiiii ne güzeeeeel.rabbiim kurban olduğuuum sana beeeen..
sağol canım sağol bizimle böyle güzel bir şeyi paylaştığın içiiin..allah razı olsuuun..seninde ne muradın varsa rabbim versiin tez vakittee..:Saruboceq: :Saruboceq:

a.s.

Ooo arnavutum erkencisin uyku girmiyo gözüne galiba kaydirigubbakcemile3 anne adayı olmaya hazırlanıyosun kolay değil.Aman kendini yorma dinlen çokta gezme bence kaydirigubbakcemile2

günaydın güzeller güzeli arkadaşım...
iyi olmana okadar çok sevindim ki.....allahım bugunlerin suyu hürmetine doldur şu arnavutun göbişinide görsün anyayı konyayı:))))
(ikiz demeye korkuyom çünkü istemiyon kızıyon )

Ayyy çok güselll paylaşımın için sağol canımmm yaa opuyorumnanaktan

oy oyyyyy süpper miş ya allahım sen bizi görüyorsun bizde senden umudumuzu kesmedik sabırla bekliyoruz
sen göndereceğin zamanı bilirsin hayırlı evlatlar nasip et bizlere yarabbi

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 deme yeterince duyuyorum zateeeen.
inanırmısın dün hamileler var.giyiniyolar yanımdaa bir de dua ediyolar..İNŞALLAAH HAMİLELERİN DUASI KABUL OLURMUUŞ RABBİM SANA İKİZ VERSİN DİYEE...kaydirigubbakcemile3
ayii tam amiiin diyiceem ikizi duyunca kursağımda kalıyooo HAYIIIIIIIIR DİYEEEkaydirigubbakcemile3..valla herkeze malum oluyoo sayenizdeee.okadar yoğunki dualarınııız..
sağol ama yinedeee bebeeeem can dostum.eksik olmaa..
önce sen ve umutsuuz sonraa BANAAA..sıraylaa hepimizii dökülüceeez bu aylardaakaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

bizde seni çooooook seviyoruz da
bi yeremi gidiyorsun

Ooo arnavutum erkencisin uyku girmiyo gözüne galiba kaydirigubbakcemile3 anne adayı olmaya hazırlanıyosun kolay değil.Aman kendini yorma dinlen çokta gezme bence kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yok kıııız arabamızı kocişim mavi renkte döşeme almaya gitiii.bana temiz olsun diyee gezicem yaa.ondan erken den geldim işini haletsin diye.sonra gidip yatıcaam evde aradabi sancım var çünküü.ama merak etmeyin domuz gibiyiiim valla bişeycik olmaaazz valla banaaa.hem dualarınız beni koruyoo gerçekteeeen:1hug::asigim:

Amin :Saruboceq:
ben de sizler gibi çocuk istiyorum:CüvCüv:

oy oyyyyy süpper miş ya allahım sen bizi görüyorsun bizde senden umudumuzu kesmedik sabırla bekliyoruz
sen göndereceğin zamanı bilirsin hayırlı evlatlar nasip et bizlere yarabbi
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN AMİİİİİİİİİİİİİİİN BEKLİYORUUUZ RABBİİİİM..
sibel arkadaşımındaaa hamile haberini duyuruuu allahıııım halay çekeliiiiim:teytey: :dance: :teytey: :dance:..

bizde seni çooooook seviyoruz da
bi yeremi gidiyorsun

yoooooh burdayım aşkıııım..size ne yapsam aaaaz o yüzdeen böyle şeyler yazıyorum.gerçi nutuk tutuluyo artık.bişey bulamıyorum o güzel laflarınızın karşısında eziliyoruum :1hug:Şeniz

Amin :Saruboceq:
ben de sizler gibi çocuk istiyorum:CüvCüv:

takıl ozaman bizeeekaydirigubbakcemile5
topiğe giriş yaptın nasılsaaa burdan hamile olmadan çıkamıyosuuuuun ALLAHIN DA İZNİYLE :teytey:.
hoşgeldin sefalaaar getirdiiin anne adayııı:CüvCüv: hihoyyyt

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
ArnavutGüzeli, emeru, iipekkk, latsibel+, susuz yaz+

kızlar benimde regl belirtilerim başladı gibi mafoldumben2 gün sonra olmam lazım ama gecikebilirde aşırı sıcaklardan benim regl genelde gecikir hamile olduğumu zannetmiyorum zaten biz karar aldık eşimle tatil dönüşü gidicez doktora ağustosta yani o yüzden hiç takmıyorum ağustosa kadar keyif yapcamkaydirigubbakcemile5şakkıdı

slm arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun
arnavut güzeli aşılamanın iyi geçmesine çok sevindim inşallah yakın zamanda güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…