Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canııııııım
:1hug: ayy nasıl mutlu oldun yazıyı görünceeee..sanki hamileliğimi kutluyomuşumda cevap yazıcam gibi geldi banaaa.çok duygulandııım.allahmı söylettiiii fatoos20..
rabbim malum mu etti kii.genede güzel dileklerin için teşekürederiim eksik olmaaa..çok sağol çok bana bir dakkalık o mutluluğu yaşattığın için dilerim seninde bütün dileklerin oluuur,beni sevindirdiğin kadar rabbim de seni sevindiriir tatlım.sapol :1hug: :1hug: a.s...
hamile olursaaam mutlaka sana duyurucaaam ama sööözz..:1hug:

AMinnn canımmm isteyen herkese versin

arnavutgüzelimiz şuan için hamile deil ama 17 kez teyze yaptı arkadaşlarımızı
inşallah buayda o hamileyimmmmmmmmmmmmm diye bagıracak burdan

:1hug:canım beniiim canım arkadaşııım amiiin ya inşşşşşşşşşşşşşallah:Saruboceq:..
rabbim o günleri gösterecekmi acebaaa:Saruboceq: :dance:

amiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq: nekadar güzel bir dua buuu yaraabbiiiim..mafoldumben
yazan ellerin dert görmesiiiinn..çok çok teşekürederiiim böyle özel sözleri,nurlu sözleri burda yazdığın içiin.
seninde kanlilin kutlu olsuuuun,dilekleriiiin kabul olsuuun dualarına kabul olsun canım beniiiiim..:1hug: :Saruboceq: :Saruboceq:

arzu naber döndünmü tatilden?

canım benim azruyla konutum allah kısmet ederseee çarşamaba günü dönüceek:dance: hemde bomba gibi bir kürlee..
ordan birisinden öğrenmiş benim paylaşmamı istedi ama ben onun anlatmasını söylediiiiim..
hamile kalan bir bayan tavsiye ettmiş ona hemde 8 yıl sonra gelen mucizesi ile..
herkezin kandilini kutladı ve herkeze tek tek selam söylediii..sizi çok özlediğinide belirtiiii.az kaldı kavuşmamıza:dance: kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

Günaydııııııııııııııııııın topiğimin gülleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
nasılsınıııııız?nasıl gidiyoo kürleeer.
umarım herşey yolundadııırr..kendinize çok iyi bakııın,heran herşey olabiliiir süpriz gerçekleşebilir karnımızdaaa.meleğimiz gelebiliiiiirr..öpüyorum hepiniziiii..
bende çok iyiiim merak etmeyin beniii..akşama görüşürüüüüüz:lepi: :1hug:

Pıtırcık bu ayda bana yıne yamuk yaptı

geldı yıne hemde 2 gün erken
kırmızı kızlar dans ederek

Son düzenleyen: Moderatör:
Pıtırcık bu ayda bana yİne yamuk yaptı

geldİ yİne kırmızı kızlar dans ederek

hayırlısı olsun canım demekki bizim bebişler hala otobüsten inmek istemiyolar hakkımızda hayırlısı canım inşallah ilerde o kırmızılar gelmiyecek bizimde opuyorumnanaktan

Pıtırcık bu ayda bana yİne yamuk yaptı

geldİ yİne kırmızı kızlar dans ederek

benimde gelmek üzere sibelim bekliyorum hasretle :lepi:
artık kırmızıları böyle karşıcaz yüksek moralle sinir olur gelmiycekler önümüzde ki ay:teytey::dance:

canım benim azruyla konutum allah kısmet ederseee çarşamaba günü dönüceek:dance: hemde bomba gibi bir kürlee..
ordan birisinden öğrenmiş benim paylaşmamı istedi ama ben onun anlatmasını söylediiiiim..
hamile kalan bir bayan tavsiye ettmiş ona hemde 8 yıl sonra gelen mucizesi ile..
herkezin kandilini kutladı ve herkeze tek tek selam söylediii..sizi çok özlediğinide belirtiiii.az kaldı kavuşmamıza:dance: kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
[/QUOTE]

bomba delikafadulden kürünü bekliyoruz işallah :Saruboceq:arzucuğumun çok merak ettim ne ki acep o kür?:uhm:

sevdam bizim liste nerde son hali sibel adet olmuş benimki de yolda geliyor

Umutla bekleyenler listesi

1.sırada................................Gulayyusu f .........................20 Haziran
2.Sırada.............................. .Susuzyaz......................... ...27 Haziran
3.Sırada.................................Kedersiz ............................28 Haziran
4.sırada.................................sevimsu.. .............................28 Haziran
5.Sırada...............................Meyra..... ........................ ...1 Temmuz
6.Sırada...............................ArnavutGüz eli......................7 Temmuz
7. sırada...............................bozo85.... ... .........................7-12 temmuz
8.sırada................................Sevdanehr i ............................17 temmuz

SİBELİM YENİ ADET TARİHİNİ SÖYLE EKLEYELİM LİSTEYE

gulayyusuftan haberi olan varmı bu arada arkadaş listesinde ekli olan varmı online mı ne zaman girmiş en son merak ettim gelmiyo 6 gün geçti oldumu olmadımı haber yok

gulayyusuftan haberi olan varmı bu arada arkadaş listesinde ekli olan varmı online mı ne zaman girmiş en son merak ettim gelmiyo 6 gün geçti oldumu olmadımı haber yok

haber yok yoksam oda hamile kalıp kaçtımı topiktenkaydirigubbakcemile

beni de topikinizi alırmısınız bende allah nasip ederse pazartesi başlıcam inşallah olmayanlardan çok güzell haberler alırız allahm herkeze herşeye gönlünce hayırlı evlatlar verir inşallah mubarek cuma gününün hürmettine allahımmmm

:Saruboceq: :Saruboceq:

aa ne demek fatoşum kapımız herkese açık hoşgeldin canım bir an önce başla sende kürlere amin canımm allah hepimize versin meleklerinden :Saruboceq:

canım sevdanehri yapıyor listeyi

ayyyy çok heycanlandım bir anda. aranıza aldınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…