- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 43
- 163
- Konu Sahibi EU2
-
- #7.361
iyi diyelim iyi olalım bugün kimsede yazma isteği yok sen nasılsınmirmirmirmir:çok üzgünüm:
tatildelerrr, bende gitmek istiom yaaa :ecrin_bebek:
günaydın hayırlı cumalar
arnavutgüzeli hamile misin çok sevindim seni tanımıyorum ama böyle güzel haberler duyunca çok mutlu oluyorum
banada dua edin artık hamilelerin duası cabuk gecermiş
allahım olmayanları ve isteyen herkeze bebişler nasip eyle ya rabbim inşallah mubarek kandil gecesının hürmetine herkeze gönlüne göre verir inşallah
AMİN AMİN AMİN :Saruboceq:
AMinnn canımmm isteyen herkese versin
arnavutgüzelimiz şuan için hamile deil ama 17 kez teyze yaptı arkadaşlarımızı
inşallah buayda o hamileyimmmmmmmmmmmmm diye bagıracak burdan
Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle regaibkandilin mübarek olsun.
Size karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını, menekşenin tevazusunu, lalenin gururunu, leyleğın saadetini versek, bize de dua eder misiniz? regaib kandiliniz mübarek olsun..
ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. amin:Saruboceq::ecrin_bebek:mucizelerimizin gelmesi dileğiyle allah dualarımızı kabul etsin ............
arzu naber döndünmü tatilden?
Pıtırcık bu ayda bana yİne yamuk yaptı
geldİ yİne kırmızı kızlar dans ederek
Pıtırcık bu ayda bana yİne yamuk yaptı
geldİ yİne kırmızı kızlar dans ederek
gulayyusuftan haberi olan varmı bu arada arkadaş listesinde ekli olan varmı online mı ne zaman girmiş en son merak ettim gelmiyo 6 gün geçti oldumu olmadımı haber yok
haber yok yoksam oda hamile kalıp kaçtımı topiktenkaydirigubbakcemile
beni de topikinizi alırmısınız bende allah nasip ederse pazartesi başlıcam inşallah olmayanlardan çok güzell haberler alırız allahm herkeze herşeye gönlünce hayırlı evlatlar verir inşallah mubarek cuma gününün hürmettine allahımmmm
:Saruboceq: :Saruboceq:
beni de topikinizi alırmısınız bende allah nasip ederse pazartesi başlıcam inşallah olmayanlardan çok güzell haberler alırız allahm herkeze herşeye gönlünce hayırlı evlatlar verir inşallah mubarek cuma gününün hürmettine allahımmmm
:Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?