Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ahh arnavut vallaha öyle saırsızlık bekliyorumki anlatamam .şu güzel haberi bir alalım vallaha kalkıp halay çekecem .burda duyduğum müjdeli haberlerle zırıl zırıl ağlıyorum . daha gebe olmadan son derece hassaslaştım ayy ne deseler zırlıyorum allahtan hayırlısı:))

Umutla bekleyenler listesi

1.sırada................................Gulayyusu f .........................20 Haziran
2.Sırada.............................. .Susuzyaz......................... ...27 Haziran
3.Sırada.................................Kedersiz ............................28 Haziran
4.sırada.................................sevimsu.. .............................28 Haziran
5.Sırada...............................Meyra..... ........................ ...1 Temmuz
6.Sırada...............................ArnavutGüz eli......................7 Temmuz
7. sırada...............................bozo85.... ... .........................7-12 temmuz
8.sırada................................Sevdanehr i ............................17 temmuz
9 Sırada................................latsibel.... ...............................22 temmuz 10.sırada...............................everest.....................................16 temmuz

everst 10. sırada ben adımı görmek istiyorum ama beklediğim adet tarihi belli değil çünkü hala adet olmayı tedaviye balayıp diğer adet tarihinin belirlenmesi geekiyor biz tarih belli olana kadar temmuz sonu desek:)) olmaz mı:kedi:

1.sırada................................Gulayyusu f ............................20 Haziran
2.Sırada.............................. .Susuzyaz............................ ...27 Haziran
3.Sırada.................................Kedersiz ...............................28 Haziran
4.sırada.................................sevimsu.. ..............................28 Haziran
5.Sırada...............................Meyra..... .............................. ...1 Temmuz
6.Sırada...............................ArnavutGüz eli...........................7 Temmuz
7. sırada...............................bozo85.... ... ............................7-12 temmuz
8.sırada................................Sevdanehr i ..............................17 temmuz
9 Sırada................................latsibel.... ................................22 Temmuz
10.sırada...............................everest.....................................16 temmuz
11.Sırada...............................Mehalim.................................................

Tşk ederim sibel. tarihide en kısa sürede eklerim inşallah . pek bir heyecanlandım :))

günaydın arkadaşlar bugun sabah regl oldum . pazartesi günü tahliller için doktora gideceğim hayırlısı bakalım.

amiiiinnnnnnnn inşallah allahım benden önce sana veriri inşallah bizler teyze oluruz bunları ne kadar miktarda olacak birde ne zaman yıcem opuyorumnanaktan

Tşk ederim sibel. tarihide en kısa sürede eklerim inşallah . pek bir heyecanlandım :))
rica ederim hayatım:))))))) hayırlı olur inşallah liste sana ve bebişlerin bir anönce tekerlenerek gelir

günaydın arkadaşlar bugun sabah regl oldum . pazartesi günü tahliller için doktora gideceğim hayırlısı bakalım.

Hadi bakalım desene başlıyosun tedaviye hayırlı olsun canım inşallah tahlillerin süper olur

Umutla bekleyenler listesi

1.sırada................................Gulayyusu f .........................20 Haziran
2.Sırada.............................. .Susuzyaz......................... ...27 Haziran
3.Sırada.................................Kedersiz ............................28 Haziran
4.sırada.................................sevimsu.. .............................28 Haziran
5.Sırada...............................Meyra..... ........................ ...1 Temmuz
6.Sırada...............................ArnavutGüz eli......................7 Temmu
7.Sırada...............................Destina.................................7 Tem
8. sırada...............................bozo85.... ... .........................7-12 temmuz
9.sırada................................Sevdanehr i ............................17 temmuz
10 Sırada................................latsibel.... ...............................22 temmuz

takıl ozaman bizeeekaydirigubbakcemile5
topiğe giriş yaptın nasılsaaa burdan hamile olmadan çıkamıyosuuuuun ALLAHIN DA İZNİYLE :teytey:.
hoşgeldin sefalaaar getirdiiin anne adayııı:CüvCüv: hihoyyyt

a.shoş buldum sefalar buldum hihoyyyt ben biraz umutsuz vakayım ama yinede beni de listenize alınvereliniortak 5 temmuz beklenen tarih :CüvCüv:

1.sırada................................Gulayyusu f ............................20 Haziran
2.Sırada.............................. .Susuzyaz............................ ...27 Haziran
3.Sırada.................................Kedersiz ...............................28 Haziran
4.sırada.................................sevimsu.. ..............................28 Haziran
5.Sırada...............................Meyra..... .............................. ...1 Temmuz
6.Sırada...............................ArnavutGüz eli...........................7 Temmuz
7. sırada...............................bozo85.... ... ............................7-12 temmuz
8.sırada................................Sevdanehr i ..............................17 temmuz
9 Sırada................................latsibel.... ................................22 Temmuz
10.sırada...............................everest... ..................................16 temmuz
11.Sırada...............................Mehalim... ................................27 Temmuz 12.sırada................................emeru.......................................5 temmuz

canııııım beniiim sağoool allah razı olsuun.evet hiç birşey takmıyorum kafamaaa,ne tarihi nede günlerimi sayıyoruum..
bakalım süpriz mi olucak banaa yoksaa hüzünmüüüü,ya sabır ya selameet.ama okadar çok dua ediyorumkii sanki rabbim bana bu ay torpili geçeceeekk:dance::Saruboceq:

:1hug:sormaa canım arkadaşııım bende size o mutlu haberi verim de kurtuliim.vallaa sizee yük oldum sankiiii..bari biri ekslisinde dualarımızı başkalarına yoğunlaşalım.inşşş.hayırlısı ile bu ay bir kaç kişinin halayını çekiceez.inşallaaaah:Saruboceq:.güzel duaların ve dileklerin için çok çok teşekürederiiim beni çok duygulandıryosunuuuz.ne diyeceğimi bilmiyoruum inşallah allah beni sevindirriiir bende sizii tez vakitee..
bende snein gibiii mutlu oluyoruuum sanki ben hamile kalmışçasınaa hemdee..inan beni o ay hasta olduğumda bile üzülmüyoruuum.zemuszemus..diğer arkadaşlarımın mutluluğu bana yetiyoo..

amiiiinnnnnnnn inşallah allahım benden önce sana veriri inşallah bizler teyze oluruz bunları ne kadar miktarda olacak birde ne zaman yıcem opuyorumnanaktan

amin canım hem bana hem sana hem herbirinizeeeee:Saruboceq::Saruboceq: tatlı dilliiiiim..az kaldı .çok sabret herşey yaptııık şimdidee rabbim bize tooleranslı davranıcaaak.zamanı geldiii.bu yıl ve bu yaz bize hepimize uğur getireceeek.az kaldıııııııııı senin de ismini görücezz listedeee:lepi:.canım POLENİ BALI VE ÇÖREK OTUNU KARIŞTIR BİR REÇEL K.POOLENDEN KOY AZDA OLSA ÇÖREK OTUNDAN KOY..TARÇINIDA SUYLA KARIŞTIR İÇ AMA ODA ÇOK AT BİR TUTAM OLSUUUN..YADA SAKIZINA KOYUP ÇİĞNE..KEÇİ BOYNUZUNUN ÇEKİLMİŞ HALİNİ KAHVE GİBİ DEMLEYİP İÇ MUTLAKAA ODA ÇOK ÖNEMLİİİİİ..yarasııııııııııııııın yeğenimeee:lepipuyorumnanaktanzemuszemus

a.shoş buldum sefalar buldum hihoyyyt ben biraz umutsuz vakayım ama yinede beni de listenize alınvereliniortak 5 temmuz beklenen tarih :CüvCüv:

ohooo ne vakkalar geçti güzelim beniiim bu topikteen.çok şüküür hepisi sonuç aldı alıcazdaaa..herşeyin bir zorluğu var,her gecenin bir sabahı vaar. doğru zamanı bilir rabbiiim.sen elinden ne geliyosa yap gerisini allaha bırak..daha bebişinin nasibini gönderecek sonraa kendisi geliceek annesiiiiiiii:lepi::1hug:a.s.

KIZLAAAR BEN ÇOK FAZLA UĞRAYAMIYCAM.HALAM GELDİ MEMLEKETTEN ,VE SADECE 16 GÜN KALICAKLAR O YÜZDEN BİRAZ BİLGİSAYARIMDAN UZAK OLUCAM. HER DK Mİ ONUNLA DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUUUUM.
AKLIM SİZDE AMA AKŞAMLARI MUTLAKA GİRMEYE ÇALIŞICAM SİZİ TAKİP EDİCEEEM..AMA LÜTFEN SİZDEN RİCAAAAAM HAMİLE KALMADAN ÖNCE BANA HABER VERİİİİİİN HALAYI BENSİİİZ ÇEKENİ VURURUUUUUUUUUMlmaz: kaydirigubbakcemile3hihoyyyt
SİZİ ÇOK SEVİYORUUUUM.KÜRLERE NOLUR DEVAM EDİİN O İÇERDE ONARIM YAPIYODUR MUTLAKAAA.SABREDİN LÜTFEEEN..BENDE KULLANIYORUUM HARIL HARIIL.
BİRAZ UZAK DURMAM LAZIM BU BEBEK MESELESİNDEEN İYİ GELİCEKTİR BANAA İNŞ..GÖRÜŞMEK ÜZEREEEEEEE:1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: a.s.

rica ederim hayatım:))))))) hayırlı olur inşallah liste sana ve bebişlerin bir anönce tekerlenerek gelir
Hadi bakalım desene başlıyosun tedaviye hayırlı olsun canım inşallah tahlillerin süper olur
Kocaman teşekkür ederim inşallah güzel çıkacak sonuçlarım. okadar umut doluyumki:))

yük olmak ne demek ya nasıl laf öyle olurmu hiç. Şurda hiç birbirini tanımyan işnsanlar aynı noktada buluşu ne kadar güzel destek çıkıyorlar birbirlerine bu gerçektn bulunmaz bir nimet.
halanlarda hoşgelmiş sefa gelmişler .ama seni bizden koparmasınlar okadar yani:))
selam kızlar nasılsınız

tşkler süperiz ya sen ?

heyyyy millet naberrrr?
kimsecikler yok hafta sonu diye.
yarin arkadasimin mezuniyet partisine gidiyorum, mangal yapicaz kiz kizaaa :lepi: keske sizinlede bi parti yapsak tanissak.
iste böyle kizlar, bugünde cooook yorgunum, kac gündür yemekten sonra uyumaktan nefret eden ben, gözlerimi acamiyorum.
bu arada gögüslerim nihayet fikir bilriligine vardi. ikiside agriyooooo. sanirim pitircigin cani tatil cekti :kedi:

kız meyra ordaki yağmurları buralara gönderdin havalar bulanık çok sıkıcı burda. Ankaradada yağmur dolu karışıkmış bugün

off sıkıntı bastı arkadaşlar yaa.
bugun reglimin birinci günü ve gayet sancılı geçiyor . pazarteside tahlil işii. helede şu rahim filiminide düşündkçe afakanlar basıyor beni. insan fark etmeden zaman içinde ne kadar yıpranıyor değil mi.
rahim filimi meselesinde beni neyin beklediğini bilmediğim için korkuyorum ç oysaki biri nasıl çekildiğini anlatsa neler yapıldığını anlatsa rahatlıcam . bu konuyla ilgili topiği okudum ama okuduğuma lanet ettim .insanlar neler olduğunu anlatmak ziyade yaşadıkları acıyı anlatmışlar. ama bun okumak istemiyorum ki ben .

ahh meyra piknik haa süper vallaha bizim içinde eğlen olmaz mı.
göğüslerininde fikir birliğine varması süper olmuş çok güldüm yaa hahahaha:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…