E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #7.381
ayyyy çok heycanlandım bir anda. aranıza aldınız için
beni de topikinizi alırmısınız bende allah nasip ederse pazartesi başlıcam inşallah olmayanlardan çok güzell haberler alırız allahm herkeze herşeye gönlünce hayırlı evlatlar verir inşallah mubarek cuma gününün hürmettine allahımmmm
:Saruboceq: :Saruboceq:
canım ne demek aramıza aldınız için tabi ki topiğimizi açan arnavut güzeli ve bu tüm arkadaşlar herkesi kucaklarkaydirigubbakcemile5
canııııım karşılıık görüyorumkiiii yapıyoruuuuum..kaydirigubbakcemile5
:1hug: :asigim: a.s.
gerçi diğer topiklerde pek sevilmiyorumyaalülülülülülü
engel oluyorum yardımlara tüüüühsengözlerimebaksanab:dilcikar:
ayyyy çok heycanlandım bir anda. aranıza aldınız için
hosgeldin canim a.s.
kizlar kedersizle konustum, selami vardi cok size. bizi özlemis oda:) insallah yakinda gelcek:)
kizlarrrr kibelenin yolladigi linki isteyenlere göndereblirim. ovu test ve preseed bir arada. ama site ingilizce. ayrica fiyati tr dekinin yarisi. siparsi edebilirsiniz. yurtdisi kargosu var ve bir kac gün icinde teslim ediyorlar
41 kere maşallah heryere yetişiyorsun canım kaydirigubbakcemile3
sen beni takip ediyorsun aslinda:)))))
bu arada albümüne baktim ne güzelsin yaa masallah. gözler filan
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
SadeceMeyra, ArnavutGüzeli+, Duru_+
arnavutum nerdesin canim? nasil gidiyor agrin filan varmi? ins bu ay tuttu bebis:)
canıııım iyim tatlıım.
eh aradabi oluyoo sancıım.tam unutmak istiyoruum,cııız diye bir ağrıı saplanıyoo BEN BURDAYIM DİYOOO..laelaelaelaelae.
böyle işte herşey yolunda şimdiliiik.hayırlısı rabbimdeeen.bekliycez bakalııım:Saruboceq:CADIARZU
hayırlısı olsun canım demekki bizim bebişler hala otobüsten inmek istemiyolarhakkımızda hayırlısı canım inşallah ilerde o kırmızılar gelmiyecek bizimde opuyorumnanaktan
ay inşallah susuz yazım inşallah bi ayda gelmezde daha dogrusu hamiş oluruzda...benimde gelmek üzere sibelim bekliyorum hasretle :lepi:
artık kırmızıları böyle karşıcaz yüksek moralle sinir olur gelmiycekler önümüzde ki ay:teytey::dance:
Umutla bekleyenler listesi
1.sırada................................Gulayyusu f .........................20 Haziran
2.Sırada.............................. .Susuzyaz......................... ...27 Haziran
3.Sırada.................................Kedersiz ............................28 Haziran
4.sırada.................................sevimsu.. .............................28 Haziran
5.Sırada...............................Meyra..... ........................ ...1 Temmuz
6.Sırada...............................ArnavutGüz eli......................7 Temmuz
7. sırada...............................bozo85.... ... .........................7-12 temmuz
8.sırada................................Sevdanehr i ............................17 temmuz
9 Sırada................................latsibel...................................22 temmuz
SİBELİM YENİ ADET TARİHİNİ SÖYLE EKLEYELİM LİSTEYE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?