- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 43
- 163
- Konu Sahibi EU2
-
- #7.421
iyiyiz sen nasılsın gerçi yaz baygınlık getirdi herkese ama bir hamile haberi lazım bize canlanmamız için bekliyoruz kim verecek acabaCADIARZU CADIARZU
kız meyra ordaki yağmurları buralara gönderdin havalar bulanık çok sıkıcı burda. Ankaradada yağmur dolu karışıkmış bugün
heyyyy millet naberrrr?
kimsecikler yok hafta sonu diye.
yarin arkadasimin mezuniyet partisine gidiyorum, mangal yapicaz kiz kizaaa :lepi: keske sizinlede bi parti yapsak tanissak.
iste böyle kizlar, bugünde cooook yorgunum, kac gündür yemekten sonra uyumaktan nefret eden ben, gözlerimi acamiyorum.
bu arada gögüslerim nihayet fikir bilriligine vardi. ikiside agriyooooo. sanirim pitircigin cani tatil cekti :kedi:
off sıkıntı bastı arkadaşlar yaa.
bugun reglimin birinci günü ve gayet sancılı geçiyor . pazarteside tahlil işii. helede şu rahim filiminide düşündkçe afakanlar basıyor beni. insan fark etmeden zaman içinde ne kadar yıpranıyor değil mi.
rahim filimi meselesinde beni neyin beklediğini bilmediğim için korkuyorum ç oysaki biri nasıl çekildiğini anlatsa neler yapıldığını anlatsa rahatlıcam . bu konuyla ilgili topiği okudum ama okuduğuma lanet ettim .insanlar neler olduğunu anlatmak ziyade yaşadıkları acıyı anlatmışlar. ama bun okumak istemiyorum ki ben .
off sıkıntı bastı arkadaşlar yaa.
bugun reglimin birinci günü ve gayet sancılı geçiyor . pazarteside tahlil işii. helede şu rahim filiminide düşündkçe afakanlar basıyor beni. insan fark etmeden zaman içinde ne kadar yıpranıyor değil mi.
rahim filimi meselesinde beni neyin beklediğini bilmediğim için korkuyorum ç oysaki biri nasıl çekildiğini anlatsa neler yapıldığını anlatsa rahatlıcam . bu konuyla ilgili topiği okudum ama okuduğuma lanet ettim .insanlar neler olduğunu anlatmak ziyade yaşadıkları acıyı anlatmışlar. ama bun okumak istemiyorum ki ben .
ahh meyra piknik haa süper vallaha bizim içinde eğlen olmaz mı.
göğüslerininde fikir birliğine varması süper olmuş çok güldüm yaa hahahaha:))
Merhaba Kızlarrrrr............
Bende beş yıldır evliyim. PKOS hastasıyım. Tedavilerden çocuk yapamadık. Arada ara verdiğimde denedim olmadı ama kısa aralardı. Bu ay artık tedaviyi bitirdim. Çocuk istiyorum. Kocam hergün başımın etini yiyor. Dede nine olacağız artık diye. Adam beni boşamadan bebiş lazım bana. Adım zaten kısıra çıktı. Artık yemiyo kimse daha erken çocuğa, kariyerim önce gelir filan laflarını. Ailemde annemin kuzeni hariç kısır kadın yok ablam dahil.Yarın polen bal alacağım. Adaçayı yağını düşünüyorum hala. Ama zor biraz. Benim içinde dua edin lütfen. Melek kocacığımın yüzü gülsün artık.:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?