Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arnavutum bizi bırakma :gitme:çok kırıldın biliyoruz ama bizim suçumuz ne sana ihtiyacımız var bu topikten herkes hamile çıkmadan halaylar çekmeden nereye ya :gitme:

bitaneeeem çekiceez halayımızııı BEN SİZİ DOĞURTMADAAN ŞURDAN ŞURAYA GİTMEEEEEEMhihoyyyt hihoyyyt ..anca beraber kanca berabeeerzemuszemus :1hug:..
inşallah bana bu avatara uğurlu gelir inşallaaaaaah..
az kaldı topluca halay çekiceeez..:1hug: :1hug:

geçmiş olsun bitanem sanaaaa..:1hug:
evet kocişinden ayrılanlara böyle oluyooo maleseef.bende hep hastalanıyorum eşimden uzak olunca oda gittiğim yere telefon açıyo KARIMI SAĞLAM YOLLADIM HASTA GÖNDERİYOSUNUZ DİYEE.BEN ONU 8 YILDIR HASTA ETMEDİM DİYİP KAPATIYOO.TABİ BENİMKİLERİNDE YAĞLARI ERİYO O ÖYLE YAPINCAA..kaydirigubbakcemile3geçmiş olsuuuun bahareeeeeema.s.

:ecrin_bebek:

a.s. hosgeldin canim, sen bizi birakma yine de:) en azindan hamile haberini alalim. halani gezdir keyfine bak. sicagin tadini cikar tatlim

ooo arnavut gelmiş...... boşver pireye kızıp yorgan yakmaya değmez olan bizlere olur sakın ayrılma burdan, lmaz: lmaz:farzetki bu bir deneme bağlılığımızı denediler isyan çıkıyordu az kalsın :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:sen gez toz eğlen halanı gönderince sevinçli haberle gelirsin

a.s. hoşgeldin canım geldiğin için memnun oldum buralar sensiz olmaz olamaz .. seni seviyoruz kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
seninde dileklerin kabul olur inş:Saruboceq:meleğin seninledir:ecrin_bebek:
tekrar hoşgeldin :1hug:

k.k da ne marifetler varmış bayıldım şarkına ata demirerden dinledinmi hiç çok komik bir versiyonunu yapmıştı bu arada daha iyi olduğuna sevindim allaha emanet olun..

:roflol: çok komik dinledim tabia.s :roflol: daha iyiyim canım çok şükür

hah şöle at kafandan a.s tatil sana iyi gelecektir

güzeller güzelim benim onlar vicdanlarıyla başbaşa kalsınlar sen iyi niyetini ortaya koydun anlamadılar biz seni biliyoruz takma kafana iyiki bu topiği açtın bilgilerini bizle paylaştın allah razı olsun senden a.s. inşallah bebişin göbişine konmuştur :ecrin_bebek: ben halay çekmek istiyom :teytey:

ArnavutGüzelinin :asigim:
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822................:CüvCüv:

10-nehir67..................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

17-Arzu........................:CüvCüv:

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
darısı herkesiiiin BAŞINAA:Saruboceq:

akide şekerleriiimm herkese günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnnn a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

günaydın canım aramıza hoşgeldin bizi bırakmayacağını biliyoduk a.s. boşver herkes neyi ne olduğunu gördü bu bize ders oldu demekki herkesin oluruna gidicez karşı birşey söylemicez yoksa ceza gelir klava: saçmalık ama napalım işte :1no2: bu güzel dualrın dileklerin için sağol canımm..a.s. bu ay senin ayın güzel haberler gelecek bak belirtilerin bile olmaya başlamışş :sm_cool: sen keyfine bak bizi de ihmal etme ama :1hug:

Herkese günaydınlarrrrrr opuyorumnanaktan

durucum listende arzucum hala var belki görünce morali bozulabilir silelim onu benceyerimseniben

ArnavutGüzelim haberlerini aldım yazdıklarını okudum allahım meleğin inşallah sana tutunur sıkı sıkı seni 9 ay karnında inşallah bırakmaz sonrada dışarda bırakmasın :))) hayırlı güzel haberlerini alırız inşallah

Umutla Bekleyenlerin Listesi

1.sırada................................Gulayyusu f ............................20 Haziran
2.sırada.................................sevimsu. . ..............................28 Haziran
3.Sırada...............................Meyra..... .............................. ...1 Temmuz
4.sırada................................emeru.... ...................................5 temmuz
5.Sırada...............................ArnavutGüz eli...........................7 Temmuz
6. sırada...............................bozo85.... ... ............................7-12 temmuz
7.sırada...............................everest... ..................................16 temmuz
8.sırada................................Sevdanehr i ..............................17 temmuz
9 Sırada................................latsibel. ... ................................22 Temmuz
10.Sırada...............................Mehalim... ................................27 Temmuz

Eklenmek isteyenlerrrr varmıı

nasılsınız kızlar bugün burası canlı arzu geliyor diyemi acep:teytey:zemuszemus

ArnavutGüzelinin :asigim:
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822................:CüvCüv:

10-nehir67..................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

düzelttim listemizi

nasılsınız kızlar bugün burası canlı arzu geliyor diyemi acep:teytey:zemuszemus [/QUOTE]

everestim ne güzel resimler buluyon Şeniz

beeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sırnaşık şey

beeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sırnaşık şey

sende doğum tarihini koy sen şimdi kırmızılarını özlüyosundur alılştın onlara kısır kek yapmaya aranızda duygusal bağ oluşmuştu doğumdan sonra 40 gün hasret giderirsin ..........artıkın:roflol: kızlar bugün rüyamda birisinin bebeği olmuş hepimiz bir evde toplanıp bebek görmeye gidiyormuşuz herkes hediyesini almış hayırdır inş. :uhm:

everestim ne güzel resimler buluyon Şeniz[/QUOTE]

sabah sabah gözümüz gönlümüz açılsın,renkli renkli neşemizi yerine getirsin diye sırf sizin için hiç bir zorluktan kaçmayıp buluyorum resimleri:hooray::dance: :dance: :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…