- Konu Sahibi EU2
-
- #7.621
sende doğum tarihini koy sen şimdi kırmızılarını özlüyosundur alılştın onlara kısır kek yapmaya aranızda duygusal bağ oluşmuştu doğumdan sonra 40 gün hasret giderirsin ..........artıkın:roflol: kızlar bugün rüyamda birisinin bebeği olmuş hepimiz bir evde toplanıp bebek görmeye gidiyormuşuz herkes hediyesini almış hayırdır inş. :uhm:
everestim ne güzel resimler buluyon Şeniz
Kızlar günaydın ben polen bal tarçın ve çörek otu kürüne bu sabah başladım.Ayrıca dün aktardan adaçayı yağı aldım ama altında parantez içinde acı elma yağı yazıyor daha başlamadım yanlış yağmı aldım yardımcı olurmusunuz arnavut güzeli acı elma yağı olmayacak yazmış öyleyse gidip değiştireceğim.
arnavutların en güzeli en inatçısı hoşgeldinkaydirigubbakcemile5 seni tekrar burda görmek ne güzel :lepi: saol canım bugün biraz daha iyiym sabah akşam iğne vuruluyorum canımı çok yakıyor hemşire yaptığı zaman aynı böyle oluyorum:bbo: kafamçokkarıştı
canım benim günlerini saymamakla iyi yapıyorsun bir bakmışsınki günü gelmiş farkında bile olmazsın sositososito sositososito sositososito sositososito inşallah allahın izni le 7 temmuz da dünyanın en güzel haberini alırsın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
saol canım Şenizoğustosun başında dönecem 1 ay daha buralardayım şakkıdı
kızzzzz ayşe sen nerelerdesin işler yoğunsa insan bir boş mesajda olsa atar dimii yaniii.......:mymeka:esraaa seminere gitti bir haftalık bir ay oldu gelemedi daha
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın isteyen herkese versin inşallah...Neden se ben bu ay çok umutlu ve pozitifim kürlere çok inanıyorum inşallah olur..
saol canım Şeniz kıss tanımadınmı beni ben kedersiz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?