Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ArnavutGüzelinin
Kürü ile HAMıLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah

1-BSKK.....................

2-Ebrum....................

3-Roka.......................

4-arzu38....................

5-Zeynomh.................

6-asu1984..................

7-destna......................

8-sevdiceğim...............

9-Cemre822................

10-nehir67..................

11-papatyaaa..............

12-nefican...................

13-durualya.................

14-Sudennnaz...............

15-Denizsizada.............

16-Serap _5434..............

Geleceği oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle...Günaydın günün güzel olsun a.s.

Kızlar günaydın ben polen bal tarçın ve çörek otu kürüne bu sabah başladım.Ayrıca dün aktardan adaçayı yağı aldım ama altında parantez içinde acı elma yağı yazıyor daha başlamadım yanlış yağmı aldım yardımcı olurmusunuz arnavut güzeli acı elma yağı olmayacak yazmış öyleyse gidip değiştireceğim.

everestim ne güzel resimler buluyon Şeniz

sabah sabah gözümüz gönlümüz açılsın,renkli renkli neşemizi yerine getirsin diye sırf sizin için hiç bir zorluktan kaçmayıp buluyorum resimleri:hooray::dance: :dance: :dance:[/QUOTE]

40 gün mü :1shok: -tatlicadiarzu-

bebek görmek haber demektir hayırdır inşallah

güzel resimlerin devamını bekliyoz zemuszemus

kürlerin hayırlı olsun bence doğru almışsın nanemsi keskin bir kokusu var arnavutum daha ayrıntılı cevaplar canım

Geleceği oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle...Günaydın günün güzel olsun a.s.[/QUOTE]

bende amin diyorum :Saruboceq:

canııııııımmm Şeniz tekrar geçmişler olsun dikkat et bir tanem ne zaman döneceksin

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
everest, aysefilizkol, bahare_56, denizsizada, durualya, NevYas, sevdanehri

haaaah şöylee gelin artık ya sıkıldıkkkkkkk canlansın biraz topik in cin top oynar hale geldik in cin de biz oluyoruz (sevdanehri,duru,egelim48,meyra..):sm_cool::dance: :dance: :dance:

Günaydın arkadaşlar

Arnavutum benim canım arkadaşım, bende seni çok seviyorum, seni tanıdığım ve bir tesadüf sonucu girdiğim kk sitesinde seni tanıdığım için çok mutluyum. Sen hiç üzülme keyfine bakkk. Herkes neyin ne olduğunu biliyor...

Durucum annelerin güzeli, nasılsın bi tanem bebeiş nasıl :))))))))

Nevyas aldığın yağ doğru bi tanem kullanabilirsin, Allahım sağlıklı hayırlı evlatlarından nasip etsinnnnnnnn

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

bahare geçmiş olsun canım benim adım ayşe,,
rica etsem arkadaşlar gerçek isimlerinizi söylermisiniz..

kızzzzz ayşe sen nerelerdesin işler yoğunsa insan bir boş mesajda olsa atar dimii yaniii.......:mymeka:esraaa seminere gitti bir haftalık bir ay oldu gelemedi daha

lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın isteyen herkese versin inşallah...Neden se ben bu ay çok umutlu ve pozitifim kürlere çok inanıyorum inşallah olur..

kızzzzz ayşe sen nerelerdesin işler yoğunsa insan bir boş mesajda olsa atar dimii yaniii.......:mymeka:esraaa seminere gitti bir haftalık bir ay oldu gelemedi daha

everestim günaydın, çok yoğundum bir mükellefim başı derde girdi onun evraklarıyla uğraştım. Onun için giremedim ama yazıları hep okudum

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın isteyen herkese versin inşallah...Neden se ben bu ay çok umutlu ve pozitifim kürlere çok inanıyorum inşallah olur..

sen bu topiğe devam et ne stres ne sıkıntı hiç bişey kalmaz:teytey: :dance:

saol canım Şeniz kıss tanımadınmı beni ben kedersiz kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bahare neden şimdi anlamadım??????????????

nasılsın nurcanım özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

cuma günü bende tatile çıkıyorum 10 gün yokum

yine giremeyeceğim onun kusura bakmayın kızlarrrrrrrrrrrrrr

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
aysefilizkol, bahare_56, durualya+, everest

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…