E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #8.181
Umutla Bekleyenlerin Listesi
1.sırada................................emeru.... ...................................5 temmuz
2.sırada...............................everest... ..................................16 temmuz
3.sırada................................Sevdanehr i ..............................17 temmuz
4.sıraca................................esram82... .................................18 temmuz
5.Sırada................................latsibel. ... ................................22 Temmuz
6.Sırada...............................Mehalim... ................................27 Temmuz
arnavutum rica etsem şu ruh halindeki kederliyi birde şu avatarını ve nagatiff yazısını kaldırsan.. seni hep pozitif gördük enerji saçtın hep... lütfen sana böyle şeyler yakışmıyo bitanem... ben iyiyim çok şükür.. havalar çok sıcak bunalıyoruz artık.. işte sonuç olarak insanoğluyuz sıcak olunca dayanamıyoruz soğuk olunca yakınıyoruz.. bebek çalışmalarını sorarsan bu ay çok stresli bir ay geçirdim gerek iş gerek aile sorunları ve doğal olarak ilaçta çok kullandım.. bu ay olmasını istemedim sanki şıpp diye hamile kalabiliyorumda ödüm patladı. hamile olsaydım inan hiç istemediğim bir zamanda kalmış olacaktım..ama şunu öğrendim hayırlı zamanda bebek istemek gerekiyo.. neyse tatlım sen iyisinya toparlandınya bunu bilmek bile güzeldi..:1hug:
alma mazlumun ahiniiiiiiklava:
Allah bizleri iyilerle karsilastirsin kizlarrrrr.
benim bademciklerim hala davul gibi. cok halsizim ve yorgunum. birde hava buz gibi, balkonda camasir asim dedim dondum yaaa. tebi birazda ben hastayim diye üsüdüm ama esimde dio hava soguk diye. demekki gercekten soguk. istanbullu yanan hanimlar o sicaktan birazda buraya yollasaniz diorum:)
Günaydın KK'nın güzel hatunları opuyorumnanaktan nasılsınızzz bakalımmm keyifler iyidir inşallahhh
Bu mübarek cuma gününde dualarımızı kabul eyle yarabbimmm bize sağlıklı bebişlerrrrrr verrrrrrrr :Saruboceq: :Saruboceq:
Dün akşam misafirliğe gittik eşimin arkaşının bebişi olmuştu çok severim o arkadaşı onlarında 10 ay felan olmamıştı ilk başta şimdi nur topu güzeller güzeliiii kızı varrrr onu sevdim,gözünün içine baktımmmm ne de masummm melekkk gibii cennet kokuluuu.Adını da duru koymuşlar maşallahhh duru gibi bebişşşş.Rabbimmm bizlere de verrrrr rabbimmm bizide görrrrr bizim evimizide şenlendir :Saruboceq:
Eşim ilk gördüğünde biraz şokladıı hiç konuşamadı bile sonra açıldı zamanla beşiğini sallamaya bile başladııı :sinifsinif: çok güzell duygular bunlarrr :sinifsinif:
[COLOR="Magenta[URL=http://img189.imageshack.us/i/3192z.jpg/][IMG]http://img189.imageshack.us/img189/5413/3192z.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img189/3192z.jpg/1/][IMG]http://img189.imageshack.us/img189/3192z.jpg/1/w400.png[/IMG][/URL]
Hoşbulduuuuk kızlaaaar :1hug: :1hug: sizleri çok özlediiiiiiimopuyorumnanaktan.
iyim iyi çok şükür toparladım kendimiiii biraz,ama halen etkisindeyim..bu ay çok inanmıştııım..
neysee bu konuda fazla bişey konuşmak istemiyorum bana desteğini eksik etmeyen herbirinize ayrı ayrı teşekürederiiiim a.s. sağolun sizi üzmek istemezdim ama malesef allahımın takdiri bu..
Bu aralara çok yoğunuuum halamların gitmesine çok az bir zaman kaldıı:1no2: daha doyamadııım bilee..iyiki onlarda vardı gördüm de çabuk atlattım herşeyii..
yemekteydiler bizde çok güzel geçti a.s aklım hep sizdeydiii giremedim bir türlü cevap yazamadım.e örümcemde geldi onun eşi sağolsun bilgisayarımı kuşattı:1closedeyes:
sizler yeni gelen arkadaşlarıda çok güzel karşılamışsınız ben yokkeen.çok sevindim teşekürederim onları bilgilendirdiğiniz içiin..
Meyram sana geçmiş olsun bademciklerinden kötüymüşsüüüün,inan çok üzüldüm eşim amelyat olana kadar çok çektiik aldırdı da rahatladık..
eylül ipek arkadaşlarada geçmiş olsun rahim filimleri de çekilmiş dilerim en kısa süredee sonuç alırlaaar:Saruboceq:..
"][/COLOR]
selam kızlar bir kaç gündür vakit buldukça gecmişi okumaya calışıyorum .ben 3 senelik evliyim eşimde ve ben de hiç bir sorun olmamasına ragmen bebeğimiz olmuyo .bu süre içerisinde ilaç tedavi gördüm bir kezde asılama yaptırdım ama tutmadı yani 3 senedir hiç hamile kalamadım. bu topikte bikisel kürlerle hamile kalanları okudum ve cok umutlandım gercekten elma yagının ve hayıt tohumunun faydaları oluyo mu bunları nasıl kullanıcam tecrübeli arkadaşlar beni bilgilendirirse cok memnun olurum yanlış bişey yapmak istemem cünkü .simdiden cok tesekkürler.
selam kızlar
hadi ben gidiyom benle ilgilenen yok
bende geldim kimse gitmesin
cumaniz mübarek olsun arkadaslar a.s.
nasilsiniz? ben dün gece biraz daha iyi oldum sanki. bogazim tam gecmedi ama daha iyiyiym
güzel dileklerde bulunan ve gecmis olsun diyen herkese tesekkürlerrrrr
hosbuldum esracim. iyiyim canim, ic güveysinden hallice :)))))
sen nasilsin? sorunlar vardi filan demissin, insallah düzelir tatlim, paylasmak istersen biz variz:)
affiyet olsuun duruuuumopuyorumnanaktan nasılsıın anneciiik iyisin dimii.turşularıda yiğomuşsuuun haakaydirigubbakcemile3fazla acı yeme yakma küçük durumuuu:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:.
nasıl hissediyosun kendinii şimdi alerji olayı geçti dimi biraaz..benimde geçti de ondaan soruyorum bu aralar hafifledi sankiiCADIARZU
selam kızlar bir kaç gündür vakit buldukça gecmişi okumaya calışıyorum .ben 3 senelik evliyim eşimde ve ben de hiç bir sorun olmamasına ragmen bebeğimiz olmuyo .bu süre içerisinde ilaç tedavi gördüm bir kezde asılama yaptırdım ama tutmadı yani 3 senedir hiç hamile kalamadım. bu topikte bikisel kürlerle hamile kalanları okudum ve cok umutlandım gercekten elma yagının ve hayıt tohumunun faydaları oluyo mu bunları nasıl kullanıcam tecrübeli arkadaşlar beni bilgilendirirse cok memnun olurum yanlış bişey yapmak istemem cünkü .simdiden cok tesekkürler.
arnavutum topralanmana çok sevindim mevlam ne eylerse güzel eyler allahın bir bildiği var hepimiz için güzel günler yakındır işallah bu stresli günlerini sevdiklerinle geçirmen çok iyi oldu senin için sevgiyle kal ben bu akşam tatile gidiyorum :lepi:
selam kızlar
bende geldim kimse gitmesin
cumaniz mübarek olsun arkadaslar a.s.
nasilsiniz? ben dün gece biraz daha iyi oldum sanki. bogazim tam gecmedi ama daha iyiyiym
güzel dileklerde bulunan ve gecmis olsun diyen herkese tesekkürlerrrrr
evet bu ay benim için çok stresli bir aydı canım.. hem iş stresi seminerler kendime zaman ayıramamak.. hem biraz ailesel bazı problemler... hem benim biraz rahatsızlanıp ilaca sığınmam hem milleti lafı sözü... en önemlisi dayım kansere yakalandığı haberi herşey üst üste geldi.. Rabbime şükürler ediyorumki daha kötüsünü yaşamadık daha kötülerinden korusun rabbim bizleri...yani okadar çok varki... mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?