Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar ya, arzu ise basladi, kedersiz gitti, susuz yaz tatilde, sevdadan heber yok, arnavutumun misafiri var derken iyice döküldük valla. bi duru var bide ben. everestle mehalim de yok bugün. yeni sezona bomba gibi girmeyi umut ediyorum zemuszemus artik birisi patlatsin bi güzel haber de nesemizi bulalimmmm :içelim:

canııııııımmm nereye gidiyon bakeemmm tatileeee ne kadar yoksun güzelce dinlen bi tanem öpüyorum

canım bu akşam bodruma gidiyoruz eşimle 1 hafta orda kalcaz sonrada eşimin memleketi kastamonu ineboluya gidicez eşim kaynanam görümcem ve ben klava:1 haftada orda kalcaz izni 15 gün kocamın ben karadenize ilk defa gidiyorum eğer beğenirsem kayınvaldem ve görümcemleklava: biraz daha kalcam ben zemuszemuszemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım dayına allah şifa versin işallah tez zamanda sağlığına kavuşur diğerleri önemli değil geçer gider en önemlisi sağlık:Saruboceq:

yaz tatili sebebiylen böle oldu şekerim inşallah herkes geldiğinde bombayı patlatırlarrrrr :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canııımmm bodrum süper iyi tatiller tekrar 15 gün sonra görüşcez inşallahhhh :teytey: :teytey: :teytey:

Kızıyla Mısır'a tatile giden Polonyalı anne, 13 yaşındaki kızının havuza girdikten sonra hamile kaldığını iddia ederek kaldıkları otele dava açmaya karar verdi.

13 yaşındaki kızın annesi Magdalena Kwiatkowska, tatilden döndüklerinde kızının hamile olduğunu öğrendiklerini ve bunun kızının havuzu kullanması nedeniyle gerçekleştiğini öne sürdü.

Kızının havuz suyundaki spermden hamile kaldığını söyleyen Magdalena, otele tazminat davası açtı. Anne kızının tatil sırasında hiçbir erkekle tanışmadığı ve bir şey yaşamadığı konusunda ısrar ederken, Varşova'daki turizm acentasındaki yetkililer de bu tuhaf şikayetin kendilerine ulaştığını doğruladı.

Öte yandan otel yetkilileri kadının tazminat koparmaya çalıştığını öne sürdü.

buyrun burdan yakin

sadece yuuuhhhhh

kızlar bi bakıp çıkıyım dedim yazamadan edemedim kardeşim geldi 10 gün kalacak pek pc oturamayabilirim................ kışın toplanırız hepimiz
canım iyi tatiller sana tadını çıkar oraların

hadi beee ne insanlar varr kız bakire değilmiymiş ki hamile kalmış bi de işin o tarafı var......benim kocamda dün gelmiş ben topikte yazıları okurken böyle olmaz diyo okumakla yazmakla çocuk olmaz gel ben sana anlatıyım nasıl çocuk olduğunu diyodu bak millet yüzerken bile çocuk yapabiliyor hemde çocuk yaşta :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bizmi beceriksiziz milletmi usta anlayamıyorum :uhm:

kızlar ben biraz önce aktara gidip acı elma yagı ve hayıt tohumu aldım . ama aktar bana hayıt tohumunu 1 saat 1 litre suyla kaynatmamı söyledi her gün sabah aksam 1 saat kaynatıcakmıyım ben simdi .siz nasıl kullandınız

ah canım benim ben hep burdayımda:)) annemlere gidip geldim hemen . bomba demişsinde ben önümüzdeki 3 gün sıkı çalışma içinde olmam azlım kaydirigubbakcemile5 pazartesi tekrar gel dedi doktor bakalım ne diyecek bazen çok umutlanıyorum bazende off pufff deyip herşeyden vazgeçesim geliyor.. tekrar kilo vermeye başladım en son 64 olmuştum yine pazrtesiden buyana dikkat ediyorum hemen 62.8 oldum şükür.
<Bu arada ben size bahsettim mi bilmiyorum ama ben 2 gün önce rüyamda evimin içinde 3 tane kuş gördüm allahtan hayırlısı. oğluma hamile kaldığım ayda yumurta görmüştüm :))
Kızıyla Mısır'a tatile giden Polonyalı anne, 13 yaşındaki kızının havuza girdikten sonra hamile kaldığını iddia ederek kaldıkları otele dava açmaya karar verdi.

]

vay anasına vayy birileri anlatmamış mı ona spermlerin su ile karşılasınca öldüğünü :)

kuzum benide ekle istersen 28 temmuz o tarihte tatilden dönmüş olabilirim bu ay birşey yapamadık ama ekle sen yinede

Umutla Bekleyenlerin Listesi

1.sırada................................emeru.... ...................................5 temmuz
2.sırada...............................everest... ..................................16 temmuz
3.sırada................................Sevdanehr i ..............................17 temmuz
4.sıraca................................esram82... .................................18 temmuz
5.Sırada................................latsibel. ... ................................22 Temmuz
6.Sırada...............................Mehalim... ................................27 Temmuz
7.Sırada.............................susuzyaz....................................28 Temmuz

ekledim canım benim opuyorumnanaktan

Ah canım benim bende bu aralar yoğunum ama yinede geliyorum fırsat buldukça.İnşallahhh herkes geldiğinde bombaları patlatırr sırnaşık şey sırnaşık şey

işallah birgün kendi bebeğinide sallar canım allah sizede nasip etsin

amin canımmm hepimizeeee nasip etsinn :Saruboceq:

geçmiş olsun canım dayına allah şifalr versin maalesef birşey olunca herşey üst üste gelir herşeye rağmen elinden geldiğince moralini yüksek tut bitanem Şeniz

hosgeldin durucum. tembel seni :)))

bencedeee tembell klava:

sorma bende okudum bugün ne kadar saçma klorlu suda sperm nasıl yaşasın zaten :roflol:

ben tatildeyim daha

ohh tatilin tadını çıkar canım iyi tatiller

:roflol: benim adetimde bir hafta sürer, esim dioki öyle uzun sürüo ki unutuoz nasil oluodu dioooo :roflol:
biz beceriksiziz anacim, millet ölü spermden hamile kalio :umursamaz:

ben patlattım patlattım yoksa bu kadar yiyecekten ben patlıcam

ayyy bu neeee :bbo:
abbowwwww sen bilin ya Rabbi. tihandim haaaaaa vallaha tihandimmmm :roflol:

Günaydııııııın Kızlaaar ..
nasılsınıııız bugüüün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…