E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #8.221
arnavutum rica etsem şu ruh halindeki kederliyi birde şu avatarını ve nagatiff yazısını kaldırsan.. seni hep pozitif gördük enerji saçtın hep... lütfen sana böyle şeyler yakışmıyo bitanem... ben iyiyim çok şükür.. havalar çok sıcak bunalıyoruz artık.. işte sonuç olarak insanoğluyuz sıcak olunca dayanamıyoruz soğuk olunca yakınıyoruz.. bebek çalışmalarını sorarsan bu ay çok stresli bir ay geçirdim gerek iş gerek aile sorunları ve doğal olarak ilaçta çok kullandım.. bu ay olmasını istemedim sanki şıpp diye hamile kalabiliyorumda ödüm patladı. hamile olsaydım inan hiç istemediğim bir zamanda kalmış olacaktım..ama şunu öğrendim hayırlı zamanda bebek istemek gerekiyo.. neyse tatlım sen iyisinya toparlandınya bunu bilmek bile güzeldi..:1hug:
canıııım emrin başımın üstündee halletiiiiiim:1hug:..
çok sağool,sayenizde enerjikiim ,sayenizdee mutluyuuum çok şüküür iyiki varsınıız..
canım geçmiş olsuun dayın için çok üzüldüm bu araa..nolur onada alternatif tıp. tavsiye edin..eşimin teyzesin kanser oldu ama 3 ay içinde kanserden eser kalmadı mucize gibi bişeey..burda antalyada kansere yakalanan bir adam vardı kendi kendini doğal bitkilerle iyleştirdii..bizde sipariş verdik o karışımdan.gerçekten ben gözlerimle görmezsem inanmazdım teyzemizin kafasından tut topuklarına dek deri değiştirdii şimdi yanakları al al geziyo sağlıklı şekildeee:Saruboceq:..o yüzden çareler tükenmez gülüüm ,dua edin :Saruboceq: sağlıcakla kaaal:1hug: a.s.
arnavutum topralanmana çok sevindim mevlam ne eylerse güzel eyler allahın bir bildiği var hepimiz için güzel günler yakındır işallah bu stresli günlerini sevdiklerinle geçirmen çok iyi oldu senin için sevgiyle kal ben bu akşam tatile gidiyorum :lepi:
canım beniiim çok teşekürederiiiiiim sağol.öyle rabbimin vardır bir bildiğii dediğim gibi bekliyorum sabırlaa..
sanada iyi tatiller tatlım.keyfine bak tadını çıkaaar..sositososito
sağlıcakla git gel,GÜLE GÜLEEE döööööön:dance: hayırlı haberlerle inşşşşş:Saruboceq:
selam kızlar
kimse beni görmüyooo herhalde
Hoşgeldiiiiiiin bahcemvereliniortak
hepinizi çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bizde seni özlediiiiiiik canıııım:1hug: nasıl geçiyo tatiliiiin??umarım herşey yolundadıııır..:teytey: hayırlı haberlerle dön :Saruboceq: :lepi:
iyiyiz arnavutcum sen nasılsın:)
Günaydıın çıtı pıtııı Sipçeeem beniim..iyiim been sağol tatlım..
eşim uyusun diye erken geldim biraz kayınvalidemlee dedikodu yapıyoruuuuuzşakkıdı saat 12 gibide gidiceem ondan sonra free yiiiiiiim akşama kadaaar gez babam geezkaydirigubbakcemile3.. sen nasılsıın?iştesin dimiii?kolay gelsiin tatlım sanaaa.s.