- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 43
- 163
- Konu Sahibi EU2
-
- #8.241
:ecrin_bebek: ben geldim ama kimse yokmus.
biraz iyilestim sanirim. cok korktum aslinda atesim hic cikmadigi icin o biraz beni rahatlatti. malum burda domuz gribi var. ama ates yapiomus bende ates sifirdi. zaten iyilesmeye basladigim icin sorun kalmadi. Allah tüm hastalara sifa versin, saglik en degerli sey, kiymetini bilelim:) a.s.
bende geçen hafta başladım hayıt tohumuna aktardan alırken çektirdim sende çektir öyle diyolardı tarifte bir su bardağı suya yarım tatlı kaşığı at kaynayınca altını söndür 10 dk. dinlensin süz iç fazla kaynatırsan çok acı olur içemezsin böyle bile acı oluyor ilk başta zor alışıyorsun sabah akşam yemeklerden sonra iç inş. faydası olur:CüvCüv:
Umutla Bekleyenlerin Listesi
1.sırada................................emeru.... ...................................5 temmuz
2.Sırada...............................ArnavutGüz eli...........................7 Temmuz
3. sırada...............................bozo85.... ... ............................7-12 temmuz
4.sırada...............................everest... ..................................16 temmuz
5.sırada................................Sevdanehr i ..............................17 temmuz
6 Sırada................................latsibel. ... ................................22 Temmuz
7.Sırada...............................Mehalim... ................................27 Temmuz
hadi kıslar listeye ekleyelim kendimizi
mehalim nasılsın canım...... sen benden çok yaşayacaksın tam ben yapıyordum listeyi sen yapmışsın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ne olsun canım dışara piknikteydik ama bir sıcak bir sıcak sormayın yarın birde doktor randevum var çatladımı çatlamadımı ona bakacak vallaha eşimle elimizden geleni yaptık 2 gündür kasıklarımda var biraz sancı ama hayırlısı .
ya birde bugun merdivenlerden inerken sen düş hiç takılmadığım merdi,venlerden bugun düştüm kalçamın üstüne az belim ağrıdı. ya nekadar sakınırsam bişiler oluyor :)))
sen nasılsın canım
nasılsınız kızlar.......................... mehalim hadi hayırlı haberler ............................meyram adaşım iyileşmene sevindim dikkat et hastalanma bir daha ............esramm sen nasılsın senin bu karasakız işe yaramadımı ................durummmmm her zamanki gibi topiğin açılışını yapmışsınn .....................ben hala çokkk yorgunum bugün dinleneceğim size bir bakıp çıkıcam mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
çok şükür iyiyim canım... karasakız işe yaramadı gibi görünüyor.. ya gerçi ben hamile kalacağıma hiç ihtimal vermiyorumda... işte umut ediyoruz sadece.. sen nasılsın canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?