Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım kolay gelsin 1-2 gün izin alsaydın keşke böyle çok yoruluyosun

Yoruluyorum canım evet ama izin alamam işlerin yoğun olduğu zamanlar benden başkada yapan anlayan biri de yok fisfisfis yoksa yıllık izinimden kullanıcaktım.Bikaç güne biter inş. kaydirigubbakcemile5

Bebişimiz ne yapıyo durumuzzzz nasıl keyfi annesini üzüyomu yoksam opuyorumnanaktan

yavaş yap o zaman kendini çok yorma zaten hava sıcak insanın hali olmuyor a.s
bebiş büyüyor teyzesi bulantılarımız azaldı rahime ve karnıma ara ara ağrılar giriyor bu hafta sonu kontrol var ...

yavaş yap o zaman kendini çok yorma zaten hava sıcak insanın hali olmuyor a.s
bebiş büyüyor teyzesi bulantılarımız azaldı rahime ve karnıma ara ara ağrılar giriyor bu hafta sonu kontrol var ...

ohh ne güzel kalp atışını duyucaksın yine opuyorumnanaktan takvimine ne oldu tembel durummm naniknanik tekrar yenisini yapmak zor mu geldi yoksam :roflol:

yarın evlilik yıldönümüm :1shok: vay beee 3 yıl bitecek eşimde hep mesailerde hiç aklına gelmişş gibi değilll :sm_confused: bide unuturmuşşş ozaman maşamı alırım elime klava: :dilcikar:

maşşaalllaahhhhh evlilik yıldönümün kutlu olsun canımmm bir ömür boyu bebişlerinle birlikte :teytey: a.s.

heeee yapmak zor geldi sevdaaaamm kaydirigubbakcemile3 :roflol: inşallah bir ara gücümü toplarsam yapcam yeniden :roflol: :roflol:

mersi canımmm umarım unutmaz eşim kötükedihüso

tahmin ettiğim gibi bakk zor gelmişşş :roflol: :roflol: kimsecikler yok yaa nerdesinizz arkadaşlarrr benneyaptımki buyrunnnnnnnnn

Umutla Bekleyenlerin Listesi

1.sırada...............................everest... ..................................16 temmuz
2.sırada................................Sevdanehr i ..............................17 temmuz
3.sıraca................................esram82... .................................18 temmuz
4.Sırada................................latsibel. ... ................................22 Temmuz
5.Sırada...............................Mehalim... ................................27 Temmuz
6.Sırada.............................susuzyaz..... ...............................28 Temmuz

Bende listemizi buldummm inş.kırmızılar gelmezz :teytey:

iyi günler arkadaşlar nassınız ben iyiyim yoğunum pek uğrayamıyorum bu aralar önümüzdeki hafta misafirlerim gelecek onlar gidince başkaları gelecek ayyyy çokkkk karışacağım bennnnkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı..........sevdam evlilik yıldönümün kutlu olsun canım daha nice senelere inş. seneye üç kişi kutlarsınız:1hug: a.s. :ecrin_bebek: a.s. ........durumm sen nasılsın bebiş yakanı bırakıyor galiba yavaş yavaş bulantıların geçiyormuş arada ağrı olur özellikle adet dönemleri ağrın olur takvimi yap artık ben sana gebelik takvimi bulup getiriyim ondan yap :CüvCüv: :CüvCüv: bu arada ben takvimi yeniledim nasıl olmuşş

Hoşgeldin canımmm a.s. misafirlerinle evin dolacak öylemii benimde eşimin dayı oğlu geldi bugün 13.gün hala gitmeye niyeti yok :roflol: sabahtan gece yarısına kadar nette sörf yapıyo oyunlar oynuyo nasıl olsa bizde evde değiliz ohhh paşammm mirmirmirmir neysee süprizzzzz inşallah canımm hepimiz ailelerimizi genişletirizzz bol bol bebişlerimiz olur delikafadulden Bu arada takvimin muhteşemm olmuşş opuyorumnanaktan

sana şimdiden misafirlerin için kolay gelsin canım takvimin süper olmuş canım benim için bulup kopyalamışsın elleirne sağlık Şeniz Şeniz Şeniz hemen yapıyorum canım Şeniz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Arkadaşlar şimdi girdiö çarşıdaydım.Ne oldu biliyomusunuz bankadayım hemen karşısında meydan var insanların oturup zaman geçirmesi için ilçenin merkezi olur ve çok kalabalıktır.Bir ses geldi kapkaççı bir adamın telefonunu alıyo adama hızla çarparak yere düşürüyo ve kaçmaya başlıyo :1shok: herşey saniyelikti adam peşinden koşuyo ne oldu yakaladılarmı bilmiyorum.Benim bankaya girmem 10 dk bile olmamıştı ve üzerimde baya bir para vardı şirketin parası allahım sen bizi koru bu şerefsizlerden klava:

Selaaaam Kızlaaaar :lepi: nasılsınıııız bugüüün?
biz sıcaklarla boğuşuyoruuuz ,birde rüzgar var oda cabasıı heryerim kuruduuukaydirigubbakcemile3..Biliyomusunuuuz az önce UMUTSUZLA BULUŞTUUUK:1hug: canım beniiiim okadar tatlı kii fazla zamanım olmadığından dolayıı kalamadım yanında ama gene buluşucaaz.Harika görünüyoduuu:asigim: allahım ona yüzü kadar kalbi,gönlü kadar güzel evlatlar nasib etsiiin.çok mutlu olduum k.k yüzünden harika arkadaşlıklar edindiim.sanki yıllardır görüşürcesineee çok sevdim onuu:asigim::1hug:..

evlilik yildönümüz kutlu olsun canim, biz sizden 3 ay filan önce evlenmisiz demekki:) nice mutlu yillariniz olsun... a.s.

gecmis olsun canimmmm. Allah korumus seni, hemen sadaka ver.

naber polen güzelleriiiii.

geçmiş olsun canım

Hoşgeldiniz arnavutummm meyrammm siz geldiniz artık duruyla biz çıkalım mesai bitti opuyorumnanaktan çok sağolun kıslar güzel dilekleriniz için Şeniz .ıstanbul bugün yağışlı bir açıyo bi yağmur bastırıyo yarım saat önce yağmur vardı şimdi güneş lülülülülülü

öptüm sizleri ben kaçarr evde iş varr malummm hihoyyyt

bugün istanbul'da yağmur yağdı şimdi hava açık umutsuza selam söle canım canım teyzeleri görsün diye çekicem aklımda

tamaaam tatlım söylerim mutlakaa,ah keşke burdada yağmur yağsaa keşkee çok sıcaak çoook-tatlicadiarzu-..
tamam mutlaka bekliyoruum sabırsızlıklaaaa:dance:.ayrıca çizelgeen çok tatlı olmuuş acayiippp yaniii çok şiriiin annesiiiii:1hug:

iyiiiiim canıım dediğim gibii umutsuzuumun enerjisii bana yansıdıı.çok iyiim yaniii..
sana kolay gelsiin dikkattet kendineee..:1hug:

kızlar slm bende katıldım aranıza bugün bende bi elma yağı ile polen tozu arı sütü aldım yarında bal alcam ve başlıcam bugün elma yağını denedim ama yanma olmuo birazcık serinlik hissi vario okadar :)inşallh olurda aktarcıdan çıkarken gözlerim doldu resmen adama dedim olursa dile benden ne dilersen,

Selam arkadaşlar yoğun bir günden sonra tekrar araızdayım 2 gündür soracağım bişey var unutuyorum hemen srayım . ben ovulasyon tesit almıştım ancak iki seferdir tek çizgi yani control çizgisi dahai çıkmıyor .defalarca tekrarlamam rağmen çok garip değil mi bunun nedeni ne acaba testmi bozuk yoksa bilemedim yaa.

böğürtlen kökünü yaşadığım yerde bulamadım malesef

merhaba kızlar ne zamandır konuya katılamıyodum..hamileler varmış aramızda kutlarım hepsini:).sen nasılsın arnavut güzeli şu polene başlayamadım ama bu kez başlıyorum inş.bide sütle maydanoz buharı varmış onuda yapıcam.yarında inş. doktora gidicem tam 1 sene oldu çünkü.bide kızlar hacamatı tavsiye ederim. çünkü peygamberimizin çok tavsiye ettiği bi şey her organ için farklı yerlerden yapılıyo.rahim ve çocuk içinde kuyruk sokumundan ve böbreğe yakın bi yerden yapılıyo en az sende 4 defa yapmanın aşırı faydası oluyo.özellikle şiddetli adet ağrılarına ben yaptırdım.inş. devam edicem..gerisi Allaha kalmış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…