Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
harka olmuş takvimin tam yazlık
istanbul öyle ya bende ordayken çantama sıkı sıkı yapışırdım ellrim terlerdi ist.yağmuru bitmez kapkaççısı bitmez trafigi bitmez içinde yaşanmaz ama dışına çıkıncada özlenen aranan hayranlık duyulan nerdeyse türkiyenin merkezi istanbulllll
aman ne güzel bizim yerimizede gezin sohbet edin bol bolkaydirigubbakcemile5
naber polen güzelleriiiii.

iyidir bebişim senden naber yarın ben geleneksel aylık kırmızı alarma geçiyorum :tomato:

Umutla Bekleyenlerin Listesi

1.sırada................................Sevdanehr i ..............................17 temmuz
2.sıraca................................esram82... .................................18 temmuz
3.Sırada................................latsibel. ... ................................22 Temmuz
4.Sırada...............................Mehalim... ................................27 Temmuz
5.Sırada.............................susuzyaz..... ...............................28 Temmuz
6.sırada..............................everest.........................................10 Ağustos

:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: mafoldumben

sibelcim nasılsınn bizden başka kimse yok kızlar kaynatıp gitmişler şimdi okudum bütün sayfaları durumun takvimi muhteşem olmuş arnavutum umutsuz ile görüşmüş everestin yarın kırmızılar günüü artık kutlama yapalım çok zaman geçti boş geçiyor .. sendende müjdeli haber alalımm inşallahh...

arzu sibel aman efendim sizleri aramızda görmek ne büyük bir şeref naber kızlar nasılsınız benim kırmızılar bugün sürpriz yaptılar bir gün önce geliverdiler :tomato: :tomato:

ıyiyim Arzucum sen nasılsın?
evet Durumun Takvim süppper olmuşşş gerçekten .
Bana haber vermeden Arnavutgüzelimle Umutsuz buluşmuş ya((( hemide bensiz

Yok ARzum be benim yine adet belirtilerim başladı bu ayda olmadı sağlık olsun ya...
bakalım artık bidahaki aya

Sen neler yaptın nasıl gidiyor çalışmalar

arzu sibel aman efendim sizleri aramızda görmek ne büyük bir şeref naber kızlar nasılsınız benim kırmızılar bugün sürpriz yaptılar bir gün önce geliverdiler :tomato: :tomato:

Everestim kusura bakma ya bu gunlerde nete giremiyom kardeşim var o nunla ilgileniyom
Kırmızılar gelmiş hoşgelmiş boş ver be bi gün elbet vaz gececekler ve gelmeyecekler

everestim olsun canım yaaa umutlar tükenmezz hep birdahaki ay inşallah diyoruzz .elbet olacakk takma kafana herşey beyinde başlar beyinde biter helede sağlıkla ilgili bir sorun yoksa tamamen psikolojik allahım en doğru zamanı beliyordur biz boşuna düşünüyoruz nasip olsa zaten anlamadan olacak .
sibelcim sende adet belirtilerin başlamın buyursun gelsin gelmezse hatrı kalır zaten biz kulları olarak allahtan sadece diliyoruz karıncaya can veren allahım bizleride elbet mutlu edecek ben inanıyorum

Everestim kusura bakma ya bu gunlerde nete giremiyom kardeşim var o nunla ilgileniyom
Kırmızılar gelmiş hoşgelmiş boş ver be bi gün elbet vaz gececekler ve gelmeyecekler

aa öylemi benimde kardeşim geldi bende çok giremiyorum topiğe iki gündür yok bodruma gitti o yüzden bir kaç mesj atabiliyorum yarın geliyor bende misfir ayı başladı Allahıma bin şükür arka arkaya bastıracaklar izne gidene kadar nefes alamayacağım galiba kafamçokkarıştı kafamçokkarıştıarzucum ben üzlmüyorum Allah herşeyin hayırlısını versin ne yapalım bu topik bana çokkk iyi geldi iki aydır kafama takmıyorum sizlerin sayesinde Şeniz

adasim üzülme. Allah herseyin en iyisini bilendir. tevekkül etmek gerek.

bu arada senin takviminde güzel olmus canim

aaaa meyram gelmiş... üzülmüyorum adaşım ben kendimi meşgul ettiğim müddetçe hiç bir şey beni üzemez ayrıca ben manyaklık derecesinde polyannacıyım tedavi olduğum sürece benim tedavimi espiri konusu yapmıştım arkadaşlarım maceralarımı merakla dinler olmuşlardı ama tedavi kısa sürdü biz izmire geldik.... hayat çok kısa üzülmeye değmez ben sürekli gülen bir insanım çok çabukta ağlayabilirim ama asla asık suratla dolaşmam ne kendi ne başkalarının moralini bozmam işte böyle biriyim ben zemuszemus zemuszemus

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis sana canim

ArnavutGüzelinin :asigim:
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822................:CüvCüv:

10-nehir67..................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

Herkese GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN zemuszemus zemuszemus zemuszemus :teytey: :teytey: :teytey:

kızlarr nasılsınız bugüünnn takvimimi beğenmişsiniz hepinize teşekkür ederim zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hepinizi çooooooooooooooooooooooookkkk seviyoruuuummmmmmmmmmmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

durucum tek sen varsın bugün................ sen topiğin demirbaşı oldun artık sen doğum yapınca bu topik ne yapar sabah kim açar topiği

durucum tek sen varsın bugün................ sen topiğin demirbaşı oldun artık sen doğum yapınca bu topik ne yapar sabah kim açar topiği [/QUOTE]

günaydın everestim bilmiyorumki inşallah bilgisayara girebilirm o günler gelsin bakalım sabah giremesemde gün içinde girmeye çalışırım inşallah

Bende varım arkadaŞlar gÜnaydın:)

günaydıınnnn zemuszemus :lepi: a.s.

evet boş bırakmıyalım burayı durum hamile yormayalım dimi yaz bitince burası dolar yine canlanır :içelim:

evet herkes yaz tatilinde olsun çalışmalar devam ediyordur inşallah bebiş haberleri ile geri dönerlerrrr :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…