harka olmuş takvimin tam yazlıksana şimdiden misafirlerin için kolay gelsin canım takvimin süper olmuş canım benim için bulup kopyalamışsın elleirne sağlık Şeniz Şeniz Şeniz hemen yapıyorum canım Şeniz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
istanbul öyle ya bende ordayken çantama sıkı sıkı yapışırdım ellrim terlerdi ist.yağmuru bitmez kapkaççısı bitmez trafigi bitmez içinde yaşanmaz ama dışına çıkıncada özlenen aranan hayranlık duyulan nerdeyse türkiyenin merkezi istanbulllllArkadaşlar şimdi girdiö çarşıdaydım.Ne oldu biliyomusunuz bankadayım hemen karşısında meydan var insanların oturup zaman geçirmesi için ilçenin merkezi olur ve çok kalabalıktır.Bir ses geldi kapkaççı bir adamın telefonunu alıyo adama hızla çarparak yere düşürüyo ve kaçmaya başlıyo :1shok: herşey saniyelikti adam peşinden koşuyo ne oldu yakaladılarmı bilmiyorum.Benim bankaya girmem 10 dk bile olmamıştı ve üzerimde baya bir para vardı şirketin parası allahım sen bizi koru bu şerefsizlerdenklava:
aman ne güzel bizim yerimizede gezin sohbet edin bol bolkaydirigubbakcemile5Selaaaam Kızlaaaar :lepi: nasılsınıııız bugüüün?
biz sıcaklarla boğuşuyoruuuz ,birde rüzgar var oda cabasıı heryerim kuruduuukaydirigubbakcemile3..Biliyomusunuuuz az önce UMUTSUZLA BULUŞTUUUK:1hug: canım beniiiim okadar tatlı kii fazla zamanım olmadığından dolayıı kalamadım yanında ama gene buluşucaaz.Harika görünüyoduuu:asigim: allahım ona yüzü kadar kalbi,gönlü kadar güzel evlatlar nasib etsiiin.çok mutlu olduum k.k yüzünden harika arkadaşlıklar edindiim.sanki yıllardır görüşürcesineee çok sevdim onuu:asigim::1hug:..
[
iyidir bebişim senden naber yarın ben geleneksel aylık kırmızı alarma geçiyorum :tomato:naber polen güzelleriiiii.
arzu sibel aman efendim sizleri aramızda görmek ne büyük bir şeref naber kızlar nasılsınız benim kırmızılar bugün sürpriz yaptılar bir gün önce geliverdiler :tomato: :tomato:
Everestim kusura bakma ya bu gunlerde nete giremiyom kardeşim var o nunla ilgileniyom
Kırmızılar gelmiş hoşgelmiş boş ver be bi gün elbet vaz gececekler ve gelmeyecekler
Bende varım arkadaŞlar gÜnaydın:)
Bende varım arkadaŞlar gÜnaydın:)
evet boş bırakmıyalım burayı durum hamile yormayalım dimi yaz bitince burası dolar yine canlanır :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?