- 10 Temmuz 2009
- 609
- 0
- 96
- Konu Sahibi EU2
-
- #8.261
günaydın canlarım...
yeni bi hafta yeni haberler getirsin bizlere
CANIM YAAAAAAAA sende dene bakalım walla süper olurrrr hemde basit bi yöntemmişşş bende hemen denerim neden olmasın 9 aylık evliyim bende istiyoruum bebişşş :)
Herkese günaydınlaarr nasılsınızz kızlarr.Ben çok yorgunumm yaaa kafamçokkarıştı evde temizlik var dün badanaya başladık düşünün evimi ne haldeee..
Mehalim geçmiş olsun canım güzel haberlerle gel inş.
günaydın canlarım...
yeni bi hafta yeni haberler getirsin bizlere
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR.
Bende polen,bal ve tarçın kürüne başlıyorum bugün. Regl oldum bitmek üzere. Ama ben bu hafta rahim filmi çekicem. Bu kür boşa gitmez dimi?
Hadi hayırlı olsun diyelim... İnşallah kürler en kısa sürede etkisini gösterirde hamileyim diye müjdelersin bizleri..
arnavutum kokunu aldım bak :))
:1hug: a.s.
nasılsııııın? bideneeem..
biz yarından sonra umutsuzla buluşuyoruuuuuz geliyomusuun baaaak???sonra beni çağımadını dimeeeyasakkelime şutarafagittizemuszemus
evet canımm haberim varrr :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: umutsuzla dün msnde görüştümm havadisleri verdii siz buluşun bakalım ben yokken ama istanbula dönünce sıra bende bu sefer biz buluşucaz zemuszemus zemuszemus zemuszemus istanbullu kızlar toplantısımı yapsak acaba kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
ooo kimler gelmisssss :))) nasilsniz canlarim a.s.
benim burnumu pompalamak lazim. kökten tikali:))
tavsiylerin icin saol canim, burnum akio zaten orda sorun yok sprey vardi evde onu kullaniorum cok bunalirsam.
arzucummm isin nasil gidiyor alisabildin mi?
arnavutum halanlara slm söyle canim, iyi yolculuklar dilerim. dag daga kavusmaz insan insana kavusurmus. yine görüsürsünüz insallah. öptüm güzeller siziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?