Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar, bengeldim

fakat işler çok yoğun.... fazla giremiyorum

durucu, everstim,meyram, arzum, sibelim,anavutum hepiniz aklımdasınız ve umutsuz tabiki öpüyorum sizleri
işler hafiflesin yine girerim.

sibelim ara ara giriyoruz

selam kızlar, bengeldim

fakat işler çok yoğun.... fazla giremiyorum

durucu, everstim,meyram, arzum, sibelim,anavutum hepiniz aklımdasınız ve umutsuz tabiki öpüyorum sizleri
işler hafiflesin yine girerim.

ayşem hoşgeldin canımmmmm tatil nasıl geçti fırsatını bulursan anlat bizeeee

doğru kızlar boş kalmasın buralar,muhabbet iyidir

katılıyorum sana canım

durualya, ArnavutGüzeli+, everest+, sevdanehri+

şiişşşşttttt görüyom sizi :dilcikar:laelaelaelaelae lülülülülülü

Selam Kızlar nasılsınızzz bakalımmm
Durucumm çok güzel olmuş takvim sonunda değiştirdin yanii alkisalkisalkis
Everestim ne güzelmişşş yunuslu felannn süpersinn

canııııım hoşgeldiiiiiiiiiinkaydirigubbakcemile5 çok sevindiim başlayacağınaaa ne mutlu sana dileriim en kısa süredee sonuç alırsııın bizede güzel haberini müjdelersiiiiiiin:Saruboceq: :lepi:..
inaşşaaaaallah canım beniiim olucaak yeterki inanaraak kürlerini ye ,pozitifliğin çok önemli karamsar olma yeteer..:teytey:

ohoooo layd_pacinooooo:teytey: hoşgelmişsiiiiiiin.unuttun bak beniii,nerdesiin seeen??gördünmü baaak 16 hamileeem vaaar:dance:çok çok şüküüür rabbimeee:Saruboceq:..poleni aldığına çok sevindiim lütfeen biran önce başlaa hayırlısı ileee.v burdan ayrılmaaalmaz:bakalım neler olucak:dance:..canıııım süt buharını denee mutlaka gerçekten çok çok faydalıı en azından tavsiye eden kişi hamile kaldıı..şu anda aramızda yokdaakaydirigubbakcemile3..
hem bu HACAMAT ne demek biraz anlatsana.kim yapıyo nasıl yapılıyooo??CADIARZU:uhm:.
eğer şideti ağrıların varsa maydonoz süt buharı bire bir adaçayı yağındanda damlatabilirsin süte..hadi bakalım sanada hayırlı uğurlu olsuun güzel haberlerle dön inşallaaaaah:Saruboceq: :dance:

İ

Bana haber vermeden Arnavutgüzelimle Umutsuz buluşmuş ya((( hemide bensiz
canım beniiiiiim öyle demeee sen çalışıyosun diye saat 2 de buluştuuuk 1 saat durabildim yanında ancak ve onlar denizdeydileeer..gittim gördüm geldim çünkü hastaneye yetişmem gerekiyoduu.umutsuzda bugün gidiyolar gene uğrayamadım yanınaa:umursamaz: eniştemiz kaza yapınca eşimde oraya gittiii gene işyerindeyim tatlıım..
sen nasılsıın nasıl hissediyosun kendiniiii??seninlede görüşüceeeez ama bir güün baaak mutlakaa nasılsa boş olucam 1 hafta sonraaa..zemuszemus

Selam Kızlar nasılsınızzz bakalımmm
Durucumm çok güzel olmuş takvim sonunda değiştirdin yanii alkisalkisalkis
Everestim ne güzelmişşş yunuslu felannn süpersinn

teşkür iderim canuumm herşeyin en güseli senin olsuuunnn hihoyyyt alkisalkisalkis

canım beniiiiiim öyle demeee sen çalışıyosun diye saat 2 de buluştuuuk 1 saat durabildim yanında ancak ve onlar denizdeydileeer..gittim gördüm geldim çünkü hastaneye yetişmem gerekiyoduu.umutsuzda bugün gidiyolar gene uğrayamadım yanınaa:umursamaz: eniştemiz kaza yapınca eşimde oraya gittiii gene işyerindeyim tatlıım..
sen nasılsıın nasıl hissediyosun kendiniiii??seninlede görüşüceeeez ama bir güün baaak mutlakaa nasılsa boş olucam 1 hafta sonraaa..zemuszemus
[/QUOTE]

canım geçmiş olsun enişteniz kazamı yaptı kötü birşey yoktur umarım

[/QUOTE]

eevet malesefo saatte ben işdeyim

Ha bu arada çoook geçmiş olsun canım allah beterinden korusun canına gelmesinde

ben iyiyim kardeşim geldi zavallım gündüzleri sıkılıyo evde ama akşamları antalya kazan biz kepçe dolaşıyoz. yoruldum diyene kadar:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubba
kcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Arnavurum geçmiş olsun ne durumda enişteniz iyidir inş.

canım geçmiş olsun enişteniz kazamı yaptı kötü birşey yoktur umarım

sağol duruuuum teşekürederiiiiiiim..yo yo sadece araba biraz hasar görmüş okadar..çok şükür bişey yokmuş..

ne güzeeel bak geziyosuun heeeem kafanda dağılııır..bende halamlarla gezerkeen bunalmıştım gitsinler bol bol dinlenicem diyoduuum.ama şimdi çok özlüyoruuuum keşke olsalardıda gene gezdirseydim diyoruuum.:umursamaz:insan oğlu nankör yaa:mymeka:

Arnavurum geçmiş olsun ne durumda enişteniz iyidir inş.
sağol sevdaaam teşekürleeer eksik olmaaa..iyi iyi bişeyciği yok görümceme nasıl hesap vericek diye kara kara düşünüyoookaydirigubbakcemile3 onu saklıyoruz şimdi tun tunşakkıdı..gelince kavga vaarklava: :mymeka: hihihiiiikaydirigubbakcemile3

slm arkadaşlar elma yağını iltihabı olmayanda kullanabilirmi acaba

cisem canım hoşgeldiiiiinvereliniortak..
kullanabilirsin tatlım.idrar yollarına da iyi gelicektir sadece ilthab olması şar değil..geçmiş olsuuun sağlıcakla kal

hoşbulduk canım idrarda bi sorun yokta arada altan yanmam kaşıntım oluyo krem kullanıyorum geçen gittim dr fitil verdi ayrıca polip var gibi dedi ama kesin değil adetin 5.günü gel dedi ama ben gidemicem annemdeyim dönünce gideceğim

canım ayrıca büyük geçmiş olsun rabbim beterinden korusun

slm arkadaşlar bende yeni sayılırım yani neredeyse 1 yıldır giremiyordum...benim ALLAH bize bağışlasın 1 oğlum var 6 yasında ben doğumdan 6 ay sonra spiral takdırdım ve neredeyse 3 ay oldu çıkartalı ama daha henüz bişey yok...spiralin yumurtaları tembelleştirdiğini duymuştum bide benimde ayaklarım yaz kış soğuktur şu anda bile ayağında çorap var bende arnavutgüzelinin verdiği kürü deniycem şu an adetliyim zaten daha okur okumaz hemen tel. açtım eşime siparişi verdim akşam gelir polen tozu ve bal yemeğe başlarım biliyom daha yeni çıkardım spirali ama sabırsızlanıyorum heralde çokda stres yapıyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm: inş.sonuç alırım kürden burayada yazarım...hepinizden mutlu haberler alırım inş. arnavutgüzeli eşinede sanada geçmiş olsun..ALLAH korumuş..

hoşgeldin canım kürün şimdiden hayırlı olsun senin adınıda listemizde görmek isteriz :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…