Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tuvalet fircasi haaa iyi fikir :roflol:

güle güle tatlim

Selam arkadaşlar doktordan güzel haber alamadım malesef. yumurtalarım çatlamamış malesef gelecek aya dedi doktur. insana bir anda ne kadar ağır geliyor siz yine adet zamanına kadar gün aşırı deneyin dedi çok zaıf bir ihtimal ama dedi işte böyle yani:)

canim üzülme, gec catlar ve belki gec döllenme olur. yinede umut var yani. durualya da gec döllenme ile hamile kaldi, olur mu olur yani:)

canim üzülme, gec catlar ve belki gec döllenme olur. yinede umut var yani. durualya da gec döllenme ile hamile kaldi, olur mu olur yani:)

inşallah meyram inşallah. bugun sırf bu nedenle gittim ovulasyın testi aldım ancak ben bugun yaptığımda control çizgisi bile çıkmadı yani hiç çizgi çıkmadı. yarın yine yapacam bakalım yaa bu ay ne den bu kadar umutlandım anlamıyorum sanki illa aolmak zorunda:)

Günaydın akide şekerlerimmmmm nasılsınız bugün

meyraammm tıkalımı burnun canııımmm :1hug:

arzuummmm nasıl gidiyor işin alıştınmı dikket et kendine öpüyorum seni

arnavutum güzelim halanlar gidiyolarmı olsun yine gelirler hayırlı yolculuklar

mehalim yumurtan çatlamamışmı çatlar benimki geç döllenme oldu bundada vardır bir hayır bak sen bugün aktardan böğürtlen kökü al 1 fincan kaynamış suya 1 tatlı kaşığı böğürtlen kökü ve 1 adet çubuk tarçın koy demlensin ılık olarak iç bunu günde iki defa içebilirsin yumurtanın çatlamasına yardımcı olacaktır

delikafadulden ben de gelim miiiii

KEŞKEEEE gelebilsen canım sen hele bi ankaraya gelde o zaman istanbula gelmeside kolay olur inşallah gerçekten görüşebiliriz.
mehalim herşeyde vardır bi hayır en azından yumurtan var ve çatlamasını bekliyorsun ya hiç yumurtası olmayanlar ne yapsın durumun dediği gibi böğürtlem kökü ve tarçın iç çok faydalı olacak bence belki seninde geç döllenme olacak inşallah bu ay sende anne adayları kervanına katılacaksın :Saruboceq: :Saruboceq:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan durummm güzeller güzelimm benim nasılsın ben yeni işime alıştım herşey çok yolunda şimdilik inşallah böylede devam eder size çok katılamıyorum başka bir sorunum yok burdan uzak kalmakta biraz iyi geldi aslında bana çok takıyormuşum çok ama şimdi daha az aklımda yada bazen hiç yokk bundan sonra herşey çok daha güzel olacak aradada olsa gelip bakıyorum benden kurtuluş yok zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

nasılsınız hanımlar ben bu aralar pek uğrayamadım kardeşim vardı bugün yok burdayımm............. durum nasılsın ...........arzum sen nasılsın herzaman olmasada arada bi uğra .................mehalim sıkma canını hiç beklenmedik bir anda hamile kalıverirsin:Saruboceq:bak benim kırmızı alarma iki gün var belirtiler yanıp sönmeye başladıdelikafadulden delikafadulden

Herkese Selamlar maşallah herkes gelmiş yazmışş güzell güzell topiğimiz boş kalmamışş..
Ben çok yoğunum pek yazamıcam öptüm sizleri

Moral veren sözleriniz ve manevi desteiğiniz için gerçekten müteşşekürüm arkadaşlar. durucum verdiğin tarife nasıl sevindim anlaramam hemen deniyeceğim saol

selam kızlar nasılsınız. Ya ben çok sabırsızlanıyorum. Bir an önce tüp bebekse tüp bebek değilse aşılama yapmak için çok sabırsızlanıyorum. Cuma günü rahim filmi çekilecek. Bakalım doktor ne diyecek. 3. tüp bebekmi yoksa aşılama mı? Sizce ne yapalım

arzuuummm canııımmm opuyorumnanaktan kafana takmamana sevindim canım opuyorumnanaktan

nasılsınız hanımlar ben bu aralar pek uğrayamadım kardeşim vardı bugün yok burdayımm............. durum nasılsın ...........arzum sen nasılsın herzaman olmasada arada bi uğra .................mehalim sıkma canını hiç beklenmedik bir anda hamile kalıverirsin:Saruboceq:bak benim kırmızı alarma iki gün var belirtiler yanıp sönmeye başladıdelikafadulden delikafadulden [/QUOTE]

everestim iyiyim canııımmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Herkese Selamlar maşallah herkes gelmiş yazmışş güzell güzell topiğimiz boş kalmamışş..
Ben çok yoğunum pek yazamıcam öptüm sizleri

sevdam kolay gelsin sana opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Moral veren sözleriniz ve manevi desteiğiniz için gerçekten müteşşekürüm arkadaşlar. durucum verdiğin tarife nasıl sevindim anlaramam hemen deniyeceğim saol

rica ederim güzelim ne demek inşallah faydası olur :ecrin_bebek:

canım şimdiden sana geçmiş olsun a.s. opuyorumnanaktan

ArnavutGüzelinin :asigim:
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822................:CüvCüv:

10-nehir67..................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

listemizi buldum :lepi::lepi: :lepi: :lepi:

:ecrin_bebek::Saruboceq::CüvCüv:

durumm listeyi çıkartmışsın bir hamile haberimi gelecek yoksa :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

ben geldim :ecrin_bebek:

listemiz arz-i endam etmis:) masallah masallah

ArnavutGüzelinin :asigim:
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822................:CüvCüv:

10-nehir67..................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

Günaydıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

İnşallah hamişimiz çıkarrrr :lepi: :lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
durumm listeyi çıkartmışsın bir hamile haberimi gelecek yoksa :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

inşallah bu aralar pek bi sessiz olduk hamilemiz çıksın halay çekeliimm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Günaydın Topik güzelleri nasılsınızzz bakalımm
Ben çok yorgunummm sabah işe geliyorum akşam gidiyorum yemek faslı biter bitmez işe başlıyorum gece 12 ye kadar çalış babam çalış bi bitse şu temizlik rahata ersem.Ama bir bitirim size birkaç resim göstercem fikir olarak tabi becerebilirsem :kedi:

canım kolay gelsin 1-2 gün izin alsaydın keşke böyle çok yoruluyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…