slm arkadaşlar bende yeni sayılırım yani neredeyse 1 yıldır giremiyordum...benim ALLAH bize bağışlasın 1 oğlum var 6 yasında ben doğumdan 6 ay sonra spiral takdırdım ve neredeyse 3 ay oldu çıkartalı ama daha henüz bişey yok...spiralin yumurtaları tembelleştirdiğini duymuştum bide benimde ayaklarım yaz kış soğuktur şu anda bile ayağında çorap var bende arnavutgüzelinin verdiği kürü deniycem şu an adetliyim zaten daha okur okumaz hemen tel. açtım eşime siparişi verdim akşam gelir polen tozu ve bal yemeğe başlarım biliyom daha yeni çıkardım spirali ama sabırsızlanıyorum heralde çokda stres yapıyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm: inş.sonuç alırım kürden burayada yazarım...hepinizden mutlu haberler alırım inş. arnavutgüzeli eşinede sanada geçmiş olsun..ALLAH korumuş..
slm arkadaşlar bende yeni sayılırım yani neredeyse 1 yıldır giremiyordum...benim ALLAH bize bağışlasın 1 oğlum var 6 yasında ben doğumdan 6 ay sonra spiral takdırdım ve neredeyse 3 ay oldu çıkartalı ama daha henüz bişey yok...spiralin yumurtaları tembelleştirdiğini duymuştum bide benimde ayaklarım yaz kış soğuktur şu anda bile ayağında çorap var bende arnavutgüzelinin verdiği kürü deniycem şu an adetliyim zaten daha okur okumaz hemen tel. açtım eşime siparişi verdim akşam gelir polen tozu ve bal yemeğe başlarım biliyom daha yeni çıkardım spirali ama sabırsızlanıyorum heralde çokda stres yapıyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm: inş.sonuç alırım kürden burayada yazarım...hepinizden mutlu haberler alırım inş. arnavutgüzeli eşinede sanada geçmiş olsun..ALLAH korumuş..
slm canlarım... nasılsınız yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler sefalar getirmişler inşallah kürler tez zamanda faydasını gösterir sizlere...
durum takvimin çok hoş olmuş ellerinize sağlık..
ayşem tatilden dönmüşsün hoşgeldin inşallah güzel geçmiştir..
sevdanehrim sende durumlar nasıl..
arnavutgüzelim halanlar gitmişler allah tekrardan kavuştursun bu arada geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin..
sibelcim sen nasılsın
bu arada kedersiz(bahare) artık takılmıyor onu çok özledim çabul dön aramıza..
meyram ve arzum sizlerde iyisinizdir umarım.
eylülcüm oda yok bu sıralar özletti kendini..
kısacası kış gelsede toplaşsak yine bir güzel.. hepinizi öpüyorum...
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. :asigim: :asigim: :asigim: zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
a.s. kizlar artik gündüzleri giremiyorum, aksam da kimse olmuo burda.
arnavutum gecmis olsun canim.
diger kizlar da iyilerdir insallah. öptüm hepinizi.
kedersiz artik gelsin yahu. nerde kaldi bu tatil cok uzadi
hadi ya bak ben bunu bilmiyordum tam zamanıda bırakmışım sabır çekmeyi o zaman ben bu zaman kadar hep Allahım bana sabır ver yada bana yeni bir yol çiz derdim bu sene ısrarla yeni bir yol istedim artık sabır mabır istemiyorum sıkıldım diye dua ediyorum bakalım ne olacak (gece gece yazdığım şeylere bak çarpılacağım Allah dicek al san yeni yol)delikafadulden :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?