Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ArnavutGüzelinin :asigim:
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822................:CüvCüv:

10-nehir67..................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

Günaydın akide şekerleriiiimmm zemuszemus zemuszemus
cumanız mübarek olsun allah bütün dileklerinizi kabul etsin amin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Günaydın şekerlerrr cumanız mübarek olsun dualarımız kabul olsun inş. :Saruboceq:
nasılsınız bakalımm gerçi kimse yok ama Çok üzgünüm çoook

Umutla Bekleyenlerin Listesi

1.sırada................................Sevdanehr i ..............................17 temmuz
2.sıraca................................esram82... .................................18 temmuz
3.Sırada................................latsibel. ... ................................22 Temmuz
4.Sırada...............................Mehalim... ................................27 Temmuz
5.Sırada.............................susuzyaz..... ...............................28 Temmuz

Bugün benim sıram bakalım ya bugün ya yarın olurum :tomato: kırmızılar benden ayrılamaz :içelim:

günaydınnn gününüz aydın cumanız mubarek olsun nasılsınız bakalım bugün.........opuyorumnanaktan

Ayy yerimmm bennn bu bebişiiiii ne tatlıymış bu everestimm bizler iyiyiz ve mutluyum son iş günü hafta sonu tatili artık doya doya evimi temizleyebilirim :roflol:

Merhaba kızlar nasılsınız,
Ben rahim filmimi çektirdim bugün yeni geldim işe. Birazdan kendi doktroeum arar bakalım bu sefer ne çıkacak? (1. rahim filminde tüpler açıktı, rahim şekli bozuktu. O yüzden histerekopi yaptırmıştım.)

geçmiş olsun canım inşallah temiz sonuçlar alırsın :Saruboceq:

geçmiş olsun canım

iyi öğlenler arkadaşlar cumanız mubarek olsun.

seninde cuman mübarek olsun

Adaşım geçmiş olsun...inşallah hiç bi problem yoktur.nasıldı agrı acı hisssettinmi

geçmiş olsun arkadaşım..merak ediyorum acı fln oldumu..bölgesel anestezi yapıyolarmı..biraz anlatırmısın.

geçmiş olsun canım sonuç temiz çıkar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…