Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Adaşım geçmiş olsun...inşallah hiç bi problem yoktur.nasıldı agrı acı hisssettinmi

saol adaşım. ağrı olarak biraz hissettim çok az. oda daha önce çektirdiğim merkezden kaynaklı onlar daha çok yakmışlardı canımı, bu merkezde teknoloji daha iyiydi kısa sürdü. benim rahim şeklinde problem varmış, arkuart şeklindeymiş rahim. yani kalp şekli, birde tüplerin birinde hafif genişleme varmış. Ama bunlar bebeğin gelişememesi için problem teşkil etmiyor dedi doktorum.

Kızlar canım çok sıkkın, çünkü 2007 de çektirdiğim rahim filmindede sonuç aynı çıkmıştı, ama o zamanlar gittiğim doktor bebeğin burda gelişemeyeceğini ve histereskopi ameliyatı yapmam gerektiğini söyledi, bizde o doktora yaptırdık histereskopiyi, oda çok başarılı oldu falan dedi. Aklım çok karışık, o hastanede boşuna mı ameliyat ettliler beni, Şimdi sonuç neden böyle çıktı? Doktoruma sordum şekil 2 senede bozulabilir mi diye; bozulmaz imkansız dedi. Aklım çok karışık arkadaşlar.

geçmiş olsun arkadaşım..merak ediyorum acı fln oldumu..bölgesel anestezi yapıyolarmı..biraz anlatırmısın.

bölgesel anestezi yapmadılar, zaten bende istemezdim gerek yok çünkü, kısa bi işlem, ama çektireceğin yerde önemli, bu gittiğim yer iyiydi gerçekten, kısa sürede bitti. ben kendimi kastığım için çok az ağrım oldu, ama o kadarda olucak. bide kas gevşetici iğne vurdular. ama benim kaslar hsg den sonra gevşedi. kaydirigubbakcemile3 Ama anlatıldığı gibi ağrılı bi işlem değil abartmaya gerek yok bence, lokal anasteziyede gerek yok.

selam kıslar ben geçen dr gittim kist çıktı
onun için soğan kürü yapıyorum bide reglimn 2. gününden beri bal tarçın çörek otu tozu yiyorum 2 si bi arada sakıncası olurmuki daha bugün aklıma geldi

valla ne bileyim.insan çekiniyo bizde bazı insanların ağrı eşiği çok yüksektir bende onlardan biriyim maalesef..yıllardır şiddetli adet sancıları çekerim ama yinede ağrılara karşı ufakta olsa bağışıklık kazanmadım::)

yok cnm bi şey olmaz sonuçta çörek otu çok faydalı bi şeydir yan etkisi yoktur dozunda yendiği taktirde malumunuz her şey için geçerli azı karar çoğu zarar

yok cnm bi şey olmaz sonuçta çörek otu çok faydalı bi şeydir yan etkisi yoktur dozunda yendiği taktirde malumunuz her şey için geçerli azı karar çoğu zarar

saol cevabın için 2 side kür ya dedim yanlış mı yapıyorum diye

off off bebişimiz olsun diye neler yaşıyoruz

Allah şu mübarek günde sesimizi duyar inşllh hepimize sağlıklı bebişler nasip eder

canım ayrıca büyük geçmiş olsun rabbim beterinden korusun

sağol tatlıııım teşekürleeeer..a.s.

..
arnavutgüzelim halanlar gitmişler allah tekrardan kavuştursun bu arada geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin..

canıım çok sağoool amin inşallaah artık biz gideriz seneyeee:Saruboceq:..

canım beniiiiim evet biliyorum ben bu uygulamayı gördüm hatta daa ona öyle dendiğini bilmiyoduum.gerçekten çok faydalıı biliyoruum..çok iyi geliyo.zaten normaldede kan vermeek hücreleri yenilermiş.o çıkan kanında oksijensiz ve sıcak olduğu için kalıplaşıyo..heleki kanda yağda varsaa et parçası gibi olur..ama işte onu yaptrmak çok zor dediğin gibi hijyenik olması şart..sırtında kesi izleri kalıyo az da olsaa..
ama sen bulduysan öyle birini ne güzel vallaaa..inşallaah tez zamandaa sonuç alırsın da bebiş olmasına yardımcı olur bu yöntem sanaa.ama polenden vazgeçmee devaaaam:lepi:listeye sende katıl inşşş:Saruboceq::lepi:

a.s. kizlar artik gündüzleri giremiyorum, aksam da kimse olmuo burda.
arnavutum gecmis olsun canim.
diger kizlar da iyilerdir insallah. öptüm hepinizi.
kedersiz artik gelsin yahu. nerde kaldi bu tatil cok uzadi

canıııııım teşekürederiiiim eksik olmaa sağol..
şimdi kedersizle görüştüm dönüyo artık ama ondan sonrada kuşadasına tatile gidiceklermiş eşiylee..biraz yorgun ve bizi çok zölemiiş.ha bide bel fıtığı çıkmıış ondaa:umursamaz: amelyat görünüyooo bakalım artık dönüncee nolucak..hayırlısı olur inşalah onun adınaa.GEÇMİŞ OLSUN TEKRARRRa.s.:1hug: herbirinize çok çok selamıı vaaar çok özlemiş siziiiii..

:1shok:çok ilginç yaa bak şimdii benim içimede şüphe düştüüüü..:uhm:nasıl oluryaa hiç bir fark yokmu peki tatlıııım..
kalp şeklinde demişsiiin aceba çok mu eğik aşağa doğruu??benimde öyleydii aceba benimkinide düzeltilermiiii..o ultrasyondada belli olmuyokiii:uhm:..büyük geçmiş olsuuuun ..inşallaah gebe kalmana bir sorun olmaz hemen sonuç alırsında işte insan oğlu üzülüyo bu doktorların yaptığına.sağlığını hiçe saydıklarınamııı,paranamıııı:1no2: piskolojinemiiiii..yıprandıkça yıpranıyosuun maleseef..
allah yardımcımız olsuuuun:Saruboceq::Saruboceq::teselli:

katıldım polen kürüne bu gün aldım şimdi bala karıştırıcam arnavut güzelim katın benide listeye o halde:)..ya kesi izi kalıyo ama geçiyo bi müddet sonra.etrafımda çokça yapan var izleri kalıcı olmuyo.neyse polene devam o halde

:1shok:çok ilginç yaa bak şimdii benim içimede şüphe düştüüüü..:uhm:nasıl oluryaa hiç bir fark yokmu peki tatlıııım..
kalp şeklinde demişsiiin aceba çok mu eğik aşağa doğruu??benimde öyleydii aceba benimkinide düzeltilermiiii..o ultrasyondada belli olmuyokiii:uhm:..büyük geçmiş olsuuuun ..inşallaah gebe kalmana bir sorun olmaz hemen sonuç alırsında işte insan oğlu üzülüyo bu doktorların yaptığına.sağlığını hiçe saydıklarınamııı,paranamıııı:1no2: piskolojinemiiiii..yıprandıkça yıpranıyosuun maleseef..
allah yardımcımız olsuuuun:Saruboceq::Saruboceq::teselli:
[/QUOTE]

ArnavutGüzeli, evet rahimi birleştiren kısım biraz daha aşağı doğru. ama bu doktorum bebek olursa eğer, bu sebepten problem olmaz dedi. benim kafamı karıştıran diğer yerde ameliyatla düzeltilmişse eğer neden şimdi böyle çıktı. Aman ya bazende eskiyi boşver diyorum herkesin bi yöntemi var, sen şimdiye bak diyorum kendi kendime. Şimdi tekrardan tüp bebek dedi doktorum. Ama artık uğraşacak halde hissedemiyorum kendimi manevi olarak çok yıprandım. Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin.

hadi bakalııııım 1 aya kalmas sen bize burda halay bile çektirtirsiiin..:dance: :dance: :dance:sositososito..

canım öyle aslında kafaya takmamak gerek ama işte konu sağlık oluncaa:1no2:..
ben diyodum hep artık doktorlara güvenim yok diye allah ellerine düşürmesin diyee.herşey maddiyata dökmüşler.sonra yurtdışına gidildiğindede kızılıyo burdaki hekimlere güven yokmu diyee..
benim de piskolojim merkezdeki doktorlar yüzünden bozuldu.hepisi maddiyatçı ve tedavi şeklini zatıyolar ona gebe kalasınız diye.bikere birine alışınca değiştirmek sorun oluyo.busefer hadi baştaaan sarıyolaar olayı..maleseef kafaya takmamak elde değil işte ozamaan..
biraz dinlen bencee ,birazda olsa kafandan uzaklaştırmaya bak..kendini nezamanki hazır hisedersen ozaman bismillahlaa başlarsıın ne diyiim.kendime faydam olsaa sanada tavsiye edicemdee malesef.kürümden başka bildiğim bişey yok sağolsun babaanneeeem..:asigim:..
hayırlısı olsun canım beniim rabbim sana bir mucize yaratsında bekleme aşamasındaykeen seni güzel haberlerle donatsııın:Saruboceq:

hosbulduk güzelimmm

misss gibi balik yaptim kizlar, gelinde yiyelim cokacimcoook

ArnavutGÜzeli, sağol güzel dileklerin için. Allah'ım sana, bana, isteyen tüm herkese sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah. Evet bende doktor konusunda kime güveneceğimi şaşırdım. Hakkımızda hayırlısı.

hosbulduk güzelimmm

misss gibi balik yaptim kizlar, gelinde yiyelim cokacimcoook

bayılırım balığa:)kendim pişirmediğim sürece problem yok.kendimi pişirince yiyemiyorum burnuma durmadan deniz ve yousun kokusu geliyo..ama başkası pişirince offf bayı8lıyorum.cokacimcoook

canim benimmmm, ilk ben mi gördüm yoksaaa. ayyy cok seker yaaa. ultrason resmini de koysanaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…