E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #8.541
GÜNAYDIN KIZLAR....a.s. a.s. a.s. a.s.
evet durum erkenciyim.. nasılsın... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Günaydın şekerler nasılsınızzz bakalımmm
iyiym aşkım yoğunsun bu aralar sanırım opuyorumnanaktan Şeniz
sanada günaydın sevdam evini yerleştirdinmi ohh misler gibi güle güle otur bu arada adetin gecikmişti nasılsın canım
nasılsınız kızlar durum esram............opuyorumnanaktan opuyorumnanaktansevdam sen ne durumdasın patlat artık bir bomba hadi seni bekliyoruz:CüvCüv: :ecrin_bebek
Günaydın şekerler nasılsınızzz bakalımmm
iyiym aşkım yoğunsun bu aralar sanırım opuyorumnanaktan Şeniz
sanada günaydın sevdam evini yerleştirdinmi ohh misler gibi güle güle otur bu arada adetin gecikmişti nasılsın canım
evimi yerleştirdim şimdi duvarlara şekil çiziyoruz eşimle bitince göstericem sizlere duvar stickerı gibi.Hala olmadım canım bugün kasıklarımda ağrım var boş bi ağrı belki olurum bugün bilmiyorum.:1closedeyes:
sevdam inşallah olmazsın kaç gün geçti
güle güle canım
arnavutumm bu sabah erkencisin senin ceeeeee ni yerim ben opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz Şeniz :lepi:
cuma günü olmam gerekliydi canım
şimdiye kadar gebelik testinde belli olurdu değilmi kızlar yoksa daha da mı geç belli oluyo CADIARZU
:asigim: ceee...
ya evet geldim erkenden çünkü eşim biraz rahatsız sipastik kolon var bağırsağında,o yüzden doktora gitmesi gerekicek..bende erkenden geldim kiişini haledebilsiin.
sen nasılsııın,nasıl hisediyorsun kendini ??öpüyorum ikinizide kocamaaaaanzemuszemus opuyorumnanaktan
günaydın kızlarr bende bu kürü denediğim ay hamile kaldım korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra geldi bebek
Rabbim isteyen kullarını bekletmesin en kısa zamanda hayırlısıyla yolasın bebbeğinii biizmkii 6.ayını doldurdu bir oğlum olucak nasipsee hep dualarımdasınızz en çok vesile olan arnavut güzeliii opuyorumnanaktan
,yani adet olduğun günüde sayarsak bugün 5.gün geçmiş biraz daha bekle istersen gebelik testinde çıkmayabilir en iyisi kan tahlili allahım inşallah bebişimiz geliyordur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın kızlarr bende bu kürü denediğim ay hamile kaldım korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra geldi bebek
Rabbim isteyen kullarını bekletmesin en kısa zamanda hayırlısıyla yolasın bebbeğinii biizmkii 6.ayını doldurdu bir oğlum olucak nasipsee hep dualarımdasınızz en çok vesile olan arnavut güzeliii opuyorumnanaktan
canım geçmiş olsun a.s. a.s. hiç duymadım kötü birşey değildir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?