Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
GÜNAYDIN KIZLAR....a.s. a.s. a.s. a.s.

evet durum erkenciyim.. nasılsın... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyiym aşkım yoğunsun bu aralar sanırım opuyorumnanaktan Şeniz

Günaydın şekerler nasılsınızzz bakalımmm

sanada günaydın sevdam evini yerleştirdinmi ohh misler gibi güle güle otur bu arada adetin gecikmişti nasılsın canım

Günaydıııııııııııııın fıstıklaaaaaaar....Nasılsınıııız bu sabaaaaah,güzel annişkolaaaar..

nasılsınız kızlar durum esram............opuyorumnanaktan opuyorumnanaktansevdam sen ne durumdasın patlat artık bir bomba hadi seni bekliyoruz:CüvCüv: :ecrin_bebek

sanada günaydın sevdam evini yerleştirdinmi ohh misler gibi güle güle otur bu arada adetin gecikmişti nasılsın canım

evimi yerleştirdim şimdi duvarlara şekil çiziyoruz eşimle bitince göstericem sizlere duvar stickerı gibi.Hala olmadım canım bugün kasıklarımda ağrım var boş bi ağrı belki olurum bugün bilmiyorum.:1closedeyes:

nasılsınız kızlar durum esram............opuyorumnanaktan opuyorumnanaktansevdam sen ne durumdasın patlat artık bir bomba hadi seni bekliyoruz:CüvCüv: :ecrin_bebek

iyiyim ben canım biraz yoğunum bomba patlatırmıyım yoksa patlak mı veririm belli değil delikafadulden delikafadulden

arnavutumm bu sabah erkencisin senin ceeeeee ni yerim ben opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz Şeniz :lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
everestim günaydın kızından önce kapmışsın bilgisayarı kaydirigubbakcemile3

Günaydın şekerler nasılsınızzz bakalımmm

günaydınn canımm.. iyiyiz çok şükür..

evet durucum yoğunum bu aralar ama sürekli sizleri yazdıklarınızı takip ediyorum..

Günaydıııııııııııııın fıstıklaaaaaaar....Nasılsınıııız bu sabaaaaah,güzel annişkolaaaar..

günaydın arnavut güzelim..

günaydın canımm.. ben iyiyim sen nasılsın güzel annemiz..

evini yerleştirmişsin hayırlı uğurlu olsun...evin bebişlerinle şenlensin... inşallah hamilesindir canım..

güle güle canım

arnavutumm bu sabah erkencisin senin ceeeeee ni yerim ben opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz Şeniz :lepi:

:asigim: ceee...
ya evet geldim erkenden çünkü eşim biraz rahatsız sipastik kolon var bağırsağında,o yüzden doktora gitmesi gerekicek..bende erkenden geldim kiişini haledebilsiin.
sen nasılsııın,nasıl hisediyorsun kendini ??öpüyorum ikinizide kocamaaaaanzemuszemus opuyorumnanaktan

Günaydııııın esrammmmmm ..nasılsıın tatlııııım?????polenleri yedinizmiiii bu araaa??*

günaydın kızlarr bende bu kürü denediğim ay hamile kaldım korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra geldi bebek
Rabbim isteyen kullarını bekletmesin en kısa zamanda hayırlısıyla yolasın bebbeğinii biizmkii 6.ayını doldurdu bir oğlum olucak nasipsee hep dualarımdasınızz en çok vesile olan arnavut güzeliii opuyorumnanaktan

cuma günü olmam gerekliydi canım

şimdiye kadar gebelik testinde belli olurdu değilmi kızlar yoksa daha da mı geç belli oluyo CADIARZU

yani adet olduğun günüde sayarsak bugün 5.gün geçmiş biraz daha bekle istersen gebelik testinde çıkmayabilir en iyisi kan tahlili allahım inşallah bebişimiz geliyordur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım geçmiş olsun a.s. a.s. hiç duymadım kötü birşey değildir inşallah

canım maşallahhh büyümüş baya allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsinn bebişini.Darısı biz isteyenlerin başına :Saruboceq:

yani adet olduğun günüde sayarsak bugün 5.gün geçmiş biraz daha bekle istersen gebelik testinde çıkmayabilir en iyisi kan tahlili allahım inşallah bebişimiz geliyordur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
,

bakalım bugün kasıklarımda ağrım var olmazsam yarın felan kan tahlili yaptırırım :çok üzgünüm:

allah kucağına almayı nasip etsin canım listemizde adın var allah razı olsun arnavutumdan allahım tez zamanda onun kollarına bebiş versin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :ecrin_bebek:

:1hug: DESTNAAA canıııııım hoşgelmişsiiiiiiin..
oğlumuzmu oluyoooo:teytey: hayırlısı olsuuuuun maşallaaaaah maşallaaaaaah rabbim sağ sağlim kucağına almaya nasib etsiiiin..
nasılsın sen iyisin dimii?nasıl gidiyo hamilelik..teşekürederim geldiğin için,ayrıca güzel duaların içinde çok çok sağol.a.s.
bende senii ve tatlı yeğenimi kocaman öpüyoruuum allaha emanet ol canıııııım..HAYIRLI DOĞUMLAAR inşş:Saruboceq: :1hug: :1hug: :1hug:

canım geçmiş olsun a.s. a.s. hiç duymadım kötü birşey değildir inşallah

aslında çok kötü değil strese bağlı bir durum..
bazen birkaç ay hiç olmuyo sancısı ,bazende ayda bikaç keree:çok üzgünüm: malesef çok sıkıntılı bir hastalık allah korusun inthar bile etirtiomuş..ilacı yok malesef pehriz ve stresiz bir yaşam ki o mümkün değil..:umursamaz:
allahım yardımcısı olsuuuun..
daha kötü olmasın diye gitmesini istedim,bakalım inşallah bir çaresi bulunur:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…