Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyim bende geçmiş olsun canım guatrın iyileşme imkanı yokmuymuş peki sürekli ilaç kullanmam gerek demişsin ya

canım ben ameliyat oldum troit bezlerimin 3/2 alındı onların görevini yapsın diye ilaç kullanıyorum ömür boyu yani bir nevi bu ilaçlar troit bezi oluyor troit deyip geçmemek lazım çok önemli bir şey, vucütta etkilemediği yer yok ben komple çekapa girmiştim ameliyattan önce nereleri etkilemiş diye

TABİ TABİ yaptırıcam ihmal etmem zaten kafaya taktıysam zaten kurtuluşu yokkaydirigubbakcemile3 illa bir hastalık bulmam lazım kendimee.ya inş.bişey çıkmazdaa bitaraftan seviniyorum kendime başka bir uğraı buldum diyeekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kafamdan hamileliği uzaklaştırıyorumyaa iyi geliyo bana başka birşey araştırmak.
.evet iştahını açıyomuş,ha bide ellerde titreme yapıyomuş,çok şükür bende öyle belirti yok gerçidee..

meyram geldinmi...... kız illa peşindemi koşalım iki çift laf etmek için:mymeka:

geçmiş olsun canım ya üzüldüm evet troit deyip geçmemek lazım hayırlısı olsun canım ya Allahtan ümit kesilmez mevla görelim neyler neylerse güzel eyler bende RA hastasıyım aylardır korunmuyorum ama tık yok birde rahimde polipmi ne varmış oda hamile kalmayı engelliyormuş bakalım nolucak dr. gidemedim daha adetin 5.günü gitmem lazımmış daha iyi anlamak için herşeyin hayırlısı napalım zamanı gelince olacaktır eminim

meyram geldinmi...... kız illa peşindemi koşalım iki çift laf etmek için:mymeka:

ay oku oku bitmedi, ne yazdiniz öyle yaaa

canlarim gecmis kandiliniz mübarek olsun öncelikle.

sabah arkadas oturmaya geldi, cok komik birisidir, laf lafi acti derken vakit gecti. sonra kocisle yürüdük biraz filan derken ancak geldim.
anlatin bakem ne var ne yok

kizlar bu arada bende iki ay guatr ilaci kullandim ve düzeldi cok sükür. baslangicti zaten ve beni cok kötü etkiledi. pat diye bayiliyodum yolda filan, tansiyonumu düsürüyodu. ama simdi iyiyim cok sükür. dr o zamanlar ilaci kullanman lazim, asil kullanmazsan hamile kalamzsin demsiti. üzerindede gebeliklerde yan etkisi yoktur, kullanmaya devam edin yaziodu

bak ben bu guatrı daha başında nasıl öğrendim anlatım :kızım bir yaşındaydı ellerimde egzema çıkmıştı dr. gitmedim herkes kızıyordu niye gitmiyorsun diye bende dr. gidersem başka bir hastalık daha çıkıcak korkusundan gitmiyorum diyordum(bana biraz malum olur bazı şeylerde ) 1-2 ay böyle oyaladım kendimi sonra dayanamadım artık tırnaklarımın dipleri ayrılınca gittim cildiye dr. neyse ilaç verdi dr. tam kapıdan çıkarken bakarmısınız dedi sizin yüzünüz çok solgun sizde ya kansızlık yada guatr var dedi bir test yazsam yaptırırmısınız dedi tamam dedim ve guatrla tanıştım yaaa işte böle

everestcim guatrın belirtileri nelerdi
valla aradan 10 yıl geçti hatırladıklarımı yazım benimkisi zehirli guatrdı gözlerim kocaman olmuştu ,sıcak basması, ellerde titreme, troitler hızlı çalışıyorsa ki beniki öyleydi çok yemek yersin zayıflarsın, troitler yavaş çalışıyorsa nerdeyse hiç yemek yemezsin ama kilo alırsın,çarpıntı, sivilce,adette fazlalık aklıma bunlar geliyor sadece

evet ilacı kullanmazsan hamile kalamzsın demişti dr. özellikle hamile kalıncada ilaca devam dediğim gibi ilaç değil o troit bezi alıştım artık ya unutmuyorum

anladım canım büyük geçmiş olsun

arnavut güzeli sağol verdiğin bilgiler için dediklerini yapıcam bakalım nolcak inşallah doktora gitmeme gerek kalmaz :CüvCüv:

benimde kafama takıldı şimdi hiç guatır vatrmı yomu diye baktırmadım bende baktırim en iyisi nolur nolmaz erkenden öğrenmek daha iyi

sana çok geçmiş olsun arkadaşım a.s. :1hug:

en azından bi vesile olmuş öğrenmişsin ya öğrenmeseydin allah korusun kim bilir ne olurdu sağlık şakaya gelmez allah daha kötüsünden korusun :Saruboceq:

hadi hanımlar ben kaçar meyraya iki çift laf edelim dedim kaç çift laf oldu oooooo benim işim var biraz size doyum olmuyor bıraksalar sabaha kadar burda pineklerim ama işte olmuyor hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

güle güle everestcim.

kizlar hormonlariniza baktiriken tiroide de baktirin, erken teshis hayat kurtarir:)

arnavutum nasilsin canim?

canım bende hipotroidden ameliyat oldum sol troid bezi tamamen sağ troidin bi kısmı alındı ancak ben hiç ilaç kullanmadım halada kullanmıyorum çok şükür kan değerlerim çok normal süreklide takip ederim ne olur ne olmaz diye. gelelim sorunun cevabına. şimdi şöyle bir açıklama yapmak istiyorum canım troid doğrudan değilde dolaylı olarak hamileliği engelliyor oda şöyle troid bezide bir endokrin yani metabolizma bezi olduğu için hormonların salgısını dahada önemlisi yumurtlamayla ilgili hormonları etkilemekte troid ile piko sıkı ilişki içindedir kısır döngü vardır aralarında. ayrıca hipotroidli annelerde yani iyot eksikliğinden kaynaklı gerizekalı bebek sahibi olma riskide vardır ancak hamileliğin ilk gününden itibaren sıkı bir takiple buda sorun olmuyor canım .inşallah sendede bu troid sorunu kontrol altında kalır canım

canımm mucize işte adı üstünde rabbim dilediyse hiç bişi engel olamaz ama dilemediyse elimizlede yerleştirsek olmayaınca olmuyor değil mi.
doktor zaten reglimin 3 günü kontrole çağırdı daha evelde takip etmişti yumurtalık kist oldumu olmadımı diye yine kontrol altındayım yani hayırlısı aman ne yapalım değil mi:))

ArnavutGüzelinin :asigim:
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822................:CüvCüv:

10-nehir67..................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

Günaydın mis kokulu anneler ve anne adayları ne güzel bilgiler paylaşmışsınız hepinizi kocaman kocaman öpüyorum Şeniz Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

esram erkencisin bugün gülüm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım troidlerin hamile kalmakla çok yakından ilgisi var benim troidlerim de az çalışıyor gittiğim doktor ilk önce çocuk düşünmediğimiz zaman ilaç vermemişti çünkü normal değerlerin biraz üzerinde benim değerlerim sağlığını çok olumsuz etkileyecek düzeyde değil polikistik over yüzünden olabilir demişti ancak şimdi bebek düşündüğümüz için doktorum endokronoloji doktorun tekrar görsün deyince gittim doktor hemen ilaca başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…