E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #8.561
bakalım bugün kasıklarımda ağrım var olmazsam yarın felan kan tahlili yaptırırım :çok üzgünüm:
allah kucağına almayı nasip etsin canım listemizde adın var allah razı olsun arnavutumdan allahım tez zamanda onun kollarına bebiş versin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :ecrin_bebek:
aslında çok kötü değil strese bağlı bir durum..
bazen birkaç ay hiç olmuyo sancısı ,bazende ayda bikaç keree:çok üzgünüm: malesef çok sıkıntılı bir hastalık allah korusun inthar bile etirtiomuş..ilacı yok malesef pehriz ve stresiz bir yaşam ki o mümkün değil..:umursamaz:
allahım yardımcısı olsuuuun..
daha kötü olmasın diye gitmesini istedim,bakalım inşallah bir çaresi bulunur:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:..
aslında çok kötü değil strese bağlı bir durum..
bazen birkaç ay hiç olmuyo sancısı ,bazende ayda bikaç keree:çok üzgünüm: malesef çok sıkıntılı bir hastalık allah korusun inthar bile etirtiomuş..ilacı yok malesef pehriz ve stresiz bir yaşam ki o mümkün değil..:umursamaz:
allahım yardımcısı olsuuuun..
daha kötü olmasın diye gitmesini istedim,bakalım inşallah bir çaresi bulunur:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:..
canım madem öyle diyosun bugünüde bekle olmazsan hayırlısı ile git tahlil yaptııııır..
dilerim hastalanmazsın ve tahlil sonucun POZİTİF ÇIKAAAAAR dileriiiiiiim:dance: :Saruboceq: :Saruboceq:
olursandaa hiiiiç canını sıkmaa yarınlar bizim CANIN SAĞOLSUUUUN
bakalım öyle yapıcam canım.Yok öyle çok üzülmem çünkü kafaya takmıyodum nasıl olsa aşılama yaptırana kadar hiçbirşey olmasını beklemiyodum kısmett canım kaydirigubbakcemile5
Layd Paçino canım durumunda dediği doğru sibelimide,vazelin kesinlikle bebek yapmak için ço sakıncalı kullanma derim.eğer kuruluk varsa 1litre hazır suya yada kaynatılmış soyumuş soya 2 çorba kaşığı karbonat at karıştır onuna temizlen.o ph dengesini koruyacaktır yani nemlendirecektir.merak etme düzene girer streslede alakalı bir durum.ama kesinlike sabun yada başka birşey kullanma en büyük düşmanıdır,sabun ve direkt duş..geçmiş olsuun..
valla ben sabah erken kalktım sıcaktan uyuyamıyorum biraz ütüm vardı onu yaptım biraz nete takıldım bizim kız hala horul horul uyuyo yaz geldi düzen bozuldu sabahları yataktan spatulayla kazıyorum kaydirigubbakcemileeverestim günaydın kızından önce kapmışsın bilgisayarı kaydirigubbakcemile3
:asigim: ceee...
ya evet geldim erkenden çünkü eşim biraz rahatsız sipastik kolon var bağırsağında,o yüzden doktora gitmesi gerekicek..bende erkenden geldim kiişini haledebilsiin.
sen nasılsııın,nasıl hisediyorsun kendini ??öpüyorum ikinizide kocamaaaaanzemuszemus opuyorumnanaktan
bende az önce okdum internetten perhiz ve stressiz yaşam diyo allah yardımcısı olsun inşallah geçer a.s. a.s. a.s. a.s.
geçmiş olsun canım bende ilk defa duydum işte stres herşey yaptırıyo ama maalesef stressiz bir hayat olmuyo kii :çok üzgünüm:
bakalım öyle yapıcam canım.Yok öyle çok üzülmem çünkü kafaya takmıyodum nasıl olsa aşılama yaptırana kadar hiçbirşey olmasını beklemiyodum kısmett canım
sağol sevdaa evet malesef herşeyin başı stres malesef.bizim bebişleride o etkilemiyomuu..
en iyisini yapıyosun inan seni heveslendirmek de istemiyorum dilerim hepimize sanada süpriz olur en iyisii..yoksa öteki türlü çok hayal kırıklığına uğruyosuuun..bakalım herşey allahtan:Saruboceq::Saruboceq:
kız yok vazelin kullanmadım gliserin kullandım su bazlı olduğundan doktor bi zararı yok demişti bi soruşturyım dedim:)sağ ol canım..biraz kasıyo insan.
biliyorum çok kötü olur bende yaşadım onu taki karbonatlı suyu yapana kadar.gerçekten çok fark oldu dene mutlakaa.hem doğal birşey..
ama gliserini hiç duymamıştım gerçekten:sm_confused:
kızlar ben tam küre yeni başlamıştım ki bırakmak zorunda kaldım..kiraz detoksuna başladım..ama sadece 3 güncük sürüyo:)..lakin temizlenmiş arınmış bir vücut daha iyi reaksiyon gösterir bu tür kürlerde..bende maydonoz süt buharını yapayım 4 gün bari..bu gün 8. günüm 11 güne kadar yapsam nasıl olur sizce kızlar ondan sonra şüpheli günler çünkü.?
canım iyi düşünmüşsün dediğin gibi önce bir beden temizliği ondan sonra vitaminlere yükle kendinii.hadi bakalııım hayırlısı olsun..
evet maydonuzuda yap olmazsa içinede 2-3 damla adaçayı yağınıda damlat ferahlık verir senin pıtırcığınaazemuszemus
canlarım günaydın nasılsınız ?herkes burda maşallah
sayfaları oku oku bitiremedim
biliyorum çok kötü olur bende yaşadım onu taki karbonatlı suyu yapana kadar.gerçekten çok fark oldu dene mutlakaa.hem doğal birşey..
ama gliserini hiç duymamıştım gerçekten:sm_confused:
canım iyi düşünmüşsün dediğin gibi önce bir beden temizliği ondan sonra vitaminlere yükle kendinii.hadi bakalııım hayırlısı olsun..
evet maydonuzuda yap olmazsa içinede 2-3 damla adaçayı yağınıda damlat ferahlık verir senin pıtırcığınaazemuszemus
sanada günaydııın tatlıııım.nasılsıın bu sabah??kardeşini uğurladınmı??
kliman çalışıyodur umarım artık...
:1hug: DESTNAAA canıııııım hoşgelmişsiiiiiiin..
oğlumuzmu oluyoooo:teytey: hayırlısı olsuuuuunmaşallaaaaah maşallaaaaaah rabbim sağ sağlim kucağına almaya nasib etsiiiin..
nasılsın sen iyisin dimii?nasıl gidiyo hamilelik..teşekürederim geldiğin için,ayrıca güzel duaların içinde çok çok sağol.a.s.
bende senii ve tatlı yeğenimi kocaman öpüyoruuum allaha emanet ol canıııııım..HAYIRLI DOĞUMLAAR inşş:Saruboceq: :1hug: :1hug: :1hug:
nette problem vardı bi türlü bağlanamadım kusura bakma canım ben iyyim şu ana kadar 3 kilo aldım ama bbek büyüyor heralde karnımın önunde kocaman bi topla geziyorumm tüm testler ve ayrıntılı ultrason güzel çıktı okadar hareketlikii helede son haftalarda ağırlığı arttıkça dışardan daa anlaşıyor tekmelerii en kısa zamandaa Raabim hayırlısıyla önce senin sonra tüm isteyen kardeşlerimizin göbişine kondursun evladınıı
herşey Allahın takdiri onunelinde herşey istemekten başka çaremiz yokk bi arkadaşın adeti gecikmiş inşş hayırlı haberdir yoksada üzmesin kendinii benimki ilk kez gecikmiştim 4 gün sonra idrar testiyle ortaya çıktıı
evet canım saat 10 gibi gönderdim.... ben bugun pek iyi deilim feci şekilde karnım agrıyooooooooooooooo
klimacılarda geldi kartı yanmış aldılar gittiler hala gelmediler...
sıcak rüzgarlarla bogusuyom:
geçmiş olsun eşin sancılanmış.canım benim bol bol kayısı yesin hatta sabah aç karnına biliyosun bende de var aynı sorun ama bu şekilde önlüyom
güzelim yanaklarında kocaman öpüyorum
kızlar bugun transferım 4.cu gun bana dua edın
nette problem vardı bi türlü bağlanamadım kusura bakma canım ben iyyim şu ana kadar 3 kilo aldım ama bbek büyüyor heralde karnımın önunde kocaman bi topla geziyorumm tüm testler ve ayrıntılı ultrason güzel çıktı okadar hareketlikii helede son haftalarda ağırlığı arttıkça dışardan daa anlaşıyor tekmelerii en kısa zamandaa Raabim hayırlısıyla önce senin sonra tüm isteyen kardeşlerimizin göbişine kondursun evladınıı
herşey Allahın takdiri onunelinde herşey istemekten başka çaremiz yokk bi arkadaşın adeti gecikmiş inşş hayırlı haberdir yoksada üzmesin kendinii benimki ilk kez gecikmiştim 4 gün sonra idrar testiyle ortaya çıktıı
yaa allah kavuştursuuuun..hadi yaa nedeeen noldukiiiiii:uhm::1no2:
canım onunki ilerlemiiiş artık kaysı kurtarmıyokiii.ilaç alması şart birde endoskopi yaptırır belki bu aralar gastrite dönüşür yoksaa allahım korusuuun...
hadi ya üzüldüm baak sıcakta oturmakta işkence resmeeen..
bende seni öpüyoruum tatlııııııımŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?