canım bu kadar ümitsiz olma çıkmamış candan ümit kesilmez bi sebebi de psikolojiktir bunun unutma bir çoğumuzda senin gibiyiz pes etmek yok emeksiz olmaz ilk gelinim gözler üzerimde ama pozitif olmaya çalışıyorum konu komşu eş dost psikolojik baskı her ay gelen ümitsizlik ne kadar çewreme belli etmemişsem bile karamsarlık üzüntü inş.rabbim hayırlısını nasip eder cümlemize hayırlısı demek en makbulü
mehalim canım şu an yaşadığın yorgunluk uğraşlarından sonuç alamadığın için kendini çok yorgun ve ümitsiz hissediyosun bence bu ay da hamile olmazsan bir ay dinlen kendine başka bi uğraş bul bebek fikrini beyninden uzaklaştır vicudunu bi dinlendir canım olmuyo diye birşey yok allahın izniyle her derdin çaresi var ölüm hariç bununda var canım bunu unutma ama kendine biraz zaman tanı bebeğin geleceği zamanı biliyo ama sen bilmiyosun bu belirsizlikte doğal olarak insanı zaman zaman sıkıbiliyo ama sabırlı ve güçlü olmamız lazım bu yol çok çetin en azından burda sıkıntını paylaşıp rahatlıyosun çok kişiler var bunu tek başına içinde yaşayan yadırganma korkusuyla herkezden saklayan bak burda biz dostların var canım sıkılmana üzülmene hiç gerek yok güçlü ol malıyızki burada birbirimize destek olabilelim dimi
canım arkadaşım en azından tek değilsin biz varız yanında dimi
seni çok öpüyorum canım görüşmek üzere
Mehalim bitanem nolursun üzme kendini sıkılma... İnan burda hepimiz zaman zaman bu düşündüklerinin aynısını düşünüyoruz.. Biran geliyor hepimiz pes ediyoz.. İnanki rabbim vereceği zamanı biliyor..Herzaman hayırlısını sağlıklısını istedik inşallah az kaldı hepimiz için.. Bak istersen sen 1-2 ay biraz oluruna bırak. Takma kafana kendini kasma olurmu arkadaşım. Lütfen böyle yapma lütfennn..Bua ay olsada olmasada sorun değil.. Önemli olan sensin.. Bak bende 3 gün önce kırmızı kartı yedim.. Hemde 4. yılıma girdim herkes soruyor yokmu bişey diye.. Rabbim vermedikten sonra ne yapsakta boş..İnşallah hepimiz birkaç aya kadar :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: böyle oluruz.. İNŞALLAH...
:1hug: :1hug: :1hug:
Çook canım sıkılıyor arkadaşlar diyeceksiniz neden . bende bilmiyorum yani aslında çok karışık duygular içindeyim .Bi bakıyorum bebek istiyorum olmayınca öteki ay devam etmek için hiç hevesim kalmıyor.resmen kaçıyorum.Ne yapacağım ne karar varacağım kafam çok karışıyor.ve sürekli doktora gitmek çok ama çok sıkıcı beni çok iyi anladığınızı biliyorum.çünkü bir .çoğunuz benden daha ağır işlermler yaşadınız ve yaşıyosunuz. hiçbirinize haksızlık etmek istemem yazdıklarımla ama bu ay başarısız olursam ki muhtemelen çöyle görünüyor tedaviye devam edip etmemek konusunda kararsızım
Günaydııııııııııııııııın canlaaaaaar:)))))
GÜNÜNÜÜÜÜÜZ AYDIN OLSUUUUN..MİS KOKULU ÖPÜCÜKLER SİZEEEEEEEE....
hoş buldum canım iyi dileklerin için teşekkür ederim
evet canım bu topikteki bayanlar çok cana yakın ve sıcak herkez birbirinin derdiyle çok ilgileniyo sanada 10 aydır emek verdiğin için gıpteyle bakıyorum demekki burda böyle güzel dostluklar kurula biliyomuş inşallah bu topik hiç bir zaman canlılığını kaybetmez
eşler hasta oldumu kötü oluyo canım hele bide çocuk varsa çok fazla etkileniyo durumdan ben hala oğlumun psikolojisini toplayamadım
hepinize iyi akşamlar
Çook canım sıkılıyor arkadaşlar diyeceksiniz neden . bende bilmiyorum yani aslında çok karışık duygular içindeyim .Bi bakıyorum bebek istiyorum olmayınca öteki ay devam etmek için hiç hevesim kalmıyor.resmen kaçıyorum.Ne yapacağım ne karar varacağım kafam çok karışıyor.ve sürekli doktora gitmek çok ama çok sıkıcı beni çok iyi anladığınızı biliyorum.çünkü bir .çoğunuz benden daha ağır işlermler yaşadınız ve yaşıyosunuz. hiçbirinize haksızlık etmek istemem yazdıklarımla ama bu ay başarısız olursam ki muhtemelen çöyle görünüyor tedaviye devam edip etmemek konusunda kararsızım
Günaydın kızlar..zemuszemus zemuszemus zemuszemus .Gününüz aydın şansınız bol olsun.. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin...
günaydın güzeller güzelim bende senin manken gibim resimlerine bakıyodum yenilerini görmemişim maşallahhhhh çoookkkkk güzelsin :teytey: :lepi:
aaaaaaaaaa mankenim arnavutum güzelim sen bugünde erkencisin eşin doktora gitmişti nasıl şimdi
bu arada özel üye olmuşsun tebrik ederim seniiiiii :teytey:
günaydın polen güzellleri
nasılsınız bakalım haftanın ortasına geldik.az kaldı haftasonuna:)))
Arnavutum özel arkadaşım benim.a.s.kutlarım
günaydıın annelerin en güzeliiiiiiiiiiiiiiii:1hug:a.s.opuyorumnanaktan..
nasılsıın bu sabaaaah polen tanem nasııılllaaaar??:ecrin_bebek: yerimseniben
canım beni çok utandırıyosuuun amaasenin kalbin güzelyaa benide güzel görüyosuuun sen ondaaan..hayır herkez güzel sanıp fotoraflara saldırıcaak.şaka yapıyo arkadaşlaar beni seviyoya ondaaaaan:1hug: :1hug: :1hug:...
canım dün doktora gitilerya tahil istemiş bişey dememiş tahlili görmeden.
şimdide kuzum kan veriyoduur.bakalım allahımdan hayırlısını diledim artık ona emanet.ama ilacına düşsün diye dua ediyorum..yoksa öteki türlü yani sipastik kolon derlersee çok zor ne ilacı var ne bişeyi,ömür boyu çekeeer busefer..:umursamaz:
EVET ŞİMDİ SEN SÖYLEDİN DİYE ŞAŞRDIIIIIIIM:1shok: NEOLUCAK ŞİMDİİİ:uhm:BENİM KONUMUM NE ACEBAA,YETKİM NEDİR??KEDERSİZ OLSAYDI ŞİMDİ ANLATIRDI BANAA.O HABİRE GEZSİN KOCASIYLA FİNK ATSIIIN,GELMESİN BURAYA HABİRE ÖZLETSİN KENDİNİİİİ:dilcikar: YOKSA BU KAÇTIMIII ÖTEKİ MİSAFİR GİBİİ DURUUUUM:lepi: :jeyyar:
yerim ben seni ya ... :)))
kedersizim bizi bırakmaz daha hamiş olcak diğer misafir gibi. ama o hamiş olsa bile durum gibi bizimle kalır yegenimizin her evresini bizimle paylaşır
Herkese Günaydınlarrrr
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
sevdanehri, durualya+, laledusunceli, latsibel, nazanım, present78, sibel'ce
maşallahhhh bu sabah kalabalık başlamışsınız oku oku bitmedi
Kızlar bende akşam 11 sularında kırmızı kartı yedim artık başka aylara inşallahhh diyorumm
bırakmam tebiiii allah sağlık verdiği sürece elimden geleni yaparım ama doğum zamanı ilk zamanlar giremeyebilirim önce iyileşme süreci gelen giden uykusuzluk sanırım zor olur hem bu arada kaç hamilemiz çıkcak bilmem lazım walla çatlarımda meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?