E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
KIZAALR sizinle bişey paylaşmak istiyoruuum yoksa çatlıycam.((((bana sürekliii özeldeen soru geliyoo vee been artıık çok sinirleniyoruuuum gerçekteeen......
soru aynen şöyle;arnavutgüzeli peki siz bu kürle sonuç aldınızmıı??ona göre başlamayı düşünüyoruuum???
Bu nedemek yaa,ben burda boşunamı yırtınıyoruuum,ben defalraca 92 sayfalık yere bunu söyledim ben kimseye garnati vermiyorum BEN ALLAH DEĞİLİM(tövbe estafurullaah)ve bu kür herkeze yarıyacak diye birşey yoook..HERKEZİN BÜNYESİ FARKLI,BELKİ SANA SU YARAR AMA BANA YARAMAZ,BU SADECE METABOLİZMA İÇİN DEĞİlL,CİLD İÇİNDE GEÇERLİ SANA NİVE UYAR BANA UYMAZ..herkeze pembe yakışır bana yakışmaaaz.neden herkez bana odaklanıyoo BEN BANGIR BANGIR YAZIYORUM BUNU HERYERE HATTA ÖRGÜCÜLERE BİLE BU KONUYU KOPYALIYORUM YETERKİ HERKEZ GÖRSÜN BİLSİİN ÇARE OLALIIM BİRBİRİMİZEEE..
yani ben hamile değilseeem başlayamazlarmııış,peki 5 ay içinde 8 HAMİLEYE NOLDUUU??
daha nee diyiim arkadaşlaaar ,kusuruma bakmayıın patlama noktasındayıım,benim kadar olumlu bir insanada daa buu yapılmaz yaa..bu aynı jinekolog olupta çocuğu olmayana gitmem gibi bişey onların düşündükleriii..
sana o mesaji atan kim ise bu onun yanlisi,onceki yazilanlari okumuyorsa buda onun eksikligi.....bir hastaneye gittigimizde onlarca hasta oluyor degilmi,peki doktor herkese ayni ilacimi yaziyor?bence hic onemseme,tatli canini uzmeye degmez....kaydirigubbakcemile5
KIZAALR sizinle bişey paylaşmak istiyoruuum yoksa çatlıycam.((((bana sürekliii özeldeen soru geliyoo vee been artıık çok sinirleniyoruuuum gerçekteeen......
soru aynen şöyle;arnavutgüzeli peki siz bu kürle sonuç aldınızmıı??ona göre başlamayı düşünüyoruuum???
Bu nedemek yaa,ben burda boşunamı yırtınıyoruuum,ben defalraca 92 sayfalık yere bunu söyledim ben kimseye garnati vermiyorum BEN ALLAH DEĞİLİM(tövbe estafurullaah)ve bu kür herkeze yarıyacak diye birşey yoook..HERKEZİN BÜNYESİ FARKLI,BELKİ SANA SU YARAR AMA BANA YARAMAZ,BU SADECE METABOLİZMA İÇİN DEĞİlL,CİLD İÇİNDE GEÇERLİ SANA NİVE UYAR BANA UYMAZ..herkeze pembe yakışır bana yakışmaaaz.neden herkez bana odaklanıyoo BEN BANGIR BANGIR YAZIYORUM BUNU HERYERE HATTA ÖRGÜCÜLERE BİLE BU KONUYU KOPYALIYORUM YETERKİ HERKEZ GÖRSÜN BİLSİİN ÇARE OLALIIM BİRBİRİMİZEEE..
yani ben hamile değilseeem başlayamazlarmııış,peki 5 ay içinde 8 HAMİLEYE NOLDUUU??
daha nee diyiim arkadaşlaaar ,kusuruma bakmayıın patlama noktasındayıım,benim kadar olumlu bir insanada daa buu yapılmaz yaa..bu aynı jinekolog olupta çocuğu olmayana gitmem gibi bişey onların düşündükleriii.. kusuruma bakmayıın noluur yanlışım varsa düzeltin..hata yapıyosam nolur uyarın benii,olmadı hamile kalan bir arkadaşımız bu konuyu başka bir yerde açsın ben bu konuyu kapatayım herkez rahatlasııın...
daha nee diyiim arkadaşlaaar ,kusuruma bakmayıın patlama noktasındayıım,benim kadar olumlu bir insanada daa buu yapılmaz yaa..bu aynı jinekolog olupta çocuğu olmayana gitmem gibi bişey onların düşündükleriii.. kusuruma bakmayıın noluur yanlışım varsa düzeltin..hata yapıyosam nolur uyarın benii,olmadı hamile kalan bir arkadaşımız bu konuyu başka bir yerde açsın ben bu konuyu kapatayım herkez rahatlasııın...
kızlar benim soruma kimse cevap vermemiş sizde adaçayını yaptığınızda sabah ağzınızda o tat oluyormu benim ilk defa bu ay böyle oldu tuafıma gidiyor
arnavutların en güzeli kız bu kür benim iştahımı çok açtı kilo falan yapmasın allah korusun manken gibim vücudum bozulacak :1shok: cidden çok açtı iştahımı bide folik asit ayriyeten bal polen ceviz pekmez derken bebiş gelmeden kocaman olacağım ben cokacimcoook
slm arnavut güzeli hiç sıkma canını boşver bide sana birşey soracam yada hepinize ben 2 3 sefer bu adaçayını yapmıştım ama pek düzenli olduğu söylenemez bu sefer ilk defa 5 gündür yaptım son iki gündür sabah kalkıyorum adaçayı resmen ağzımda ilk seferde piskolojikmi dedim ama resmen ağzımda bu sabahda tat vardı hepinizde bu tat oluyormu yoksa bendemi bir tuaflık var
evimde polen var bal alıp hemen başlarım paylaşım çin tşk allah cümlemizin gönlüne göre versin inş paylaşım için tşk
daha nee diyiim arkadaşlaaar ,kusuruma bakmayıın patlama noktasındayıım,benim kadar olumlu bir insanada daa buu yapılmaz yaa..bu aynı jinekolog olupta çocuğu olmayana gitmem gibi bişey onların düşündükleriii..
sana o mesaji atan kim ise bu onun yanlisi,onceki yazilanlari okumuyorsa buda onun eksikligi.....bir hastaneye gittigimizde onlarca hasta oluyor degilmi,peki doktor herkese ayni ilacimi yaziyor?bence hic onemseme,tatli canini uzmeye degmez....kaydirigubbakcemile5
:1hug: canııım çok sağool desteğiiiin için ,örneğin çok açıklamalııı sağoool..hayır şüphelenmeye başlamıştııım kendimdeen yanlışmı yapıyorum diyeee..valla rahatladıım sizden böyle şeyler okuyunca :asigim:a.s.
benim canım arkadaşımı kim üzmüş böle....
sen takma o güzel kafana bunları... eee ne demişler meyve veren veya verdirten:) ağaç taşlanır buda onun gibi...hayatta her zaman çıkmıyo mu karşımıza böle insanlar.yapıcı deil daima yıkıcı olmayı hedefleyen insanlar malesef çevremizde çook...
bebişler gelmemiş olsada seni tanımak çok güzel .
öpüyorum gül yanaklarından:1hug:Şeniz
canım benim yaa sen böyle şeylere kafanı takma.. veya tak hem daha iyi ona odaklanmış olursun bebişi unutursun.kaydirigubbakcemile3 belki o tür insanların saçmalıklarını düşünmekten bebişi unutursun veee bir bakarsın bebiş gelir nasıl ama sırnaşık şey ama şunuda demeden geçemeyecem o her kimse bilmiyorum ama eğer topicde yazanları doğru dürüst okumuş olsaydı 8 tane hamişimizin olduğunuda görmüş olurdu.. bende ilk sayfaya bakmıştır kolaya keçmıştır.. ha burda bizde yaptık olmadı ama olmayacağı anlamında değil.. elbet birgün bizimde bu kürlere vucudumuz cevap verecek rabbim emeklerimizi boşa çıkarmayacak.. hem kimseye zorla demiyorsunki kullanın isteyen kullanır isteyen kullanmaz bu kadar basit.. ha doktorlar hiçbişeyde kesin konuşmuyorlar aşılama veya tü bebekte bile herşey ihtimal.. rabbim ol desin herşey bahane bazen vesile bunu kimse bilemez... sen o güzel canını sıkma iyilik meleği.. neyse yavvv çok konuştum herkese iyi günler sağlıcaklar kalın...
tatlı dillim benim kafana takma canım boşver.....hani hep pozitif olacaktık yaa....burada kocaman bir aile olduk bence....Rabbim bütün herkesin kucağına yumurcakları doldursun...AMİN
Kızlar kürü ve adaçayı yağını uyguladım son 5gün:) 21mart adet tarihim bakalım ne olacakkaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3allah iyiliğini versin seniinkaydirigubbakcemile3 bak bak beniim laflarımlaa poz veriyoosositosositokaydirigubbakcemile3 ay ne güldüüüüm ,eveet aynen öyle yapıyorum vallaa bak kaç gündür bebişi unuttuum bu yazılara odaklandıım,neymiiiiş İYİ GELİYOMUUŞŞ.YAW bukadar kısa süredee size ilaç gibi geldiyseeem:teytey: BRAVO banaa..resmen beyninize işlemişiim.napim anacıım elimden geleni yapmaya çalışıyoruum.zaten yanımda değilsiniiiz,bari diyorum çok konuşayımda bari eyitici olsun bişeyler verebiliim ..vallaa türkçem çat pat idare ediyorum ama siz beni çok güzel ifade etmişsiniiiz..bu konuyu açmamın sebebi hem yeni gelen arkadaşlarda okuyuncaa şöyle bir oturup düşünme fırsatı olur bana o tür sorular dahi soramazlar.yok senin bebişin varmıı ona göre başlayacaam.sanki ben YÖNETMEN HAMİLE KALNLARDA TİYATROCUU.HE BİZ YALAN SÖYLÜYODUKTAA BAKALIM HANGİNİİZ İNANACAĞINIIIZ kaydirigubbakcemile3abuu şivem de bozulduu..neysee tekrar tekrar teşekürleeeer:1hug: a.s.iyilik meleğii seni gözlerindeen öpeeerŞeniza.s.sağlıcakla kaal..
Sanki ben Yönetmen hamile kalanlarda tiyatrocu kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versin kız nerden buluyon bu lafları:roflol: çoookk güldüm yaaaa....Sen beni güldürdün ALLAHTA seni güldürsün tatlı dillim benim:CüvCüv::sm_cool::teytey::dance:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?