Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim canım arkadaşımı kim üzmüş böle....
sen takma o güzel kafana bunları... eee ne demişler meyve veren veya verdirten:) ağaç taşlanır buda onun gibi...hayatta her zaman çıkmıyo mu karşımıza böle insanlar.yapıcı deil daima yıkıcı olmayı hedefleyen insanlar malesef çevremizde çook...
bebişler gelmemiş olsada seni tanımak çok güzel .
öpüyorum gül yanaklarından:1hug:Şeniz

canım benim yaa sen böyle şeylere kafanı takma.. veya tak hem daha iyi ona odaklanmış olursun bebişi unutursun.kaydirigubbakcemile3 belki o tür insanların saçmalıklarını düşünmekten bebişi unutursun veee bir bakarsın bebiş gelir nasıl ama sırnaşık şey ama şunuda demeden geçemeyecem o her kimse bilmiyorum ama eğer topicde yazanları doğru dürüst okumuş olsaydı 8 tane hamişimizin olduğunuda görmüş olurdu.. bende ilk sayfaya bakmıştır kolaya keçmıştır.. ha burda bizde yaptık olmadı ama olmayacağı anlamında değil.. elbet birgün bizimde bu kürlere vucudumuz cevap verecek rabbim emeklerimizi boşa çıkarmayacak.. hem kimseye zorla demiyorsunki kullanın isteyen kullanır isteyen kullanmaz bu kadar basit.. ha doktorlar hiçbişeyde kesin konuşmuyorlar aşılama veya tü bebekte bile herşey ihtimal.. rabbim ol desin herşey bahane bazen vesile bunu kimse bilemez... sen o güzel canını sıkma iyilik meleği.. neyse yavvv çok konuştum herkese iyi günler sağlıcaklar kalın...

tatlı dillim benim kafana takma canım boşver.....hani hep pozitif olacaktık yaa....burada kocaman bir aile olduk bence....Rabbim bütün herkesin kucağına yumurcakları doldursun...AMıN

kızlar benim soruma kimse cevap vermemiş sizde adaçayını yaptığınızda sabah ağzınızda o tat oluyormu benim ilk defa bu ay böyle oldu tuafıma gidiyor

kızlar benim soruma kimse cevap vermemiş sizde adaçayını yaptığınızda sabah ağzınızda o tat oluyormu benim ilk defa bu ay böyle oldu tuafıma gidiyor

Canım ben daha yapmadım..eğer kırmızılarım gelirse bu ay yapacam.... ama burdaki yazılardan da okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlarda ağızda adaçayı yağı tadı oluyomuş.... buda tüplerin açık olduğunu gösterir diye bahsediyorlardı.....bence normal bir durum.....:teselli:

ayiii utnadırıyosuuun beniiii..TEŞEKÜR EDERİİİİM:asigim:yerim ben senin manken vucudunuuu ..canıım beniiim zaten polen kendi kendine bir vitamin deposuu o yüzden folik asite biraz ara ver istersen.evet iştahını açtığı doğru,bunu bütün vitaminler yapar,polende dahil..polenin içeriğide o zaten ekisk olanları tamamlamak ..sen bi araştır istersen şu polenin mucizesiniii..sakın kiloya odaklanmaa hem bak yaz geliyooo fıldır fıldıır geziceez yazın tut gendiniiicokacimcoook yerimseniben...kız sen pekmezi napıyon ölcenmii fazla dopingteeen daha şimdi gördüm delikafadulden pekmeze sen bi ara ver KIZ PANTER NALAN MI OLCEEN BAŞIMIZAAkaydirigubbakcemile3poleni kullan birde tarçını..ister sıcak suya balı tarçını karıştırıp iç.isterse sakızına dök çiğne istersende balla karıştır yee..tamaam öpüyorum seni sağlıcaklaa kaaal

yok canıım normal ,bende halaa oluyoo da ben alıştım..vucudumuzun ısısı okadar yüksekki adaçayı yağın buharı azımızdan çıkıyo resmeena.s..hadi bakalım hayırlı olsuun şimdideeen dilerim seninde güzel haberini alırıız canııım ayrıca desteğin için teşekkür ederiiiima.s.

evimde polen var bal alıp hemen başlarım paylaşım çin tşk allah cümlemizin gönlüne göre versin inş paylaşım için tşk

iyi işte ne güzeel evde varmıış,sen daha şanslısıın..nedemeek canııım inşallaah sanada faydası dokunur biran önce mis kokulu bebişine kavuşursuuun..yerimseniben

canııım beniiiim kader arkadaşıııııııım :1hug:çoook teşekür ederiiiim sağol allah razı olsuun..yok illaa çocuk doğurtacaklar bana en sooon kaydirigubbakcemile3 :dilcikar: demekki bide çocuğum olsaymııış televizyonlara çıkıcaktıım bu kürle..Bendee senii öpüyoruum hemdeeee bukadaaaar:lepi: NE MUTLU BANA Kİ BÖYLEE beni destekleyen ,yanlız bırakmayan dostlarım vaar:asigim::enbuyukkk:

kaydirigubbakcemile3allah iyiliğini versin seniinkaydirigubbakcemile3 bak bak beniim laflarımlaa poz veriyoosositosositokaydirigubbakcemile3 ay ne güldüüüüm ,eveet aynen öyle yapıyorum vallaa bak kaç gündür bebişi unuttuum bu yazılara odaklandıım,neymiiiiş İYİ GELİYOMUUŞŞ.YAW bukadar kısa süredee size ilaç gibi geldiyseeem:teytey: BRAVO banaa..resmen beyninize işlemişiim.napim anacıım elimden geleni yapmaya çalışıyoruum.zaten yanımda değilsiniiiz,bari diyorum çok konuşayımda bari eyitici olsun bişeyler verebiliim ..vallaa türkçem çat pat idare ediyorum ama siz beni çok güzel ifade etmişsiniiiz..bu konuyu açmamın sebebi hem yeni gelen arkadaşlarda okuyuncaa şöyle bir oturup düşünme fırsatı olur bana o tür sorular dahi soramazlar.yok senin bebişin varmıı ona göre başlayacaam.sanki ben YÖNETMEN HAMİLE KALNLARDA TİYATROCUU.HE BİZ YALAN SÖYLÜYODUKTAA BAKALIM HANGİNİİZ İNANACAĞINIIIZ kaydirigubbakcemile3abuu şivem de bozulduu..neysee tekrar tekrar teşekürleeeer:1hug: a.s.iyilik meleğii seni gözlerindeen öpeeerŞeniza.s.sağlıcakla kaal..

Kızlar kürü ve adaçayı yağını uyguladım son 5gün:) 21mart adet tarihim bakalım ne olacakkaydirigubbakcemile5

tatlı dillim benim kafana takma canım boşver.....hani hep pozitif olacaktık yaa....burada kocaman bir aile olduk bence....Rabbim bütün herkesin kucağına yumurcakları doldursun...AMİN

AMİİİİİİİİİN ..BAL DAMLIYO AĞZINDAN BAAAAL..yok yok pozitifiz genee yığılmak yok benim sadece bilmek istediğim bir şey vardıı oda çok şükkür cevabınızı en içten şeklide verdiniiiz.bu herkezedee binevi örnek olur en azından..evet gerçekten öylee BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ:1hug::asigim:..gerçekten yakınlarımla bile konuşamadığım şeyleri sizinle paylaşıyoruum bundan daha büyük bir mutluluk varmıı:asigim:..SENİNDE KUCAĞINA BİR AN ÖNCEE :CüvCüv::ecrin_bebek:meleğine kavuşman dileğileeee

Kızlar kürü ve adaçayı yağını uyguladım son 5gün:) 21mart adet tarihim bakalım ne olacakkaydirigubbakcemile5

Canıııım hadi bakalım HAYIRLI VE UĞURLUUU olsuuun :teytey: bekliyoruuuz sabırsızlıklaaa..inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur seni bırakmaaaz :Saruboceq:dualarım seninlee sağlıcaklaa kaal:1hug:herşey gönlünce olsuuun..5 gün sonra buralaar İNLESİİİİİİİİİN:dance::CüvCüv::ecrin_bebek:

Sanki ben Yönetmen hamile kalanlarda tiyatrocu kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versin kız nerden buluyon bu lafları:roflol: çoookk güldüm yaaaa....Sen beni güldürdün ALLAHTA seni güldürsün tatlı dillim benim:CüvCüv::sm_cool::teytey::dance:a.s.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende çok güldüüm kız sonradaan görüncee..napim kelimelerim tükendi en son bu aklıma geldiiikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar size birşey sorucam!!!aceba siz facebookta kayıtlımısınız KADINLAR KULÜBÜNDEE..çok merak ediyorum siziii,,inşallah orda görüşürüüüz..

fıstığım benim.sen hiiiiiç kafana takma böle olumsuz eleştiri yada soruları.bak benim bebeişim olmadaı daha ama en azından adaçayı yağı sayesinde enfeksiyon diye bişi de kalmadı bende.herşeyde vardır bi hayır.biz seni çok ama çok seviyoruz.sana minnettarım.canım arkadaşım.8 bebiş yola çıktı bile.bizimde olcakkkkk.burada bangır bangır bağıracağız hamileyim diye.seni çok öpüyorum tatlı arkadaşım benimmm.

Slm kızlar, arnavutgüzeli84 canım takma kafana 5 parmağın beşide bir değil.rabbim inş.her isteyene hayırlı evlatlar versin.Bende antalya da ikamet ediyorum sen merkezdemisin.Kader arkadaşım benimde bebiş yok temmuz gelse 2 yıl olacak.seninle tanışmak bilgi paylaşımında bulunmak isterim eğer sende istersen tabi.Allah a emanet olun canlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…